BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 22 967
  • 461
  •   1
Отговори
# 405
Моля ви, ако е възможно, покажете някъде броя на ЛС в кутията, както е нормално при електронната поща. Не държа да е видимо в лентата, просто някъде. И да, знам, че нямам лимит, просто това ми е удобна опция, да знам броя.

# 406
  • на брега на морето
Реших да прочистя малко "Известия" , но след изчистването на някои от 14 стр. примерно, ме връща на 1-ва стр.; не минава на 15-та стр. newsm78

# 407
  • Варна
Тази уж застопорена светлосиня лента отгоре наистина започна да ходи където си иска - ту я има, ту я няма.

# 408
Все повече ми допадат новите функции. Peace

# 409
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тази уж застопорена светлосиня лента отгоре наистина започна да ходи където си иска - ту я има, ту я няма.
Мислех си, че само аз имам този проблем Rolling Eyes.

# 410
И от мен бяга.

# 411
С цел подобряване скоростта на зареждане и точното позициониране, когато линк сочи към конкретна публикация, в момента при зареждане на желаната публикация горната лента е скрита. Появява се в момента, в който скролнете и милиметър дори, т.е. дори само при докосване на мишката.

# 412
  • Варна
И от мен бяга.

Мен не ме дразни, като имам какво да чета из форума - нямам време да се вглеждам за глупости и дреболии  Laughing

Единствено не ми харесва, че никът ми е в яркорозово - ако отворя форума от работа и мине някой любопитен колега - веднага ще ме разконспирира, пък не искам  Crazy

# 413
И аз във връзка с розовото човече.
Сега, ако искам да ми е синьо, задължително трябва да се отбележа като мъж.
Ако нямам отбелязан пол - пак е розово. Не може ли да е синьо, когато не съм отбелязала пол Praynig

# 414
И аз във връзка с розовото човече.
Сега, ако искам да ми е синьо, задължително трябва да се отбележа като мъж.
Ако нямам отбелязан пол - пак е розово. Не може ли да е синьо, когато не съм отбелязала пол Praynig

Аз се реших проблема, като се отбелязах като мъж  Laughing Сори, ама няма сила на света, която да ме накара да се идентифицирам с нещо розово... Ненавиждам този цвят от дъното на душата си.

# 415
хихи.. ще навъдиш почитателки  Laughing

# 416
  • София
На моя телефон (Нокиа Е71) е пълен миш-маш.
Де факто не виждам участъка с Отговори, Следени теми, Съобщения и Профил.
Полето за търсене се е изпльоскало някъде върху тях.
Ерго невъзможно ми е да проверя за нови отговори на моите публикации.
Не мога да се добера и до хикса за да затворя розовата лента, уведомяваща, че пред нас е обновената версия и така нататък.

и на моя, Нокиа Е66 е

# 417
  • на брега на морето
Мамма, когато кача снимка и й задам "Предварителен преглед" в полето се появява снимката, обаче върху нея са емотиконите, бутоните и всички текстове около тях. Това е само при снимки с по-голям формат.
Няма ли да върнете поздрава?

# 418
  • Варна

Няма ли да върнете поздрава?

За n-ти път срещам тази молба - какъв е този поздрав и с какво е толкова важен?  newsm78

# 419
Максимално допустимият размер на изображения е до 600 пиксела височина и до 600 пиксела ширина и това не е нещо ново.
Ако става въпрос за изображение с по-малък размер от допустимия, моля, пишете за какъв браузер и версия става въпрос.

За поздрава - не разбирам за какъв поздрав става въпрос. За думата "Здравей", която пишеше над името ли? Ако става въпрос за нея, не няма да бъде върната.

Общи условия

Активация на акаунт