Най-нетърпеливото ни бебче на годинка става вече! -Тема 15

• 40 772
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Жениии, не знам какво да кажа просто !!!  Hug Hug Hug Да ти минава бързо и да не остане и помен от тези неприятности!  Praynig

Въпрос към хамериканките - какви обувки купихте за прохождане на дребчовцитеби от къде?  newsm78  newsm78али трябва да са по-високи, да държат глезена? Аз днес обикалях и нищо не намерих.  Sad

Луси, за играчките - напоследък съм купувала само Лолкър (лъФ , като Хериния). Трябва да наваксам и аз!  Mr. Green

# 151
Хоуп, ние взехме Stride Rite, с мека подметка. Линк няма да давам че нали са момичешки. Ако отидете в магазина ще ви измерят крачето и ще ви кажат за кой номер и stage сте. Ама са много скъпи. Аз главно пазаря от някой сайт, много бързо им растат крачетата на малките и няма смисъл  от такива скъпи обувки. Тези които взех последно, май вече са малки.....

За играчките ще се включа по късно, имам си някой любими.

Мариетка, ох горкият ти мъж. Много е важно да се движи много, колкото и да го боли.

Жени, напати се ти. Бързо оздравяване. Аз не разбрах, пак падна, или докторите така предлагат?
Сима, корката ви кака. Бързо да се оправи и дано не се зарази бебока.

МартаHug

Много болни, и то все сериозни работи.  Sad

# 152
  • при палмите и алигаторите,FL
Май аз съм на ред Whistling

Хоупи, Моника ходи по чорапи. Един чифт обувки скъса за няма и месец, защото лази с тях. Следващите ще купувам като започне да ходи стабилно, до тогава с чорапи. Както е тръгнало, вече ще горещо за затворени обувки, та може някакви тип сандал, но задължително с мека подметка. Сега от време на време ѝ слагам едни като чорапки, отдолу са с гума има ги в Таргет, за по натам май ще се купуват ей такива http://www.zappos.com/robeez-fancy-flora-soft-soles-infant-toddler-fuchsia. Опс сега ги гугнах тея дето говори Оливер за тях,  същите аз съм набелязала.

Луси, скрий го кучо и след седмица-две пак го покажи Peace

Сима, много ми става жал за Мартина, толкова отпусната, милинкото как ли стада. Дано бързо се възстанови и да опазите малкото Hug. Това за бъбрека на сестрати, как чак сега бе, ама тея лекари верно не са добре, дано не е сериозно Hug

Десинце голямо гуш от мен. Поздравления за 6тицата и много стиснати палчета за останалите изпити Peace Hug

Мариетка, как е твоето мъж? Надябвам се да го е отпуснало и да не стигате до болници.Моник точно Судото отваря със зъбки, абе всички капачки дето са на тоя принцип не ѝ се опират.

Нелли, много се радвам че съм улучила любимите ти цветя Hug , сподели как върви режима.

Марте, от къде в теб сили и за нов колаж Hug

Тъкмо да кажа браво и на Еди за доброто хапване, той пък разлял супата на килима, ами прав е човека иска си мУкото, кви са тия супи и сухари, ама ха  Naughty

Скрит текст:

Слагам кайвето и бегам да спа
Скрит текст:
, работим по желание на клиента Sunglasses

ПП Къде е Бубето, Елфуна е тук ама се крие...........

# 153
  • София
Добро утро!
Мариетка, надявам се МТ да е вече по-добре и не е нищо сериозно  Praynig  Peace
Относно моята  диета , за сега съм -4, но да си призная имах някои нарушения. Сега когато времето се оправи и излизаме всеки ден на разходка се надявам да свалям по-бързо, то си трябва и движение за по-добри резултати . Марте снимки няма да покажа скоро,на моите излишни килограми тези 4 не си личат просто  Wink

Сима, дано Мартина се оправи бързо  Praynig

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 08:10 от nellyli

# 154
  • До морето :)
ДУ
По ред на номерата:
Мариетка, дано ТМ се оправи по-бързо. Много е лошо това да ти се сецне кръста. И такива шефове като неговите, тяхната кожа долна  #Cussing out

Десинце, браво на 6-цата. Направо не ти завиждам сега с това обикаляне. Голямо напрежение ще ти е. Пък и майка ти - като знам моята какъв инат е, наистина Елена ме разбира повече от нея (пък и Елена мога да я натисна и пак ще й дам лекарството  hahaha ) Но настоявай да се раздвижва, щом трябва  Grinning Прегръдки

Нанди, тази Моника ще я изям бе! Сладурка малка  Heart Eyes

Хоуп, и ние за сега го караме на чорапи и терлици. Даже на последната консултация педи каза, да не й слагаме обувки още. Та по въпроса - знам, че обувката трябва да е с мека подметка, не твърда  newsm78

Марте, те пък Вики за добре дошъл 4 контролни  Shocked Въобще не са съобразителни тези даскали.  #Cussing out Всеки си мисли, че неговия предмет е най-важен и юруш  Stop

Луси, и аз по същия начин давам на Лечето плодовото пюре, но тя самичка си държи бисквитата и си гризеше. (просто вече ме мързи да й ги троша вътре  Mr. Green ) Нямаше проблем, но може детето наистина да се е объркало кога да гълта като мисирка и кога да дъвче. То и аз да бях ще се объркам (за мен е сигурно де, какъвто съм шемет  Mr. Green )

Сима, дано резултатите от изследванията да са добри. Чакаме да кажеш как е минало  Hug

За нас - успешно въведох киселото мляко (което сама подквасих за първи път в живота си  Laughing ) Само на попарата се дърпа и защо така  newsm78 Иначе по цял ден гледам да сме на вънка за ужас на ММ, че детето на обяд не спи в леглото, а в количката  hahaha Даже след малко като се стопли и ще излезем на двора с колата  Grinning
И вече вечер ядем по 1 път само. Това добре, ама сутрин куква в 7 и ми разказва изгричката  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 08:30 от Лече-Буболече

# 155
  • София
Луси забравих да ти пиша за детската кухня
На Алекс му давах на обяд второто , следобед крема (десерта) и за вечеря супата.
При нас грамажа е: супата около 120-150 гр. , второто около 200-220 и крема пак около 200

# 156
  • на североизток
Здравейте и от нас!

Четох, четох, че имах много да наваксвам - да видим сега какво съм прочела.

Започвам с прекрасната Моник - много ми е сладка. Всеки път когато я видя ми иде да я гушкам Heart Eyes

Десинце, браво за шестицата. Стискам палци майка ти да се възстановява бързо.

Мариетка, дано и вашият татко вече да е по - добре.

Сима, как е Мартина. Като те четох направо ми се сви сърцето. Вкъщи ММ се разболя в петък и все още не е много добре. В петък следобяд и Ния започна да вдига температура, като през нощта вече имаше над 39.5 и едва успях да я смъкна до 38. Съответно съботата премина по тичане по спешни кабинети и лекари. Малката беше много отпусната. Едва от вчера е малко по - добрер поне температура не вдига вече. За сметка на това носът й е зверски запушен, едва се храним и постоянно плаче като ме види с аспиратора.

Нелили, браво за диетата и килограмите.

Хоупи, Ния ходи по чорапки вкъщи, но тя все още не е взела да се изправя сама и да прави някакви опити във вървенето. От обувки все още няма нужда.

Сега се сещам като говорим за прохождане - да си поставя и аз едно въпросче тук - вашите деца стъпват ли и с двата крака хубаво на стъпалата си вече. Спомням си, че Луси беше писала затова, но мина време. Ния стъпва само на стъпалото само на едното си краче, а на другото - на пръсти. Чудя се дали да не искам преглед при ортопед, защото ние пропуснахме този преглед покрай операциите. Пък и не си спомням как е било при другите две чавета Embarassed

Марте, браво за идеята за новия колаж!!!

Теди, приятно пътуване и изкарване!

Жени, прегръщам те силно! Дано по . бързо да се оправяш!

Спирам, че е поулях този път с писането!

# 157
Честита 10-та месечинка на Боример и Емиян!!!
 Да са все така очарователни и прекрасни бебчовци!
baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Моник, е голям сладур! Бързо, бързо се е ориентирала какво има в хладилника!  Heart Eyes Mr. Green

Теди, леко пътуване, весело прекарване при дядо! Heart Eyes Grinning

Мариетка, дано мъж ти бързо му мине, че еее знам какво е, много боли, еййй, многооо боли!  Praynig Hug

Сима, бързо оздравяване и на вашата кака! Praynig Hug

# 158
[imhttp://hohiho.snimka.bg/children/magdalena.595253.26421832g][/img]

# 159
  • Сливен
Simple Smile Добър ден и от нас... Много ви благодаря момичета за хубавите пожелания и милите думи за моето малко момиченце Wink Hug
Ние вчера спахме до късно, до към 11ч, но се събуди за 210 мл АМ в 7.30 и после пак продължи съня... След това бяхме на вън, на гости на една приятелка и нейния сладурко, който е малко по малък и вечерта приключи с гостуване при баба, дядо и вуйчо... Голямо скитане беше и не остана време да се включа тук...

Честита месечинка на сладурковците Калоян и Гого!!!
(малко със закъснение)
 Да са здравички и много послушни!!!

SYMa, наистина много неприятно е положението при вас, но искрено се надявам всичко да се оправя бързо и да оздравявате  Hug Hug Hug Дано резултатите са добри  Praynig

silvia1111 браво на астралното ни близначе Simple Smile Голямо момченце е Simple Smile Ние продължаваме да сме едни от най-фините в темата Wink

danaq_lv страхотна е твоята Мариелка Simple Smile Ах как сладко заспива и най-важното не е претенциозна за местенцето Simple Smile Hug

*milly*, опитай се да поговориш с нея открито... Поне аз така бих постъпила и да я попиташ в какво се състои проблема и да си изясните всичко... Понякога се получават гафове по вина и на други хора... Ако обаче не се получи, не се тревожи и не се обвинявай...
Относно рожденния ден на детенцето и... И аз се чувствах така преди месеци (не съм споделяла, но сега може да разкажа)... Моята 1-ва братовчедка, която живее в един и същ блок с моите родители има момиченце на 4г и вече 4 рожденни дни забравя да ни покани Sad Когато се роди малката аз тъкмо се бях завърнала от София и заживях с ММ, не успях да отида на изписването и да я посетя още пъвия месец, но малко след това отидохме с майка ми... После понякога като ходех при моите родители се отбивах и в тях, винаги носех по нещо на малката и много и се радвах... Мисля, че и тя на мен Wink Все пак дечицата не са глупави, усещат обичта и вниманието Simple Smile
На всеки рожден ден се обаждах и честитех на братовчедка ми за порастналото с 1 г момиченце... И така нито веднъж не ни покани, а не събира само деца, но и възрастни... Майка и (леля ми) и баба ми на последния рожден ден и направили забележка, че е трябвало да ни покани с Ели, но тя си замълчала... Другото, което ми стана мъчно, че толкова по-далечни близки и познати идваха и ни уважиха като се роди Ели, а тя все още не се е наканила Sad А след няколко месеца и ние ще имаме рожден ден и се чудя дали да поканя малката... Майка ми казва, че не заслужават внимание, но аз мисля, че детенцето не е виновно, че родителите му са такива и ще се радва да дойде на рожден ден, затова може би ще го поканя  newsm12 Така, че те разбирам напълно  Hug

jenny_b много голямо  Hug от нас... Ох мила и ти нямаш никакъв късмет Sad Дано по-бързо и успешно да се възстановиш  Hug Hug Hug

Tedy пожелаваме на теб и Марти лек и спокоен полет и скоро да ни пишеш от топлата страна Wink  Hug Страхотно да си изкарате и много да се радвате на баба и дядо Simple Smile И много снимки да направите Wink

ГериСян браво на Еди за кухнята  newsm10 Все така да си похапва сладко и да започне и супичките да харесва, за да е спокойна мама Simple Smile

Лече-Буболече дано всичко е ок с теб Simple Smile А за малката помощница  smile3501  love001
Браво и за успешно въведеното мляко Wink А за попарата и ние сме така, а и още дечица има, които не я харесват, така че спокойно  Hug

Марте, дано и при теб всичко е наред  Praynig Страхотна идейка за новото колажче...  Hug А по колко снимки да изпращаме... 1 или 2 newsm78

marietta_g дано бързо оздравява ТМ  Praynig Hug

dessince браво за 6-цата и успех на всички останали изпити  Peace

Nandi страхотна е Моника Simple Smile Бонбонка Wink

Хоуп и аз не съм купила още пантофки на Ели, но и педито каза да е по чорапки или терлички за сега... Мисля пак да попитам какво точно да и взема, защото тя иска да прави крачки като се държим за ръчички и незнам дали е подходящо да е само по чорапки...  newsm78

Честита 10-та месечинка на порасналото

Да е здравичък и много послушен, все така очарователен!!!

Лек ден за сега от нас Simple Smile След малко сме на консултация и после на разходка Simple Smile По-късно ще се отчетем...

# 160
Как да публикувам снимка? Embarassed

# 161
С малко упоритост разбрах.Ето ни и нас

# 162
Нелили, браво!!! Четири кг не са малко - все пак е много добър старт и гаранция, че режима работи! Определено лятото по разходки повече се сваля - аз тогава дори забравям за яденето  Flutter А и само като си помисля лятото какво ни чака с тези малки прохождащи муцунки  Party Дерзай, стискам палци да свалиш всичките!!! Hug
Десинце, браво на теб! При всичкото напрежение и тревоги на които си подложена, си се представила блестящо! Успех и на другите!!!  Hug
Нели, браво на теб - голям си ентусиаст да я изкарваш по цял ден Wink Щом се чувства добре детенце  Peace  Hug
Зази, много положителна енергия ти изпращам!!! Дано бързо се възстановите!!!  Praynig Praynig Praynig Hug
SYMа, моля се Марти да е по-добре днес!!!  Praynig Praynig Praynig Пращам ви много здраве и положителна енергия!  Hug
Жужка, наистина много тъпа ситуация с твоята братовчедка! Не я разбирам защо се държи така  Naughty Но и според мен си покани детенцето - то наистина не е виновно!  Hug
Хохихо, голяма сладурка си показала!  Heart Eyes
Нанди, мерси за кафенцето  Heart Eyes От единия ти скрит текст ще се въздържа, но другияяяяяя... само да ми падне това ровещо мишленцееее  hug

# 163

Да почерпя с нещо вкусно

Благодаря на всички за милите думи за моята Мариела,ама тя заспива само ако вече е много изтощена.От няколко дни започна да се буди сутрин в 7ч,а преди спеше поне до 8,и сега ходя като мокър парцал.Тъкмо свикна с един режим и тя ми го промени Simple Smile

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БОРИМЕР И ЕМИЯН!!!

Много сладки бебчовци-Моник и сладураната на Хохихо

Мариетка много неприятно за ТМ,ММ така периодично се схваща,много го боли и трудно го отпуска.Пие Волтарен ,а последния път личната му изписа и некви др хапове.

Деси браво за изпита. smile3529

Марте
да се оправяш.

Моето дете тая сутрин го удари енергията-направи сигурно 10  тигела на стаята пълзейки и ръмжейки.Тая попара и действа като спанака на Попай Моряка. ukliam1 ukliam1 ukliam1

# 164
Благодаря на Даная, Мариетка, Жужи, Люфис, Джиджонка, Гери, Сима Hug Hug Hug
Сима, дано Мартина вече е по-добре. Много мъчно ми стана..Кока кола да пие? Туй пък защо? Сподели като излязат резултати.
Жени, много тъпо..дано нещо да са в грешка и да се възстановиш по-бързо.
Теди, много е хубаво да те изненада приятел.
Люфис, много сте сладки в басейна. Мен ме е страх, а и цялата организация покрай това, дано по-нататък да можем да се включим. Обожавам водата, ама само плитката. Mr. Green Ти излъчваш голямо спокойствие, как успяваш да го постигнеш, нямам идея. Simple Smile
Гери и мойто чаве бута купи и буркани Mr. Green ама не е до харесване май. Трябва да маха с ръце и туй то. Дано все пак да се нагоди към кухнята, голямо удобство си е. Аз търся сега, но трябва на частна да се спра, че тук няма държавна. Сега май на Ози съм се спряла. Някой нещо да е чувал за тях?
Марте, пази си много бъбреците, знаеш как е. Аз заради тях лежах в болница и по принцип имам заболяване, та трябва да ги пазя като очите си..
Лече, не отлагай прегледа.
Мариетка, там е работата, че тя май не е по откровенията иначе отдавна да съм разрешила нещата, не обичам лицемерието, а сега да се правя, че няма проблем ..просто не ми се отдава.. Освен да я отбягвам и аз, лошото е, че имаме много общи приятели.. ТМ да се оправя бързо, много са гадни проблемите с кръста, гърба. Трябва да ти помага, дано да е добре.
Много сладки са последните снимки тук- на Моник и на Магдалена.
Честита месечинка на Боример и на Емиян!
Гоголино добре обърка режима напоследък, вчера не ми беше много добре и го оставих да спи повече, та през нощта цирк страхотен, вече не знам коя поредна нощ. Денем също много киселее.. Изморена съм страшно. Важното е, че има слънце и вече сме навън във всеки хубав ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт