BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 22 984
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
Профил-а ми стана розАв.
Да, и вече пише и ника и съм с по-дълга косица, май...И украсата я няма...Все по-добре...Благодаря!

# 331
  • в 1001-та нощ
слава богу - аз всичко си виждам, както преди  bowuu (в синьо), само вместо "профил" пред човечето се мъдри името ми, но щом го искат масово - така  да е - не ме вълнува особено  Blush (аз името си го зная и без да ми го напомня екрана  bowuu )

# 332
слава богу - аз всичко си виждам, както преди  bowuu (в синьо), само вместо "профил" пред човечето се мъдри името ми, но щом го искат масово - така  да е - не ме вълнува особено  Blush (аз името си го зная и без да ми го напомня екрана  bowuu )
  hahaha Joy
Ся ще се обиждаме ли?  Joy

# 333
  • София
Профил-а ми стана розАв.

Интересно, аз го възприех не като розов, а като червен.
Естествено, защото при мен пише Red.
 Laughing

# 334
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Оуу, това розово на профила е отвратително Tired.

# 335
Оуу, това розово на профила е отвратително Tired.
Едно време така не ви разбирах какъв различен шрифт виждате,
сега не ви разбирам къде го видяхте това розово.
При мен всиииичко си е синьо.

# 336
  • в 1001-та нощ
  hahaha Joy
Ся ще се обиждаме ли?  Joy

вярвам, че си приела шегата  bowuu за мен наистина няма значение човече ли е или друго, името ли пише или "профил" - във всички случаи предпочитам да ми е удобно  Hug а сега е удобно

виждам, че много зависи какъв браузер се ползва, може би няма розови настройки за хрома, но и това не ми е от значение  bowuu и зелено да е и лилаво да е  Hug няма значение (за мен) и мога да приема това, което се харесва масово - стига да не е розови букви на черен фон, но не вярвам да се случи  Peace

bouquet

# 337
Интересно защо се получава така? Защо при едни е розово, а при други - не? Странно...Аз също не харесвам въобще розовия цвят, но това да е проблема. И аз съм с Хром, но при мен е розово...

Искам да питам може ли да се запиша да следя тема, без да получавам мейл, че има отговор по нея? Или в това е смисъла на "известията"? Не е ли достатъчно, че тук съм известена? Ако е така, май ще се "записвам" просто...Или пак нещо съм отметнала в настройките си неправилно?

# 338
  • Варна
Аз съм с Хром на работа и съм розАва. Laughing Така ми харесва. Heart Eyes Сега, ако можем да си персонифицираме и малката картинчица горе с аватара си, съвсем хубаво ще стане. Party

# 339
Аз съм с Хром на работа и съм розАва. Laughing Така ми харесва. Heart Eyes Сега, ако можем да си персонифицираме и малката картинчица горе с аватара си, съвсем хубаво ще стане. Party
Плийз, метни един шот.  Hug

# 340
F.a.t.e. ;ДеВ; Бо_
Момичета, появиха ли ви се сините ленти? С Мозила ли сте?

# 341
  • Варна

http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Untitled12.jpg

# 342
  • в 1001-та нощ

може да е до някакви настройки, в които няма да си губя времето, ако някой път блуждая - може да поровя  Peace

# 343

http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Untitled12.jpg
Мерси  Hug
ПП Много хубава прическа  Mr. Green

# 344
  • При хората, които обичам
F.a.t.e. ;ДеВ; Бо_
Момичета, появиха ли ви се сините ленти? С Мозила ли сте?

С Мозила 10.0.2 и нямам лента.
То и профилът не ми е розов, но и не държа на това Laughing

Общи условия

Активация на акаунт