BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 22 969
  • 461
  •   1
Отговори
# 390
По отношение на лентите.

Най-горната (по-светлата) лента трябва да е закована и винаги видима за всички разделителни способности от 1024 пиксела нагоре.
При по-малки разделителни способности (на компютри с малки екрани, мобилни устройства и т.н. или увеличен от потребителя изглед, когато се появява хоризонтален скрол) въпросната лента стои най-горе на страницата и не е непрекъснато видима.

Втората лента (по-тъмната) е винаги видима, когато се намирате в най-горната част на страницата.
При скролване надолу, тя се скрива, ако катинарчето е отключено.
Ако катинарчето е заключено, тя не се скрива при скрол надолу.
Дори и да е скрита, при посочване на горната лента, по-тъмната лента се появява.
При малки разделителни способности тъмно синята лента също стои в горната част на страницата.

По отношение на личните съобщения.

Възстановено е известяването с ново прозорче при получаването на нови лични съобщения.
Всеки може сам да настрои дали иска такова известяване или не. Опцията е по желание и не е нова, а от началото на съществуването на форума. В Профил - Настройки на лични съобщения - Показвай нов прозорец при получаване на лично съобщение. При маркирана опция има известие с прозорче, когато не е маркирана - няма такова известие.

Личните съобщения са с увеличен неколкократно лимит. За точното увеличение може да се информирате от съответната закована тема тук, в този подфорум.
chockolina, вече не би трябвало да има проблем с лимита и за специалните рангове.

Отговори и известия

Както вече писах, линкът Отговори от горното меню е еквивалентът на Нови отговори на моите публикации. Това не е абонамент, няма отписване и записване. Там се показват всички теми, в които сте писали и има нови отговори, които не сте чели. Винаги, от началото на съществуването на форума, там са се показвали само имената на темите, в които има нови отговори (това за информация на Тайна), а не всички теми, в които някога сте писали. Собствените си публикации може да видите през Профил - Покажи публикации.
Може да маркирате като прочетени темите от списъка с нови отговори страница по страница чрез съответния бутон Маркирай прочетено или да маркирате като прочетени абсолютно всички теми и подфоруми чрез червения линк в дъното на заглавна страница - Маркирай всички съобщения като прочетени.

В списъка Известия се показват подфоруми и теми, за които сте пожелали известия. Това е своеобразен абонамент. Темите, в които има нови, непрочетени отговори, са отбелязани със съответния знак НОВО до заглавието на темата.
Ако не желаете да Ви се изпраща мейл с известие, укажете това в настройките.
Профил - Известия и е-мейл - размаркирайте четирите квадратчета с опции и от падащия списък с опции "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:" изберете НИЩО.

# 391
Извинете, ако е разисквано, ама как да си намеря личните съобщения. Свети ми линка Известия (1), а като го избера се появява настройката "Известия и Е-мейл". Списък с лични съобщения не намирам, а разгледах навсякъде уж   Embarassed

# 392
  • При хората, които обичам
Малко по-вдясно от Известия има Поща. Там са.

# 393
Извинете, ако е разисквано, ама как да си намеря личните съобщения. Свети ми линка Известия (1), а като го избера се появява настройката "Известия и Е-мейл". Списък с лични съобщения не намирам, а разгледах навсякъде уж   Embarassed

Съобщенията са в "Поща" - точно до "Известия"  Peace И аз така се обърках няколко пъти като имах ЛС и натисках "Известия", понеже лилавото квадратче клони към него  Crazy

# 394
  • София
Вече ми е закована лентата.  Grinning

Благодаря, Мамма! Както и на целия екип.   bouquet

# 395
ДеВ,  F.a.t.e. много благодаря  Hug

# 396
  • Варна
chockolina, вече не би трябвало да има проблем с лимита и за специалните рангове.

Мерси, Мамма! Hug

# 397
Благодаря за информацията, Mamma, както и за всички положени усилия   bouquet

# 398
  • на брега на морето
Мамма, може ли да се върне предишния поздрав при влизане във форума? Наистина е много приятно.

# 399
Не виждам аватара си ... има ли връзка с проблемите в сайта?

# 400
  • в 1001-та нощ
аз ти го виждам Wink

# 401
Не се вижда и при мен. Няма връзка с промените в сайта. Не се зарежда картинката и при директно въвеждане на адреса в браузера.
http://www.pictur.ir/pic/image/images/child%20pic%20%28111%29.jpg

# 402
Не се вижда и при мен. Няма връзка с промените в сайта. Не се зарежда картинката и при директно въвеждане на адреса в браузера.
http://www.pictur.ir/pic/image/images/child%20pic%20%28111%29.jpg

Вече го виждам ... благодаря  Flutter

# 403
Свиквам с всякакви визии. Нямам проблем и не ми е толкова от значение цвят, подчертано или не  и т.н.

Имам обаче един въпрос. Много често като съм на някоя страница, под второто падащо меню ми излиза една реклама с едни обувки без никакъв индикатор за затваряне, няма Х в ъгъла, нищо. По-никакъв начин не мога да я затворя и по този начин нямам достъп до падащите менюта от тъмно синята лента, тъй като те застават под рекламата.

Някой има ли подобен проблем и имате ли разрешение на проблема?

Ако е от знач, работя на 10 инча и ползвам ИЕ.

# 404
Цитат
Някой има ли подобен проблем и имате ли разрешение на проблема?
Аз. F5 ми е решението - обновява се страницата и рекламата се сменя с друга, която не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт