BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 22 981
  • 461
  •   1
Отговори
# 375

a.l.e.n.a, Red , за да спрете известяване по е-мейл за нови отговори в следените теми, идете на "Промени профила", после отивате на "Известия и Е-меил". Най-долу на "Текущи известия на форума", там където пише "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:" отбележете Нищо.     
Е-мейлите трябва да спрат. Simple Smile

# 376
F.a.t.e. ;ДеВ; Бо_
Момичета, появиха ли ви се сините ленти? С Мозила ли сте?

С гозила и си имам пак ленти и съм розова /толкова рядко използвам розово за нещо си, че чак ми харесва сега/   Laughing

# 377
  • в 1001-та нощ
Éclat - избрах "вълшебната" думичка от падащото меню, сега остава и Сезам да се затвори   bouquet

# 378
Копирам разговор от другата тема, да не си пише въпроса пак:

Искам да си застопорявам навигационната лента, моля дайте възможност за тази опция, защото на мен, а предполагам и на доста други хора им е много удобна и функционална    

На мен ми е изчезнало катинарчето, и двете сини ленти (и по-светлата, и по-тъмната), директно ми заминават нагоре и ги НЯМА на екрана .  А са ми важни функционалностите на СВЕТЛАТА ЛЕНТА.

Защо при някои лентите си ги има, а моите заминават на ********* си?

И аз за това плача цял ден, но никой не ми отговаря, защо се получи така, и как да си го оправя, ако зависи от някаква настройка.

Така. Сега да ви кажа как се оправи при мен проблемът с лентите. Бях си зуум-нала екрана до степен, че имах скролер и по хоризонталата. Това е проблемът. С ctrl и 0 си възстанових нормалния екран, (който на мен ми е ситен) и лентата се появи. Внимателно увеличих с една, две стъпки само, така че да няма скролер отдолу. Това е. Дано да сте ме разбрали.

ПП
И все пак това е проблем, който вчера не съществуваше. Моля, програмистите, обърнете внимание. Това, за разлика от космите и розовите човечета, е важно.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 09:46 от kallitko

# 379
  • София
Моят екран не е зуум- нат и пак нямам ленти.  Peace

# 380
Кофти.  Съжалявам

# 381
  • София
Здравейте!
Преди три часа между "Профил" и "ЛС" при мен се появи и "Мейл", макар че съм сложила отметка да не се вижда. Как да го оправя така, че пак да не се вижда Praynig
Временно реших проблема, но ще съм много благодарна ако това бъде оправено по-бързо Peace

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 00:48 от -=Деси=-

# 382
-=Деси=-, адресът на електронната Ви поща е скрит за останалите потребители. Видим е само за Вас и нас (администраторите и модераторите).

За спирането на известията:

Цитат на: Mamma
Влезте в Профил - Известия.
Размаркирайте чекбоксовете под списъка с известия.
От падащия списък За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за: изберете Нищо

Запазете настройките.

Така темите и подфорумите, за които сте пожелали известяване, ще се появяват в списъка и когато има нови отговори или теми в тях, ще са маркирани с иконка , която е линк към съответното ново, непрочетено от Вас мнения. Няма да Ви се изпращат мейли.

# 383
  • София
-=Деси=-, адресът на електронната Ви поща е скрит за останалите потребители. Видим е само за Вас и нас (администраторите и модераторите).

Благодаря много!  Hug
Просто досега това бутонче го нямаше и затова се притесних  Tired

# 384
Цитирам си картинките от другата тема, с надежда някой да им обърне внимание.

Ето, да стане ясно какво имам предвид:

Когато съм в изходна позиция на страницата и ИМАМ ленти:

Когато скролна съвсем малко (то се вижда колко леко съм скролнала), и вече НЯМАМ ленти:

newsm78

# 385
  • някъде ... тук ...
правих си експерименти сега - ако цъкна на CTRL + няколко пъти и при мен се скрива лентата.
това е при разделителна способност 1280х800
обаче като минах на 800х600 или 1024х768 при CTRL 0 - положението е както при BirdsFlu

# 386
Аз съм на 1280/1024 и нямам лента, но от вчера. В началото си имах

# 387
BirdsFlu, и при мен се скрива лентата като скролна само веднъж надолу, но като отида с мишката на светло- синята лента или покрай нея,  тя пак се показва.

# 388
Цитирам си картинките от другата тема, с надежда някой да им обърне внимание.

Ето, да стане ясно какво имам предвид:

Когато съм в изходна позиция на страницата и ИМАМ ленти:

Когато скролна съвсем малко (то се вижда колко леко съм скролнала), и вече НЯМАМ ленти:

newsm78

За това говорех и аз вчера, а днес проблема продължава. Дано по скоро го отстранят  Peace

# 389
  • Варна
Явно има проблем с ЛС на потребителите, които имат титли.  Rolling Eyes Информираха ме, че пощата ми е пълна и не могат да ми пишат, а би трябвало да съм без лимит. newsm78 Аз не мога да видя колко съобщения имам в момента, но подобен проблем имаше и преди време - при промяната на лимитите, независимо че, без да се гледа титлата, имам ранг на пристрастен или почетен член (не помня вече) и би трябвало да имам по старите правила лимит на съобщенията минимум 800 съобщения, при мен кутията се изчерпваше на 250 съобщения. Моля да се коригира, защото сега, без да виждам бройката, съвсем няма да мога да контролирам запълването на кутията. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт