BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 124
  • 461
  •   1
Отговори
# 135
Е, как, Топи Heart Eyes , всичко останало е синьо, освен моето розово петно! Rolling Eyes

# 136
  • Испания
Страхотна нова версия! Много практична и удобна. Поздравления и благодарности!   bouquet   bouquet   bouquet

# 137
Аз не намирам разлика в цвета, тъмно синьо си ми е..
 Rolling Eyes
Може би Админите много ме обичат и не искат да си затормозявам хубавите очи,
та за това са ми го оставили тъмно и удобно за четене  Mr. Green

# 138
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не ми харесва новият дизайн!!!! Човек си е свикнал с това което СИ Е СВИКНАЛ Peace
Ако бързаш и искаш да прочетеш или напишеш нещо първо се ПООБЪРКВАШ  Shocked
Ако не е проблем върнете нещата както си бяха.....МОЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мненията са 10:1 за старата ситуация......
А и го няма прекрасното    Здравей,susy сутрин рано.....

# 139
Стига, бе. Хората толко са се мъчили да го направят, а вие ги оплюхте от всякъде..  Confused

# 140
  • София
А защо ме "изхвърля" вече три пъти за петнайсетина минути???
Логвам се нормално - ник, парола, чеквам "запомни ме", и след малко ме изхвърля... Дали е заради работата, която все още върви, или някакъв бъг?
Но е много досадно както си четеш, и изведнъж - всички означения изчезват, и трябва да влизаш отново...

newsm78 newsm78 newsm78

И при мен е същото, но само през Мозилата, през Гугъл Хром нямам този проблем  newsm78

# 141
Стига, бе. Хората толко са се мъчили да го направят, а вие ги оплюхте от всякъде..  Confused
Никой не плюе хора! Просто не е удобно на повечето от нас! Или искат да заприличат на ФБ със смяна на интерфей през два месеца?! И Продавалника откакто го направиха с нов интерфейс, нищо не му разбирам... Изобщо, тези промени никъде не са били за добро. Защо не пуснаха анкета има ли нужда от промяна?! Поне ей така за информация...

# 142
Преместването на бутоните създава известно неудобство, но ще свикнем, къде ще ходим. Но е неприятно за четене, натоварващо е с бледите цветове и липсата на разделителни линии.

Съжалявам за мрънкането, знам че няма как да се угоди на всички, но щом нещо си работи, по-добре е да не се пипа, мисля аз.  Blush

# 143
Никой не плюе хора! Просто не е удобно на повечето от нас! Или искат да заприличат на ФБ със смяна на интерфей през два месеца?! И Продавалника откакто го направиха с нов интерфейс, нищо не му разбирам... Изобщо, тези промени никъде не са били за добро. Защо не пуснаха анкета има ли нужда от промяна?! Поне ей така за информация...
Така е, Бижу, ама.. те си знаят. Винаги настъпват промени, които не винаги са хубави или желани. Ще свикнем и така  Hug
Друго ни събира тук толкова време, не е интерфейсът.

# 144
  • При хората, които обичам
Бижу, нали знаеш, че Продавалникът е продаден отдавна?

# 145
щом нещо си работи, по-добре е да не се пипа, мисля аз.  Blush

Което ме подсети за тази картинка от нета (казва се Совершенство не требует изменений):

Извинявам се за отклонението, ама и не е съвсем отклонение  bowuu

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 22:57 от BirdsFlu

# 146
  • София
В един сайт, никой не хареса новото оформление и дадоха възможност, потребителят да си избира между стария и новия изглед, на който което му харесва, така да си го направи.

# 147
Ами друго си е Лада.  Joy

# 148
Да попитам за влизането във форума през фейбук акаунта - какво се цели с това, някой пробвал ли е? Трябва да ли да давам информация на Бг-мама от моя фейс акаунт? Не ми става ясно... newsm78

# 149
Бижу, нали знаеш, че Продавалникът е продаден отдавна?
Знам, ДеВ. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт