Отговори
# 75
За анкетата, Неди може с часове да гледа Бейби ТВ-то или компа. Има само 2-3 на бейби-то, които НЕ харесва (едно с мишките, за къщичката с животните и Egg birds). Всичко друго онемява даже като гледа, като любими са му The Cuddles и Софито.

Марте, за следобяд - макарони на фурна; кашите ги правя с някакъв пресен плод вътре и добре се приемат, гледам да му давам най-вече елда (най-много ми харесва една на Хип с АМ); има една 7-зърна му я правя вместо мюсли с кисело мляко и някакъв плод пак или плодово пюре; мюсли с кисело/прясно мляко.

За ваксините, не давам нищо, но и досега не е правил реакция.

# 76
Аз проверих в Близу , няма го Бейби тв в нашия пакет.
Аз досега не бях пускала филмчета и клипчета на Борис. Вчера за пръв път му пуснах Гумибиър. Много го хареса, залепи се за екрана, но явно му подейства превъзбуждащо и се разстрои и разплака. Предпочитам да не гледа Тв и компютър засега.
  bouquet

# 77
 Ку ку, ето ме и мен. Така ми се спии, ама тука е паднала бомба и ще оправям. Дребната в 5,40 реши, че е време за ставане. Пратих я на градина, не са звънели, значи е файн  Mr. Green Все е болна, щото тука с нищо не я лекуват, аз си измислям, ама да не съм доктор. Хъркат и гърдите от месеци, все им е файн, ако изобщо ни дадат час. В неделя звънях за час, защото повръщаше, кашляше, температура височа от дни, ама казаха, да не я водим щото ще и мине  Crazy То не че я водя де, исках само гърдите да и чуят, ама нъцки. Ще сменям сега пак джи пи-то, има и по свестни, само дето никой не ги е срещал  Laughing Иначе и аз като Мила съм спокойствие и силна храна, лекарства давам в краен случай. Бъркам и разни хомеопатии, чайове, витамини и имуностимулатори. Единствено парацетамол и нурофен пие понякога, имам и един сироп за кашлица. То тук и друго няма де...Ох, вече съм банална, ама като ме питате  Joy
  Хайли мойте снимки ли не виждаш, че тука бая цветки сме се събрали, пробвай пак, незнам нещо да му има на фейса  Rolling Eyes
  Искам и аз на пиано баррррр.
  Вчера мъжо и на нинжда фууд-демек китайски- ме води, но Невъзможна реши, че е площадка за бягане, та ядох на крак и набързо се прибрахме. И нали ми е жална не мога да и се карам пред хората, та ще си ядеме у нас  Crossing Arms
  Аз май не ви разказвах вчера какво и имаше, днес нали е добре и ме е ударило дар слово, та да ви споделя. Та в градината имат зеленчукова градина, садят, гледат, готвят и ядат лапетата. Та вчера им беше ден за пазаруване на разсад и ги водиха на градински център. Но моята прелест, нали повръщаше и аз и давах Вомитосхол капки за повръщане и от няколко дена не беше акала, явно са я и запекли. Та в Градинкия център като е почнала да крещи, половин час истеричен рев и после 4 пъти са я преобличали, една чанта с насрани дрехи имаше, голям залп е било  Whistling  Joy На мен ми е смешно, ама учителките се беха препарирали, че там и стая за бебета няма  Mr. Green Чак ми е неудобно да я взимам, днес ще пращам пак мъжО. Те и днес трябва да са ходили по магазините, ама моята нищо чудно и да са я забравили  Laughing
  Айде ставам, че станах бетер Марвина  Heart Eyes

# 78
Файнче Joy , голям смях! Ама на Мишелка хич не й е било смешно Hug .
Не твойте снимки, а на Цвети с прощъпулника. Не можах да го разгледам.

# 79
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз не можах да разгледам снимките на Цвети.  Peace
 Обаче гледах куклата на Мирчето опакована като ескимосче - много е готина и все по-хубава и по-хубава става!  Hug
 Файнче, вашите доктори ме кефят, как слагат диагнози по телефона!  ooooh! А Мишелката им е разказала играта в градината!  hahaha

За ваксините нищо не давам, според мен не е редно превантивно да се дават такива неща, евентуално давам туя. Аз не си падам по лекарствата и ги избягвам, температуропонижаващо давам при Т над 38,2, започвам с разсъбличане, после нурофен, ако не става давам панадол и чак тогава, ако вече е крайно наложително при Т над 40гр давам хексалгин. Моите обаче вдигат космически Т, задължително поне по 40гр, на Георги съм давала хексалгин когато ми вдигна 41,5гр. и го увивахме в чаршафи, на Стоян също се наложи като вдигна 41гр. За съжаление при такива температури е наложително да се дават лекарства (те повечето хора при такава Т си водят децата в спешното де). Все пак много рядко се е налагало, обикновено нурофена и парацетамола са достатъчни.  Peace

Ооооо искам и аз на пиано бар, откога не съм ходила, не е истина!  ooooh! Стига да сме здрави и да има кой да ме закара и откара (и да не е в периода от месеца, в който сме във финансов колапс) с удоволствие бих се дотъркаляла!  Mr. Green

# 80
ехоо как сте днес?
за прощъпулника - не очаквахме да хване вестника, той отначало не се заинтересува от нищо защото видя много хора наоколо и се радваше на тях( баба, дядо , свако,леля и т.н.) малко зорлям го упътихме към нещата и той се хвърли направо  на вестника и веднага го хвърли. А баща му беше сложил огромен гаечен ключ за камион с надежда да хване него , ама на ... Grinning
за анкетата- не давам да гледа много ТВ само ако имам да свърша нещо или пускам реклами когато нещо е крив и веднага му се оправя настроението.
Облаче изобщо недей да си мислиш такива работи! Тук няма лоша майка! Всички сме очаквали с такава трепет ии радост тези мъници и ги обичаме и давам всичко от себе си по грижи за тях и ти си в това число разбира се! Нормално е да ти е изнервено,щом няма кой да ти помага. И нашия тати понякога не му се занимава ,но  е обикновено когато е ядосан за нещо или изморен от работа иначе няма проблем гледа го! Ако аз имам някаква работа или трябва да излезна да свърша нещо или просто да си почина, да разпусна на кафе с приятелки няма проблем той се занимава с него. НО общо взето мъжете понякога се чувстват несигурни и когато плаче детето те не знаят какво да направят ,как да го успокоят и затова понякога не искат да гледат  детето ако майката не е наоколо просто от страх, от безпомощност.
Защо така не сте успели да ги разгледате ? Да не би да не сте ми в листата на приятелите във фейса ? newsm78
за тези които не са успели пускам отново линка :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.386740291343227.112669 … 773328&type=3

# 81

Защо така не сте успели да ги разгледате ? Да не би да не сте ми в листата на приятелите във фейса ? newsm78
за тези които не са успели пускам отново линка :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.386740291343227.112669 … 773328&type=3
Аз също не можах  и сега не мога да отворя линка ,явно не сме се сприятелили.
Аз имам във фейса толкова мами от форума ,но само няколко знам всъщност кои са ,за другите идея си нямам. Crazy Party  Пускайте си никовете !

Днес вече Симона е добре с ушите,обаче се криви и вдигна 37,6 ,докога ли ще продължава утре ще звъня на педи ,и колко ли време се слагат капки в ушите? newsm78

# 82
  • София
Цвети (Miss Fine), скицо такава, смях се с глас  hahaha rotfImbo  Люси ме питаше на какво се смея, та трябваше да му прочета как се е оа..ла твоята щерка и се смяхме заедно  Joy Много ме кефиш, много як пост  newsm10 Обаче доктотчетата ви изобщо не ме кефят  #Cussing out
Идвай си и ще ходим на пиано бар!
Обаче гледах куклата на Мирчето опакована като ескимосче - много е готина и все по-хубава и по-хубава става!  Hug
Благодаря, Раде! Изкефи ме много, сигурно защото знаеш, че планирам отдавна да ти отмъкна красивото Стоянче за някоя и друга седмица  Mr. Green Значи ще планираме пиано-то преди да си родила  smile3503

Диданчице, каквото и да реши групата за избор на бар, твоя ще го пробвам! Щом казваш че е хубаво, значи е така  smile3521

Аз пък съм пълен профан с лекарствата и ви чета и си водя бележки. Тихичко ще кажа, че Ева не боледува. Не си спомням кога за последно и е било нещо, а Т не е вдигала от новородена.
И аз не давам нищо нито преди ваксина, нито след ако няма реакция. До сега не е имала нито отоци, нито Т.

Облаче, аз пък нямам BTV Лейди, а бих го позагледала. Дано го пуснат.

Ани, дано се справи Ники с гадинките! Настинал ли е или вирус?

Да ви кажа колко много съм заплес  Embarassed За последно Ева беше на консултация на 11 месеца. Разбрахме се с педи да се обадя за годинката, а аз още не съм. Изпуснахме и ваксини и консултации, ама аз не се и натискам много за ваксините. Могат и да поизчакат малко да мине вирусния период и тогава ще наваксаме. Утре ще звънна обаче, да ми се накара  Embarassed и да даде час, че се изложих много.

# 83
Ани, как сте тази вечер Hug ? Дано Ники се оправи бързо и леко минат нещата!

Мирче, ние имам още 2 ваксини - шарковата и тази след нея, но не знам как се казва. Но нашата педи каза да ги сложим след като се позатопли времето.

Цвети, явно албума не е с публичен достъп,а не сме "приятели" и за това не се виждат от всички. Ако искаш качи някоя снимка в Snimka.bg в общия профил.

И викам да пусна малко снимки на "големият" човек, 'щото вече във фейса не качвам Mr. Green . За да видите снимките, трябва да сте в профила, защото албума не е публичен Peace

# 84
  • София
Привет!

И Георги е в "отбора на високата температура". При него няма ниска Т - директно вдига 39,7С. А челото му на пипане е само лееко топло. РАя пък от днес е на АБ, че тая кашлица дето си влачи близо седмица е тръгнала "надолу".

Краси - много е сладък Симеончо. А ти що не качваш снимки във фейса?

Мис ФАйн - много смешно ми стана, като прочетох за "Деянията" на МИшелка. А какво разбира едно бебе от пазаруване на семенца? Или те си водят цялата градина по магазините?
Ама какво се чудя - щефката на майка ми /мама работи в детска ясла/ по първи юни беше пратила цялата ясла /деца от 1 до 3 години/ в поделение в Стара ЗАгора. ДА гледали танкове, и един военен им беше разглобявал автомат  Shocked И в пожарната бяха ходили. Лятото - в най - големите жеги. Луда работа.

# 85
# 86
Добро утро, момичета!

Орхидейке, Ноел, Ани (дано не съм пропуснала някого), как са децата? Дано вече са по-добре  Praynig
irinopolis - стискам и на вас палци Рая и Гого бързо да оздравяват  Hug
Miss Fine Joy Hug
Краси, още имам неразположения, но щом ги контролирам, значи не е толкова зле Wink Другата седмица съм на доки и да видим какво ще каже. Най-вече ме интересува 1 или 2 са точките, че си имаме и в двете роди близнаци  Laughing А Монката толкова много е пораснал  Heart Eyes Сладур! А това в купата кисело мляко ли е или някой от кремчетата, с които мама прави тортички и десерти?
Марвииииииии, толкова ми беше домъчняло  Hug

# 87
  • София
Добро утро! Макар че не виждам какво му е доброто, като са те събудили в 6:30  Tired

Дребния напоследък е раннобудник! €:30 се събужда, суче, и в 7 вече му е доскучало и започва да мести табуретките из спалнята, за да стигне я дръжката на вратата, я копчетата за осветлението.  ooooh! и понеже Ида също спи при нас се налага спешна евакуация!   Crazy
Я кажете, дребосите, които стават рано, около 7, по колко пъти и кога спят през деня?Нашия хубусник сутрин е много силен и вилен да стане, но към 10 вече е окапал и заспива в количката на връщане от детската градина. Спи два часа и после е фул от енергия поне до 4 следобяд. Ако не легне към 4 обаче става един кисееел  ooooh! Ако спи от 4-5 после пък през нощта се буди често. Днес се чудя каква стратегия да измисля. Дали да го държа, макар и с малко зор, поне до 12 да изкара и да спи веднъж или да се смиля над него и да го оставя да си спи в 10  Thinking

# 88
Добро утро!

Иринополис, мис файн  Joy

Хейли, много готин Симеончо. Сега видях за кой плот става дума за катеренето.  Mr. Green

Илка, ние ставаме между 7 и 7:30, рядко да откара до 8. Спи по 1 път на ден, към 12:30-13:00 заспива и спи между 1.5-2.5 часа. После към 20:30 вече е оклюмал и към 21 заспива. Спеше спокойно с 1 събуждане до преди 2 седмици, но от 2 седмици нещо го напънаха кучешките и се гушкаме по 3-4 пъти на вечер. Но и на малкия му се приспива към 10:30-11 предиобяд, ама гледаме да го залъгваме или малко навън на въздух, но той не спи в количката, та няма такава опасност.

И един виц:
"Портиер в американски хотел се оплаква на колегата си:
- Снощи, цяла нощ звъняха от една и съща стая. Вдигам аз слушалката и чувам - "Ту ти ту ту". И така през цялата нощ, представяш ли си?
Колегата му отвръща:
- Знам, знам, това са българите, дето искат два чая за стая номер две."

# 89
  • София
Добро утро  Hug
Илка, и ние сме в подобна ситуация. Ева стана ранобудна, откакто бате тръгна на училище сутрин и аз ставам с него. Вчера стана в 6,30, спа от 11 до 12,30 и после имаше едно гостенче, превъзбуди се и не спа повече. Снощи в 19 заспа, ама едва устиска. И нощес в 3 беше купон - бодра и весела до 4  ooooh! Днес ни събуди в 7.
Днес ще я сложа да спи два пъти. Може и по-късно да легне вечерта, но през нощта да спи, вместо да ни скача по главите.

Смехи, нищо не казваш за каката - как е, добре ли е? Как успяваш да се грижиш за нея, като ти е лошо?И аз умирам от любопитство едно или двечки са  Heart Eyes

Краси, много е пораснало човеченцето ти! Докато успеем да се видим ще са тръгнали на училище  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт