"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the Frontiers
..

# 121
Селфче, не е сериозна хремата- чистя нослето веднъж нощем и два пъти през деня. Но ме притеснява кашлицата и по-скоро това, че все още има храчки. Вече спрях и всички сиропи и капки, че не е хубаво повече от седмица да се ползват, а и особен ефект не виждам. Кашлицата доста намаля след Флудитека, а и не е толкова сериозна за него. След седмица е консултацията и ще видим дали тогава ще ми дадат нова насока. Опасявам се от алергия или от бактерии в нослето... Сега само чистя със стеримар, днес слагам и кърма в нослето. Преварих си и мас да поразтрия крачетата и гърдичките. Иначе е доста по-спокойна Лили, добре хапва и наддава, жизнена е и това ме успокоява до някъде.

# 122

Вече си имаме и мляко, че с тази липса на Хип Комбиотик замалко да сменяме АМ.

Да питам - вашите бебчовци страхуват ли се, когато слизате/качвате стълби? Има моменти, когато Дария така се стиска, че чак въздух спира да диша. С каката беше същото, но не съм срещала тук или във ФБ някой да е споменал за този момент.

Къде го намерихте, при нас още казват, че няма доставка  #Cussing out
Ние не се страхуваме от стълби и при каката беше така

# 123

Вече си имаме и мляко, че с тази липса на Хип Комбиотик замалко да сменяме АМ.

Да питам - вашите бебчовци страхуват ли се, когато слизате/качвате стълби? Има моменти, когато Дария така се стиска, че чак въздух спира да диша. С каката беше същото, но не съм срещала тук или във ФБ някой да е споменал за този момент.

Къде го намерихте, при нас още казват, че няма доставка  #Cussing out
Ние не се страхуваме от стълби и при каката беше така

В Пловдив - Вис виталис или Бейби ланд. Не съм го купувала аз, а поръчах да ми го вземат и затова не знам точно от кой от двата магазина е било. Но пратих запитване на мейл на вносителя и те ме насочиха към тези магазини като първи в зареждането на новите опаковки. В петък - утре ще започнат зареждането на Метро, Карфур и Кауфланд май.

# 124
Йоан не се страхува от стълбите, но се стряска все още от резки шумове. Стряска се от скърцащата врата на гардероба. Понякога и когато говоря малко по- силно.

Когато отивате на контролен преглед, вашия педиатър ли ви пита как е бебо или вие му задавате въпроси? Нашия педиатър освен да измери, претегли и сложи ваксини друго не прави.

# 125
Когато отивате на контролен преглед, вашия педиатър ли ви пита как е бебо или вие му задавате въпроси? Нашия педиатър освен да измери, претегли и сложи ваксини друго не прави.
Аз миналия месец си бях записала 6 въпроса и докато я събличах за теглилката питах.Във вторник сме на консултация и съм се подготвила с нови въпроси  Mr. Green

# 126
Чесит рожден ден на големия батко, да е жив и здрав и много да ви радва  Heart Eyes

В Пловдив - Вис виталис или Бейби ланд. Не съм го купувала аз, а поръчах да ми го вземат и затова не знам точно от кой от двата магазина е било. Но пратих запитване на мейл на вносителя и те ме насочиха към тези магазини като първи в зареждането на новите опаковки. В петък - утре ще започнат зареждането на Метро, Карфур и Кауфланд май.
Аз живея над Бейби ленд и определено го няма, не че съм ходила днес, но вчера го нямаше, питах в складовете, които зареждат Пловдив - област и те чакат доставка, после ще мръдна до Вис Виталис да видя там как е, мерси за инфото   bouquet

тя ми обяснява и аз си задавам въпросите, водим си диалог  Mr. Green консултация под половин ча сме нямали 

# 127

Благодаря за милите пожелания  Hug Hug Hug

mina_stolear, над кой Байби ленд си ? Ако искаш ми кажи на лс Wink ... Да не се укажем съседки  Hug

# 128
  • Хасково
запис

# 129
Имам въпрос към ЛЛЛ
Вече почти нямам кърма,  така съм от 2 седмици и дори мислех, че напълно е спряла, успявах да изцедя само няколко капки и пак започнах да пуша  Embarassed , днес обаче се пробвах да се изцедя и успях да събера около 30 мл., което си е много за мен  Crazy Въпросът ми е следният - ако все пак успея да изцеждам кърма колко време е нужно да изчакам да се изчисти кърмата от никотина и катраните, за да я дам на бебчо, колко дни или седмици трябва да чакам ?  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително   bouquet

# 130
  • Стара Загора
Да се отчетем и ние от консултацията- за 1 мес сме +1,400 гр и 2 см- сега сме 6900 и 61 см. Само още не сме слагали нито една от ваксините заради стафилококите в нослето, днес взеха нов носен и гърлен секрет, чакаме резултата и на УНГ ще ходим. Да питам мамите от Стара Загора на кой ортопед ще водите бебетата? Мен ме пращат при доц.Васев, но преди 4 г. водих баткото при него и много беше груб при прегледа, затова не ми се иска да е при него. За Дърмонов съм чувала, че назначавал ортопедични гащи почти навсички, които са ходили. Просто не знам къде да го заведа. Моля и мамите от Пловдив да се включат- кого ще препоръчате Д-р Хазбун или Д-р Янакиев.

# 131
Radostche Честит рожден ден на малкия юнак, да ви е жив и здрав и много да ви радва newsm59
Аз да ви се оплача откачам затворена в нас и само ровя в сайтове за пазаруване, ще фалираме ако продължавам така Mr. Green
И да се похваля  Дари за пръв път заспа с биберона, че иначе щом и го дадеш го плюва веднага, а се опитва да си набута целия юмрук в устата Crazy

# 132
Да питам мамите от Стара Загора на кой ортопед ще водите бебетата?
Аз водих Елза при д-р Пиперов в ,,Иван Рилски".Прегледа беше с ехограф, опипва също тазобедрените стави и тези на ръчичките. Каза че няма проблем, но е желателно на 5-6 мес. възраст пак да отидем. Работи с направления по НЗОК. Запазих си час 2 дни по рано по телефона. Доволна съм от лекаря беше внимателен. Peace

# 133
  • Стара Загора
А за ехографа не се ли плаща допълнително или го покрива направлението?

# 134
Минди, направлението го покрива ехографа. Би ли споделила за тези стрептококи повече. Какви са симптомите, как се лекуват. От близо месец се борим с хрема и произлизаща от нея кашлица. Изписват само сиропи и капки, но нищо не помага...

Общи условия

Активация на акаунт