"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 723
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз нещо още не мога да си представя да оставя детето на бабите, макар и за няколко часа. Не, че им нямам доверие, но ... не мога да го обясня даже. Един път го оставих с ММ за 2 часа, еее направо ми беше неприятно, постоянно го мислех. Може би ми е скоро още, да видим като мине още време дали ще се отчупя Simple Smile

# 76
Селфче, просто още изпитваш ревност силна към бебока. Аз я изпитах и с Ния, а сега и с Лили. Ревнувах мн силно майка ми, дори, когато беше вкъщи да ми помага и я вземеше да я приспи примерно. След това набюдавах изкъсо баба ми, когато я разхождаше с количката... ooooh!
А  когато за пръв път я оставих на майка ми за 5 дни, беше на годинка и малко и  сменяхме квартира, сън не ме ловеше. По цяла нощ будувах, напомнях и проверявах майка ми. Едва като стана на 2,5 години приех по-леко гостуванията на Ния. Сега с Лили се повтаря началото... Embarassed

# 77
  • София
Хайде и аз да се запиша в новата темичка и благодарности на Галактик за нея Grinning

Само един ден не съм влизала и сте изписали цели 6 странички Simple Smile

Ние вчера бяхме по лекари - при гастроентероложката за втори преглед след изписването на прахчетата за повръщане и после при ортопеда. Всичко е ок, гастроентероложката го тегли - качил е 570 гр за 20 дни, докато за целия първи месец бяхме качили само 650 гр. Каза да продължим да вземаме сиропчето против повръщането докато свърши.
Ортопедът, който се оказа доста колоритна личност, каза буквално цитирам: "Трябва да сте благодарни на природата, че ви е дарила със здраво дете с перфектни крака Laughing" и каза, че нямало нужда да идваме на втори преглед Simple Smile
И да се похваля още, че за първа нощ от доста време насам спахме спокойни, може би излизането навън си каза думата Wink, заспа си в 22:30 ч. и се събуди чак към 4 и нещо, хапна пак заспа и така почти до 8 Grinning Направо с ММ се чувствахме на сутринта като преродени Mr. Green

# 78
  • Beyond the Frontiers
Аз нещо още не мога да си представя да оставя детето на бабите, макар и за няколко часа. Не, че им нямам доверие, но ... не мога да го обясня даже. Един път го оставих с ММ за 2 часа, еее направо ми беше неприятно, постоянно го мислех. Може би ми е скоро още, да видим като мине още време дали ще се отчупя Simple Smile

Селфче аз още съм така, но един непоискан съвет - излизай и ги оставяй с таткото, винаги когато можеш.
Синът ми беше на 1 годинка и половина като го оставих с таткото, а аз заминах за Египет за седмица. Чудно си се оправиха. Wink Като гласуваш доверие, дори да ти е напрегнато през цялото време, са много доволни.

# 79
ton4o83  bouquet  bouquet  bouquet

Ние днес най накрая ни удариха първата ваксина а ще ставаме др. седмица на 2 месеца Blush и сме дълги 58см и тежим 5,500  Hug според мен е идеален Борко,мамин Party

# 80
Мишела,  Hug ! Знам какво е яко дрискане. До врата и в чорапите е имало ако неведнъж....
 Joy Joy Joy
Мина, бравооо! Супер сте! Да расте детето и да хубавее! Няма място за каквото и да било притеснение.  Peace
Ванина нина, вие също сте си наддали повече от добре! Радвам се за вас!
За празника - изкарахме чудесно. На ресторант, после децата си спаха и имахме време за нас... А и получих супер валентински подарък. Сега съм "палава фотографка" Wink

Отивам да се пързаляме с Катето, сготвихме с майка ми сто манджи - две баници, супа и хляб. Та сега само ми се спи, но кой те пита.

# 81
  • София
На таткото определено мога да гласувам доверие и от него не изпитвам ревност. Но от бабите ... Срам ме е, че ревнувам  Embarassed Особено, ако плаче, не мога да им го дам. А как ще го пусна на детска? Сигурно ще се крия зад оградата и ще наблюдавам  Laughing

Галактик, много си права със съвета. А и все пак трябва да градят връзка.

# 82
  • Beyond the Frontiers
Галактик, много си права със съвета. А и все пак трябва да градят връзка.

Именно, много точно го формулира.

Е, друг е въпросът, че ми се обади до Египет да ми каже, че малкият е с конюктивит и да пита, как се слагат тези капки #Crazy Демек през носа ми излезна това пътуване. Wink

# 83
  • София
И аз имам голямо доверие на нашия татко и без притеснение ги оставям да се гледат Grinning Той прави всичко не по-зле от мен, само дето не може да го накърми  Laughing И на бабите го оставям, те са много грижовни /е, мисля го през цялото време, но то това си ни е кодирано и няма как да го избегнем Wink/

Гледам, че за памперси сте си говорили - аз  Winkползвах първо Либеро, после зеления Памперс, от който съм страшно недоволна /почти всеки памперс пропускаше/ и сега съм на Пуфис и съм приятно изненадана от тях - нито веднъж досега не е бил мокър Grinning

# 84
Брей, нов изглед на форума...
На таткото и аз имам пълно доверие, оправя се на 100 % сам. Щом се оправи сам с Ния, когато аз лежах в болницата 1 седмица, нямам никакви забележки! Peace

# 85
Здравейте мами,
да си призная и аз , че на таткото му имам пълно доверие и съм спокойна, когато той си е вкъщи. Но когато излизам и са само бабите ми е страшно търсене, постоянно за бебето си мисля.

Понякога действа супер изнервяшо когато има друг човек във вкъщи, нищо че бабите помагат много, перат, готвят, гладят, но и командват  Simple Smile

За памперсите и ние сме с белия Pampers и за сега сме много доволни.

С поздрав,
  bouquet

# 86
Аз съм същата. Ако излезем някъде с мъжът ми само след 10 мин започвам да се притеснявам за бебо. Дали не плаче, дали не е гладен ... и така. Понякога като плаче свеки влиза в стаята и се опитва да го вземе. Когато успее така стискам зъби да не и кажа нещо, че лошо ми става  Confused

# 87
  • Sofia
аз на майка ми го оставям без проблем, на мъжа ми също, но на никой друг не го давам.

# 88
pepiтаstar1, и аз съм така, но свекърва ми не го разбира и преди 1 час ми спретна такъв скандал, придружен с рев и клетви, че ви е бедна фантазията. Освен това най-после в прав текст ми каза, че не искала да има нищо общо с мен, но ме търпяла, защото много обича сина си... и много други неща, от които в момента ми се повръща в буквалния смисъл. Още ми е разтреперано всичко ...

# 89
  • София
Оооо, и на мен бабите ми действат изнервящо. Предпочитам да се оправям сама, от колкото някой да ми дава акъл. Скръцнах им и на двете със зъби и за сега има ефект, да видим до кога.
Marie_anne, хич не й обръщай внимание. Не мога да разбера какво цели с тези клетви. Опитай да се успокоиш, защото на бебо му трябва спокойна майка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт