BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 013
  • 461
  •   1
Отговори
# 285
Забелязах един проблем, които се появява при мен. Чета си темата и скролвам до последното мнение и щом пусна скрола ме връща на предпоследното мнение. Пак скролвам до долу, пак ме връща. Sad За това държа скрола постоянно, за да прочета последното мнения от темата.
Ох, дано разберете какво имам предвид, че как го обясних.

# 286
  • в 1001-та нощ
аз те разбирам, но по-добре пиши в другата тема, която е в правилата  Peace

# 287
Това се появи от както смениха дизайна.  А в другата тема специално бяха написали за такива проблеми да се пише тук.

# 288
bebo4ko, какъв е браузерът и версията му? Предполагам IE?

# 289
  • в 1001-та нощ
bebo4ko, извинявай  Blush обърках темите   bouquet имах предвид тази  Peace

# 290
bebo4ko, какъв е браузерът и версията му? Предполагам IE?

Не. Opera 11.11 Последната тема с такъв проблем я бях заредила цялата, т.е. не определена страница, а всички. За предишните не съм обръщала внимание.

# 291
  • София
Mamma, благодаря  Simple Smile

# 292
Надявам се, че вече не е обсъждано, но не съм чела цялата тема.

Зарадвах се много като видях броя на непрочетените отговори и на следените теми. Идеята много ми хареса. Но в този му вид, няма никаква разлика с предишната фунционалност. Темите продължават да се сортират по стария начин. А аз очаквах, че като имам 13 следени теми с нови отговори, то тези нови теми да са най-отгоре, както е и в Нови отговори на моите публикации. Сега хубаво виждам, че има нови отговори по темите, които следя, но трябва да ги търся измежду 9 страници, което някак не е удобно.

И така за съжаление идеята се обезсмисля и хората ще продължават да се "записват".

# 293
Нещо се бъгна. Rolling Eyes Като отворя тема, в която съм коментирала и на същата страница след мен вече има други коментари, не ме праща на последния като тръгна да чета новите мнения, а ме връща на моето мнение, макар след него да има още 3-4 и трябва да скролвам до последното...

# 294
Въпреки че е било отбелязано "Запомни ме"?

Да, въпреки че съм го отбелязала.
Обаче днес отново няма проблеми и се надявам, че е било нещо моментно. 
bouquet

# 295
  • София
Сигурно вече ви се е надула главата от оплаквания и претенции  Embarassed но установявам, че ми липсва "стряскащия" изскачащ прозорец при получаване на ЛС Simple Smile Наистина, горе излиза розово маркерче на Съобщения, но е много възможно да бъде пропуснато в първия момент. Мисля, че и други хора си го искат обратно. С него е невъзможно да бъде подминато ЛС неволно или умишлено. Има ли начин да се върне в играта? Simple Smile

# 296
  • в сърцето на един мъж...
При мен продължава да го има проблема с връщането в началото на страницата, вместо на новото мнение. Или при публикуване, или при отваряне на мейла за нов отговор, вместо на мнението, което е било ново, форума връща обратно на началото на страницата. Леко досадно е това Sad Дали е възможно да се оправи?

# 297
Ще се отстранят всички проблеми, които се проявяват при някои браузери.
От понеделник ще продължи работата.
Аз може да съм почти 24 часа всеки ден тук, но програмистите и дизайнерите имат нужда, а и право на почивка.

# 298
  • в сърцето на един мъж...
О да, така е, аз просто споделих, че все още съществува като проблем това. Благодаря ви, че се опитвате да угодите на всички  bouquet

# 299
Сигурно вече ви се е надула главата от оплаквания и претенции  Embarassed но установявам, че ми липсва "стряскащия" изскачащ прозорец при получаване на ЛС Simple Smile Наистина, горе излиза розово маркерче на Съобщения, но е много възможно да бъде пропуснато в първия момент. Мисля, че и други хора си го искат обратно. С него е невъзможно да бъде подминато ЛС неволно или умишлено. Има ли начин да се върне в играта? Simple Smile
Влез си в настройките на профила=> Настройки Лични Съобщения=> Сложи човка на Покажи нов прозорец, когато получиш нови съобщения

Мисля, че така ще стане, макар, че при мен човката изчезва като дам Промени профила.

Общи условия

Активация на акаунт