Чакат с трепет пролетта ясленчетата сега :) - 4

• 39 677
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
прасунчоHug
Много й дойде на малката мишка, дано бързо да се оправи.
На моите при повръщане/разстройство давам Гастрокинд - http://apteka.framar.bg/30010136/%D0%B3%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80% … 0%D0%B1%D0%BB-150
Бързо и добре им се отразява. Като че ли е по-ефективно от ентерола и смектата, поне при моите де.

# 646
прасунчо не се отчайвай, ще се справи малката душичка. Аз си мисля, че след като сте започнали антибиотик е най-добре да си довършите. Бъди сигурна, че поради антибиотика имунната му система е отслабнала и е станала по податлива за вируса. Давай и пробиотик, това ще регулира стомахчето, корема и ще подсили имунитета. Опитай и с някой от сиропите с черен бъз.
Стискам палци бързо да се справите.

# 647
  • Шумен
прасунчо, бързо оздравяване на малката Ева желая  Hug Аз не бих рискувала да спра започнат курс с АБ, по-добре си го свършете а после вижте има ли резултат и помислете за хомеопатия.
Михаела пак е на АБ (от събота), имам чувството че откакто дойде пролетта това дете е все болно и то със усложнения. Някак не ми се рискува като с другото лечение не овладяваме високата Т, за последно вдига 39.6 и само Нурофена я сваляше до 37-37.5 за няколко часа. Валерия някак по-държи фронта, не че я пропускат вирусите нея но по-леко ги изкарва. Проблема при нея беше задържан секрет в дробовете, 3 сиропа сменихме и още колко неща правихме и не иска да кашля и отхрачва и не иска (като я подканя единствено едно покашляне  ooooh! ) Е спрях всичко от вчера и елате я вижте как плюе храчки наред вече втори ден, ако я бях завела пак на лекар сигурно щяхме да сме с ново лечение и пак да е същото  #Cussing out Тя АБ не е пила от декември и дано така си остане  Praynig докато сестра и и два поредни месеца все до химията опираме  Tired

# 648
Момичета, и аз се включвам в темата като genisi - малката ми дъщеря е приета в 21 ДЯ - изтеглена с 8,2 точки! Прочетох всичко, което сте написали, благодаря и на savi_2210, че ми писа. Още не съм я записала, тя септември ще бъде на 1,2 м., твърде мъничка ми се струва да я пусна веднага, но имайки предвид факта, че каката ни на 3 г. и 9 мес., която не я приеха никъде досега, не мога да изпусна този шанс. Колкото до яслата сигурно доста трудно ще се примиря с отрицателните страни и с болестите..
Да са здрави всички дечица  и на добър час на тези, които ще са в нови градини!

# 649
Честито на печелившите - за 21 ясла  Laughing

emaeva Дръж детенце вкъщи и колкото ти е възможно по-късно я пусни Peace Записваш я и ще тръгне по-късно, в който месец прецениш по-нататък. Персонала ще те приветства, те само се чудят как да разредат приема във времето, за да не им се изсипят всички деца септември-октомври.
Току що говорих си директорката - или беше станала накриво, или си е винаги така, иска ми се да вярвам, че е първото  Wink

Та 54 дечица малки нови бебешори са приели от септември. Sunglasses

За оградата каза, че е сложена вече и че е много обидена от мнителността на родителите, изпадна в обяснения как никога не би си позволила да присвои родителски средства, как всичко за децата дава и т.н. Как тя сега се зарича и си обещава повече за нищо в бъдеще да не събира пари, след като я подозираме по този обиден начин  Outta Joint И всичкото това, защото си позволих да попитам къде е оградата, за която  събрахме пари още ноември!!!! Е извинете ме за моята наглост, че попитах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 650
  • Sofia
Doro, онзи зелен "плат" който са опнали ли е оградата??? Той май даже не покрива до края обикновенната ограда.

# 651
Това било  Whistling Сигурно е с някакви ултра-мега качества, след като е толкова скъп... Wink
В крайна сметка се оказа, че оградата има най-вече визуална функция - да не се виждал двора отвън и отвътре да не се виждали колите навън  Mr. Green Дали ако беше представена очакваната шумо и прахоизолираща ограда по реалистичен начин (като "завеса"), родителите щяха да прегърнат идеята?

м/у другото отдавна ли е сложен? защото тонът й беше такъв, сякаш е от дълго време

# 652
Цоп и аз в темата ... От един месец пътешестваме напред, назад с детето в Прованса, че много беше се разкашляло в София...
Реших да махна пампито от около  седмици ... обаче като си дойдохме и тръгна на ясла 2 дни спря да пишка ... нито там, в къщи едвам вчера  го накарах сутринта и вечерта да го направи... Нощес в памперса не е пикал отново, а тази сутрин заминахме на детска без да сме свършили работата... даже и не сме акали  ooooh!
Имали ли сте този проблем? Това някаква стачка ли е? И какво сте направили за да се оправят нещата? newsm78

# 653
  • Sofia
Doro, ами не съм обърнала внимание - Диди не беше ходила близо месец на ясла. Просто онзи ден ми направи впечатление, но не бих свързала това нещо с "прахоизолираща и шумоизолираща преграда" ...

klodia, ама съвсем ли не пишка ?!? Какви течности приема детето? Консултирай се с педиатъра ви!

# 654
бързо излекуване на болничките  Praynig
дано и ние не минем в тази графа, че в градинката ги извеждали по блузките само и аз съвсем лека й бях сложила, без потник отдолу, та ме посрещна така и дано се закрепи днес, дадох й сутринта витамин Ц, и пак кашлящи деца...

klodia, и аз да питам - кога е пишкал за последно независимо в памперс или навън?
в гърнето ли не иска да пишка, памперса ли си иска?
Ако отказва да сяда на гърне, питайте в яслата как ги слагат на гърне и дали там седи на гърнето поне?
ако си иска памперса - слагате му го за седмица-две и пак пробвате да махате.

# 655
  • София
Doro  Embarassed хич не съм видяла ограда. Сега като се размислих, ми се струва че видях някакъв брезент...зелен на цвят.
Ама са много смешни с ''оправданията'' си 

# 656
Съвсем не иска... даже и в памперса... Абе аз го знам че е голям инат, ама явно е доста повече... Пие вода не се е обезводнил...
В провинцията и тук преди да тръгне на ясла всичко беше ок. Мисля че се срамува  newsm78 Баща му ме наведе на тази мисъл, за това като си дойде го оставям сам в банята на открехната врата във ваната и тогава си свършва работата, но не винаги  Cry

# 657
  • Шумен
Ние с Миша почти махнахме памперса, но идея си нямам как ще е в яслата на 21-ви дали няма да си го поиска от лелите. Мен от два дни се опитва да ме убеди да и го върна, но и заявих че памперсите са свършили и има само гащи в шкафа. Опитвам се да я забаламосам с нещо много интересно преди да извадя памп за Валя, за сега се получава но до кога ли  newsm78

# 658
klodia, да не го натискате да пишка по-често, отколкото той си е решил? Да е правил някакво разстройство напоследък?
Случвало ни се е на два пъти, от което аз изпадах в умопомрачение и разумът ми се изпаряваше. едва успях да взема малко пиш за изследване. (над 18 часа имаше без изпишкване) Нямам идея защо лекарката отказа да я погледне на ултразвук тогава. Уж в Токуда пари не отказват.  Tired

# 659
  • Шумен
рони, психологическия момент го има, това стискане е някак неволево. Съдя по себе си, бременна с близнаци в 9-тия месец изпих поне 3 литра течности чааак на 7-8 мия час пуснах няколко капки и то като и на мен ми писна (гледах да съм близо до лабораторията) и се прибрах вкъщи. Точно изпратих сестра ми да занесе заветната проба и се почна едно ходене през 5 мин  Crazy Като знам аз колко трудно до сега съм взимала проби и на двете си мисля че ще са като мама  Tired

Общи условия

Активация на акаунт