BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 22 971
  • 461
  •   1
Отговори
# 435
  • при палмите и алигаторите,FL
Благодаря   bouquet Най-накрая се отървах  Simple Smile

Как успя? Аз такава отметка за известия не намирам, с отговори всичко е ОК, но с тези известия дето ми зариват и пощата не мога да се справя Rolling Eyes

# 436
nandi, погледни на 27 стр. Mаmmа е обяснила как да се спрат е-мейлите по пощата.

# 437
nandi

В списъка Известия се показват подфоруми и теми, за които сте пожелали известия. Това е своеобразен абонамент. Темите, в които има нови, непрочетени отговори, са отбелязани със съответния знак НОВО до заглавието на темата.
Ако не желаете да Ви се изпраща мейл с известие, укажете това в настройките.
Профил - Известия и е-мейл - размаркирайте четирите квадратчета с опции и от падащия списък с опции "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:" изберете НИЩО.

# 438
Благодаря   bouquet Най-накрая се отървах  Simple Smile

Как успя? Аз такава отметка за известия не намирам, с отговори всичко е ОК, но с тези известия дето ми зариват и пощата не мога да се справя Rolling Eyes
Като натиснеш върху Известия, най-отдолу има разни отметки, махнах всички, и запазих настройките.   Peace

# 439
  • при палмите и алигаторите,FL

Ето тука било хватката, Благодаря   bouquet

Pure Adoration  Hug

# 440
А дали ще има начин да се "отписваме" от теми, в които сме писали и да не излизат повече в "Отговори"?

# 441
LaValetta,
Вече писах. Това не е абонамент, няма отписване.

Както вече писах, линкът Отговори от горното меню е еквивалентът на Нови отговори на моите публикации. Това не е абонамент, няма отписване и записване. Там се показват всички теми, в които сте писали и има нови отговори, които не сте чели. Винаги, от началото на съществуването на форума, там са се показвали само имената на темите, в които има нови отговори, а не всички теми, в които някога сте писали. Собствените си публикации може да видите през Профил - Покажи публикации.
Може да маркирате като прочетени темите от списъка с нови отговори страница по страница чрез съответния бутон Маркирай прочетено или да маркирате като прочетени абсолютно всички теми и подфоруми чрез червения линк в дъното на заглавна страница - Маркирай всички съобщения като прочетени.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 21:33 от Mamma

# 442
Благодаря, Mamma !

# 443
Цитат на: Mamma
...
Може да маркирате като прочетени темите от списъка с нови отговори страница по страница чрез съответния бутон Маркирай прочетено или да маркирате като прочетени абсолютно всички теми и подфоруми чрез червения линк в дъното на заглавна страница - Маркирай всички съобщения като прочетени.
Доколкото ми стана ясно мога да маркирам само избрани от мен теми от списъка с нови отговори само страница по страница, но не и от страницата с този списък, освен ако не желая всички да бъдат маркирани? Щеше да е удобно да  може да се избират за маркиране като прочетени от страницата "Отговори".  

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 10:45 от basis

# 444
Някой да знае как мога да търся в архива понастоящем?  newsm78

# 445
  • При хората, които обичам
Цитат на: Mamma
Архив вече няма. Всички теми са тук, на едно място.

# 446
здравейте,
ползвам активно клавиатурата. забелязвам, че не мога да премествам страницата нагоре и надолу със стрелките или с pgUp pgDn.

# 447
  • Варна
здравейте,
ползвам активно клавиатурата. забелязвам, че не мога да премествам страницата нагоре и надолу със стрелките или с pgUp pgDn.

пробвах - при мен става.

# 448
ЧБМ, с мартеницата в логото на всички!

# 449
Аз ли не съм настроила нещо, но все още не ми изскача прозорче като получавам съобщение, а само горе при "Поща" се появява розовото правоъгълниче с броя на съобщенията и я го видя, я не... Thinking
В настройките на Мозила са разрешени изскачащите прозорци за форума.

Общи условия

Активация на акаунт