BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 000
  • 461
  •   1
Отговори
# 300
Анч, в момента не работи pop-up известието.

# 301
Ясно. Не знаех.  Embarassed

# 302
  • на брега на морето

Благодаря

# 303
  • в 1001-та нощ
При мен продължава да го има проблема с връщането в началото на страницата, вместо на новото мнение. Или при публикуване, или при отваряне на мейла за нов отговор, вместо на мнението, което е било ново, форума връща обратно на началото на страницата. Леко досадно е това Sad Дали е възможно да се оправи?

ако ти е много дразнещо пробвай да сложиш Гугъл Хром, инсталацията е елементарна и върви без проблеми (с форума)

аз имах проблем, като твоя преди време, когато смених лаптопа и съответно ОС и браучъра - ИЕ9 - имаше такова поведение на всички форуми, консултирах се къде ли не и нямаше решение, тогава сложих Хромчето и до сега сме голяам любов, а през ИЕ само банкирам  Peace в хрома можеш да си метнеш предпочитаните, настройките са лесни; а когато се оправят настройките за твоя браузер - можеш да се върнеш и към него  Peace

# 304

Сигурно вече ви се е надула главата от оплаквания и претенции  Embarassed но установявам, че ми липсва "стряскащия" изскачащ прозорец при получаване на ЛС Simple Smile Наистина, горе излиза розово маркерче на Съобщения, но е много възможно да бъде пропуснато в първия момент. Мисля, че и други хора си го искат обратно. С него е невъзможно да бъде подминато ЛС неволно или умишлено. Има ли начин да се върне в играта? Simple Smile

Ако смятате да върнете това изскачащо съобщение за ЛС, моля да има възможност за избор дали да се появява, защото предпочитам да го няма, както е в момента.

Понеже съм забранила на браузера pop-ups така или иначе не можех да вляза в личните съобщения чрез това известие.

# 305
  • в сърцето на един мъж...
a.l.e.n.a, благодаря, на модзила съм. Ще си изчакам да го оправят, не че не ползвам хром, но всички пароли и т.н. са ми запаметени тук. Хром ползвам само като се издъни лисицата Simple Smile Свикнах вече, дразни ме, но ще си чакам когато го оправят Peace

# 306
  • Варна
Продължавам да не мога да скролвам чрез бутоните "нагоре" и "надолу". Мислех, че този проблем вече ще  е преодолян.
С ИЕ съм.

# 307
За тези бутони ли става въпрос?

За каква версия на IE?
В compatibility mode или не?

# 308
  • Варна
Не съм се изразила явно правилно. Говоря за бутоните стрелки на самата клавиатура. Не действат върху новата версия на форума. Нямам такива проблеми с други форуми. Там си работят.
С ИЕ8 съм, стандартна версия.

# 309
Приятно ми е - Богиня!  проблема вероятно е другаде...На мене си работят с ИЕ8 Peace

# 310
  • Варна
Хм, не знам, може и така да е. Идеи?

# 311
  • на брега на морето
Харесват ми "Отговори" и "Следени теми".
Мамма, нека да върнат поздрава при влизане във форума. И бебето.

# 312
Какво се промени, че като цъкна на НОВО, трябва да се чака известно време, за да те прехръли към новия отговор? В статус бара на бразузъра виждам, че се чака prikachi.com, google-analytics и други.

Преди не беше така.   Confused

# 313
  • Варна
Какво се промени, че като цъкна на НОВО, трябва да се чака известно време, за да те прехръли към новия отговор? В статус бара на бразузъра виждам, че се чака prikachi.com, google-analytics и други.

Преди не беше така.   Confused

И при мен е така - с новите отговори и с личните съобщения. Confused

# 314
Опитвам се да се логна в сайта от телефон, но не ме допуска. Не е моят телефон, през който чета обикновено, но е през Wi-Fi с IP-то от което пиша в момента. Аз ли правя нещо не както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт