ШЕСТОКЛАСНИЦИ - тема № 33

• 57 884
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Дива Индия
elan златно момиче си!

# 631
  • Русе
е, не аз - този дето е направил сайта - наистина е добър. - като пищов  Hug

# 632
  • София
elan  Peace. Благодаря, чудесен сай!

# 633
  • в тристайна гарсониера :)
elan  Peace. Благодаря, чудесен сай!
+1

# 634
МММ чудесно ще е добре да се добави към полезните връзки в 1-ва страница

# 635
  • София
Здравейте!
Не забравих и днес сканирах част от помагалата, които учителката по математика е дала на сина ми. Предполагам, че в процес на учене ще му дава още, защото към момента са само три. Ето линк за сваляне http://dox.bg/files/dw?a=7e53ef7e79.
Сайтът, който еlan е дала, е доста удобен, ползвам го от миналата година, когато за нещо не се сещам  Mr. Green.
Тъкмо ми доставиха и помагалото на ПОНС. На първо четене ми изглежда много удобно, в пъти по ясно е обяснено всичко, за разлика от учебника...  Thinking!

# 636
  • Дива Индия
Вени***!!!  Grinning Много благодаря.
Тъкмо разглеждах сайта ФорМат, но установявам, че не мога да прехвърля формулите за да ги разпечатам. Принтирах си това, което ти си дала. Благодаря!

# 637
  • в тристайна гарсониера :)
Нашата госпожа им е дала само страницата с геометричните фигури. Ще си разпечатам и аз на Вени от документа (  bouquet за Вени).

# 638
Навремето имаше един сборник-"Четиризначни таблици" ето:
http://www.book.store.bg/p35401/chetiriznachni-matematicheski-ta … o-serafimov-.html
Тук би трябвало да има всички формули. Със сигурност ще трябва да го купим по-нататък.
Знам, че не е законно, но някой има ли сканирани някои от помагалата на ПОНС по БЕЛ?

# 639
  • София
Навремето имаше един сборник-"Четиризначни таблици"-ето:http://www.book.store.bg/p35401/chetiriznachni-matematicheski-tablici-i-formuli-dimo-serafimov-.html
Тук би трябвало да има всички формули. Със сигурност ще трябва да го купим по-нататък.
Е, твърде  е рано, да не бързаме да пораснат. Grinning С многото формули вътре  четиризначните таблици са подходящи за гимназисти и кандидат студенти. Сред многото формули, примерно  за лица на фигури, един ученик на 12-13 години би се  оплел тотално. Не е в състояние да  избере сред тях онова, което му върши работа.

# 640
И аз се чудя тези помагала на PONS дали си заслужават цената. Да не са поредното нещо което ще прахлясва на рафта? На пазара вече има толкова помагала, че човек не знае на какво ще попадне, а всичко не може да имаме.
И аз мисля че е рано за "нашите" четиризначни таблици. Моите си ги пазя с вече пожълтели и изтънели по ъглите листа. Аз пък си спомням че бях абонирана за списание "Математика" и това беше моя учител при подготовката ми за кандидатстване. Имах купища списания от 3-4 години назад, страхотни бяха за самоподготовка.
Абе то желание да има, но при нас без надъхване и мотивация от моя страна като че ли няма особено желание за учение и някакво творческо развитие. Все се надявам че и това ще дойде с времето, но да видим...

# 641
Добро утро!

Благодаря на elan и Вени***!  bouquet
На моето момиче, за да преговаря за входните тестове купих учебника по математика за 5 клас. Същото ще направя и през следващата учебна година с учебника за шести клас.

Хубав ден, момичета! Hug

# 642
  • София
Здравейте,

Моята шестокласничка има да пише фантастично съчинение за утре. Някой има ли идея какво е това? Вероятно нейни лични разсъждания на фантастична тематика, а не фантастичен разказ, както на нея й се иска...

# 643
  • София
Здравейте,

Моята шестокласничка има да пише фантастично съчинение за утре. Някой има ли идея какво е това? Вероятно нейни лични разсъждания на фантастична тематика, а не фантастичен разказ, както на нея й се иска...
Защо да не е точно фантастичен разказ? Rolling Eyes  Точно това бих накарала да напишат моите шестокласнички, ако имат такова домашно.Аз пък тъкмо обратното не си представям - какво ще рече лични   разсъждения на фантастична тематика newsm78 Имаш предвид  да  обоснове собствената си позиция  примерно  по темата   дали има или няма зелени човечета. Не мисля, че на този етап биха им искали подобни разсъждения. Thinking

# 644
  • Карлово
У нас такава задача не е изпълнявана тази година. Обаче преди 2 години в школата по английски имаха задача да опишат фантастична планета. За проекта, обаче беше дадено повече време.

Общи условия

Активация на акаунт