Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
За Диди няма да се притеснявам. Ама нали знаете - сърце майчино  ooooh!

За ЕСКИМО питах - няма да се внася вече. Дадоха ми съвсем обикновенно рибено - за 3.80 - 100 капсули. Ако не го пият - аз ще си го пия Grinning

# 436
  • София
Аркси ,обикновеното за да дойде доза за теб,половината шишенце.
Вземи едни рибки дъвчащи, има повече рибно вътре,или на http://nowfoods.bg/c/ribeno-maslo/85 течните но дозата трябва да я изчислиш спрямо кг и възр.
Питала съм един от форума и той ми е казвал че течните са най добри.
Е как къде съм на работа..... Laughing счетоводство не ми трябва,а счетоводител,търся си доверен човек Wink

# 437
  • sf
Иве,аз така и не знам какво работиш  Joy
аз имам позната счетоводителка, ама не знам как е като специалист.
ще взема и аз рибено масло и за двамата

# 438
  • USA
Честит рожден ден на Пешо! Да е много здрав и щастлив!

Иве, и аз не знам какво точно работиш  Laughing.

Дани, ако яде хубави неща, а не боклуци не бих се притеснявала. Расте детето, ще се източи и ще си дойдат нещата на мястото. Аз имам приятели, които бяха по-закръглени на тази възраст. Сега са чудни левенти. Simple Smile

Искре, не се притеснявай, има време.  Hug

Янче, някои от нещата за доста скъпи. Аз 18лв за гащи не бих дала. Тези, които имахме бяха 7 чифта слипове за 12 долара или нещо такова. С Макуин. Бях му взела 2 комплекта, защото като се наакваха в детската градина направо хвърлят гащите. Още повече, че в БГ има хубави евтини алтернативи. Но наистина, не мръднаха, за разлика от българските, на които винаги започват да им се късат шевовете.

Айка, да споделиш опит какво английско ти харесва и в кои магазини, че ми се очертава и на мен едно пътуване натам. Simple Smile Между другото, много съм доволна от Некст.

# 439
  • София
Е сега и вие,какво работя???Работя нещичко,като имам време щеви обеснявам Wink
Уинкс ще идваш на стария континет ли?
Да знаете на нас големите или по точно след 12годишна възраст 9 омега не ни трябват.
Аз ще взема за баща ми рибноhttp://www.amazon.com/Spectrum-Essentials-Toddlers-1-8-Ounce-Bot … 05477&sr=8-22 ето тук има доста хубави рибни масла за деца,дозата на дха е много добра водете се по нея

# 440
  • София
Ами, Уинксче, аз този път имах много малко време за пазар и стигнах само до M&S и Некст. За другия път съм си решила да отида до Sports Direct, имат много голям магазин - Liliwhites на Пикадили, за маратонки/платненки.

Кога ще ходиш? Аз съм там за 3-4 дни в средата на април, да не би да се засечем? Ще пазаруваме заедно  Mr. Green

И на мен ми трябва счетоводител  Rolling Eyes

# 441
  • USA
Иве, командировка ми се очертава, евентуално в седмицата на 23 април, но още не е твърдо.
Айка, аз няма да съм в Лондон, но смятам да отскоча и до там. Simple Smile

# 442
  • София
Айка ще ми взимаш ли за децата обувки маратонки платненки Joy вземат да те приберат за незаконен внос Joy Joy

# 443
Иве, насила значи, че ние го държахме-ръце, крака, глава. Гадно, но той според мен се лигавеше. След това стана, ухили се и си тръгна.
Аз мога да препоръчам счетоводителка-печена.
Искре, и за мен е рано да се притесняваш.

# 444
Вики,в базар Поли има щанд с бански,полички за балет,трика и т.н.Оттам купих на Еви бански за плуването в градината и сме доволни Peace
 Hug

# 445
  • sf
Ками, гледах ги ,ама ми се щеше да мина под 30лв,та ще видя.
тя иначе си има половинки и ги предпочита,ама заради тия тренировки трябвало цял  Rolling Eyes

аз от две седмици се каня да им запиша профилактичен при зъболекар и все забравям. При Вико става с уговорки за купуване на нещо любимо  Mr. Green

# 446
  • София
Ками, а да знаеш колко струват поличките за балет там?

# 447
  • София,
Ками, къде се намира този базар Поли!?

# 448
  • sf
В Сухата река, срещу пазар Герена. Ама не е нещо особено, да не очаквате нещо грандиозно  Mr. Green

# 449
Айка,трикото беше 15.00 лв с дълъг ръкав,а поличката 24.00лв по спомен ThinkingАко искаш  дай скайп и ще ти пусна снимка на Еви в тоалета Grinning
Ева тръгва днес за Кюстендил,много се чудех дали да отида и аз с Виктор ,но се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт