) ! Дано милото пате да го изкара по-леко днес, защото преди малко и нашия тати го приеха в болница, че пак закъса с очите
! Милите ми мъже, днес не им е ден.
)
,и хората упорито вярват в тези неща,както да не се подстригват по време на бременност,да не прескачат маркуч и какви ли още там глупости!
Спи в люлката си.
И на всички които празнуват Честито! Мими26 ние минахме двете ваксини без да се отрази на бебка по някакъв начин,не е задължително да вдигне температура или да плаче или друго.Настройвай се за вечер както обикновено.Аз се бях запасила със лепенки и панадол,само лепенката лепнах около боцкатоно да облекчи болката и евентуално ако вдигне Т да спадне:) Някой беше питал преди няколко страници дали ще водим бебетата на море,но никой не реагира и на мен ми е интересно как мислите? Ние сме решили живот и здраве края на август или началото на септември да заведем Сияна. Йофи,хубаво е че всичко е наред и сте си в къщи
Запазихте бебетата вече,аз пък искам да е морски гларус зетя
За тия сланинки по мен,не ми се мисли ....Тити,Менина и аз изглеждам като бременна все още а преди това плочки си имах
Много сладки януарчета си имаме !
Отложихме и ваксината за всеки случай - за другата седмица, когато тъй тъй ще ходя за болничния.. Та така в общи линии!
Бързо оправяне и на мъжа ти
,пфуу,много неприятно така като тръгне,но това са нещата от живота.
Предварително благодаря за отговорите Ви!
Яна е +900гр = 5800
ми Ого не ми е толкова голям. не помня на него две ваксини за един месец а сега по две три месеца подред 

Препоръчани теми