My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ето тук са лаптопите от "сайта за книги"  Winkhttp://bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=24&pc=15    Hug.
Та тук са българоговорящи лаптопите, иначе имаше май един на фишър прайс, по спомен Жасмин се сдоби с такъв (може и да не помня вярно) но там цените са по драматични от на бартските лаптопи.

# 496
Ето тук са лаптопите от "сайта за книги"  Winkhttp://bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=24&pc=15    Hug.
Та тук са българоговорящи лаптопите, иначе имаше май един на фишър прайс, по спомен Жасмин се сдоби с такъв (може и да не помня вярно) но там цените са по драматични от на бартските лаптопи.
благодаря, адашке   bouquet че ни спестяваш "драматичност" в това слънце  Joy  а и времето е точно за следобедна дрямка, та да не се стряскаме излишно  Mr. Green  Прав си, че Жасмин има от всичко и по много  Laughing и компютри сигурно един върху друг е наредила  Crazy Ео този "сайт за книги" имах предвид, но ме мързеше да "ровя"  Blush http://www.toy.store.bg/search?srchstr=%E4%E5%F2%F1%EA%E8%20%EB%E0%EF%F2%EE%EF ... сега и "работа" ми отвори  hahaha   да зяпам и избирам книжки, че идва ваканция и ще се чете ... уж, де   Crazy  само игри и приятелчета са им в главиците на малките ни ученици  Heart Eyes  добре, че пътуваме за лятното у-ще, та му казват "ваканция" и все още ходим с желание  Grinning Имаш време, Иве  Heart Eyes след някоя година и ти ще се "печеш" на нашия "огън"  Laughing 

# 497
  • София
И ние имаме лаптоп на Барт - Откривател, но стария модел. Отзиви за функциите не мога много да дам, децата си го пускат всеки ден, да учат, аз много не съм в час какво точно прави, забелязвам, че са понаучили някои букви, но за здравината гарантирам - имаме го от 4 години, малките поне 100 пъти са го изпускали на земята, дрънчат разни чаркове, обаче работи без грешка  Confused

# 498
Българско-говорящ лаптоп имаме от Джъмбо, на Фишер прайс е - много хубав!
Ето този е:
http://kasida.bg/fisher-price-obrazovatelen-detski-laptop-fun-2- … ik-535-13737.html
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.9798

# 499
  • Русе
На Барт са много добри и дооооста здрави лаптопите. Занимателни са, имат много неща за учене.

П.П. Иве, виж си съобщенията в Пр.

# 500
  • Sofia
И аз мога да дам един положителен глас за барт-овските лаптопи, когато се коментираха, купих един, който в момента не виждам на сайта им. На мен много ми харесва, но понеже не съм била помислила и не съм купила с уинкс, не е актуален  Crossing Arms

# 501
... децата си го пускат всеки ден ..
Танчееее  Heart Eyes това ми напомня много за "онази" въртележка  Joy  "въртят я всеки ден", изкупихме ги въртележките  Joy  сега лаптопите ще изкупим  hahaha следя с интерес кое ще е следващият хит, че ето го 1-ви юни, дойде  Grinning
Меги-сан  Grinning чета те, с удоволствие и интерес   bouquet

# 502
Много време не сме се зарибявали с нещо ново....давайте идеи, хайде! Всички "вършеем" по различни сайтове и магазини, споделете моля за масово зарибяване. При моите деца от известно време сред фаворитите е това дърво къща ELC Forest Fairy Treehouse
. В сайта на ELC мисля, че я няма в момента, но пък в ибей и амазон се търгува за 30-тина паунда. Много е красива, има си вратички, скривалище в короната на дървото, музика и най-важното мноооого е качествена. Само тези елфи са ми излишни, в нашата живеят лъвове!  Mr. Green Фен съм на ELC, всичко ми харесва. Mr. Green

# 503
  • София
Аз получих поръчката си и съм мноооого  доволна, предполагам че синът ми ще е още по-доволен и от мен. Предвид многото празници при нас /в немско не празнуваха 4 дена/ очаквах, че ще се забави, но не - пристигна на 8-мия ден. 
Направи ми впечатление, че пътува в незатворен кашон, а и фабричната опаковка на Легото също беше отворена - може би ги проверяват? На пръв поглед по пакетчета всички части са тук.

azira, това с отворените Лего кутии ми напомни за мой случай...Имах няколко големи Лего поръчани за близки приятели, които точно така бяха отваряни както ти описваш....Сякаш проверявани и на пръв поглед не забелязах нещо да липсва, но в последствие се оказа че липсвали някакви стикери /ако не ме лъже паметта, че отдавна беше  Blush/ от кутиите и много се издразних и зачудих кой ли по точно ги отваря и къде може да ги е хванала липсата?

# 504
Издирвам Боби Кар за малкия ни син...какво да гледам като избирам че има най различни? Моля специалистите по темата Simple Smile да се вкллючат Simple Smile доставят ли ги още до Бг?

# 505
 Здравейте! Записвам се, за да хвърлям по един поглед и за да ви поздравя и благодаря за подробната информация, днес за пръв път пуснах поръчка, без никакво лутане, благодарение на вас  bouquet. Сега ще си чакам доставката Simple Smile и съм сигурна, че ще остана доволна. Поздрави!

# 506
azira, това с отворените Лего кутии ми напомни за мой случай...Имах няколко големи Лего поръчани за близки приятели, които точно така бяха отваряни както ти описваш....Сякаш проверявани и на пръв поглед не забелязах нещо да липсва, но в последствие се оказа че липсвали някакви стикери /ако не ме лъже паметта, че отдавна беше  Blush/ от кутиите и много се издразних и зачудих кой ли по точно ги отваря и къде може да ги е хванала липсата?

При нас май нищо не липсва. Вчера цяла вечер сглобява, трудно го накарах да си остави и за днес малко работа и да си легне.
Но, като се замисля,  по този начин като идват - с нарушени опаковки не стават за подарък, например.

Аз много харесах раниците, например тази  http://www.mytoys.de/Scout-SCOUT-Schulranzen-Mega-24h-Race/Ranze … .16.02.03/2349931 или тази http://www.mytoys.de/Scout-SCOUT-Schulranzen-Set-Easy-II-Race-3- … .16.02.01/2406289 , но много скъпи ми се виждат, надявам се да ги намалят още малко до лятото ...

Някой поръчвал ли е, има ли отзиви за тях?

# 507
... Аз използвах код за нов клиент -10 EUR  и колелото ми излезе около 80лв. като пръчвах и др. неща.
Ако си го ползвала този код - направи с нов акаунт (аз така направих).
Добре "измислено", въпреки че е унизително и най-вече напълно излишно  Peace Поръчки има постоянно, доставката е доста по-малка и от най-прекрасния код. Може би е за предпочитане да сме коректни Човеци, в отлично здраве и прекрасно настроение ... а времето е чудесно, слънцето прекрасно ... само за разходки, ролери и колела  Laughing нали Димита   Hug

ПП: Джери  Heart Eyes  за лаптопа, ако трябва да му търся кусури  Joy  много е малко "екранчето" ... миналия път като се коментираха, имаше предложения и с по-голямо екранче в сайт за книги мисля, че се предлагаха  Grinning

Не разбрах кое е унизителното и какво му е некоректно при условие, че съществува като възможност. Не мога да разбера защо с такъв ироничен тон.
Просто го подминавам.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 17:54 от kami13

# 508
  • Пловдив
Преди време съм купувала от сайта 3бр червени картонени кутии на Лего /още ги ползваме-много съм доволна/ и сега ги издървам отново, но без успех?! Някой да ги е мяркал, искам да взема за подарък. Или да ми препоръчате нещо подобно с малки преградки,които да побират малки части и човечета? Praynig

# 509
Не разбрах кое е унизителното и какво му е некоректно при условие, че съществува като възможност. Не мога да разбера защо с такъв ироничен тон.
Просто го подминавам.

Според мен, некоректното е доставката на Майтойс - не може 3-4 големи кашона, тежащи 25-30 кг. да идват с една и съща доставка, като 1 кашонче от най-малките примерно, дето има-няма килограм.
Доставката трябва да е 6 евро за пратки до 3 кг., а над 3 кг. да се увеличава пропорционално с теглото. Така е в немския Амазон примерно.
И аз съм се дразнила от това, даже веднъж писах и тук - поръчах веднъж яке и тениска от намаленията, платих 16 евро пощенски, но вместо яке, ми бяха пратили чорапи, та им върнах пратката обратно, защото якето беше основното (беше някакво скъпо, май на Хилфигър). Пощенските по връщането бяха 3 евро! Ами къде са 3, къде са 16? Другите 13, ако не и повече, са им печалба, защото Майтойс, като голям клиент, с много пратки, ползва преференциални цени, не е като мен, дребен клиент. На тях може реално да им е струвала и 1 евро доставката (пратката тежеше половин килограм, спомням си добре), а на мен са ми начислили 16. Честно ли е това?
Общите поръчки не са чак толкова удобни - пращаш пари, чакаш по много, после трябва да си прибираш нещата, или да ти ги пращат по куриер, което оскъпява. Докато, като поръчаш сам, първо, че идват в пъти по-бързо, второ - получаваш си ги вкъщи, или в пощенския клон и трето, ако има сгрешен артикул, не занимаваш други хора да ти го връщат.
Та затова спрях да поръчвам от там - всичко от майтойс го има в немския амазон, идва за седмица и то с доставка, много рядко по-голяма от 6-7 евро.

Общи условия

Активация на акаунт