Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 292
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Germany
Ето един нов бранд http://sospiroperfume.com/#/home
Колекцията е създадена изключително за арабския пазар, но поради големия успех там вече се предлага и на няколко места в Европа. Цената за 100 мл. е между 255 и 300 евро. Дали Монтал ще намери конкуренция?

# 166
днес нося по ръцете No. 16, Tokyo Milk и съм много изненадана - убива щедро напръсканата в косата Бяла Кожа на Трусарди  Shocked
много красив аромат е  Heart Eyes

# 167
  • Германия
Отрових се, изгоря ми хранопровода  за вода. То, то бива, ама може ли парфюм със суши в името, да е обикновен ябълково канелен гурме одеколон. Whistling Да ти таковам Империала и чудото, изкърти ми две пломби от сладост и ми отвори нов кариес, горен пети ляво. Sneaky Не го ща.

Някой по спешност да ми разкаже разликите между Caleche и Caleche Eau Delicate Crazy Снощи от цинцирлък се разминах с деликатния в ebay заради 1 мижаво евро ooooh! и сега не ме свърта. Оглозга ми се душицата по деликатната вода, откакто Лю ми я даде да се опръскам. Сега освирепях като се разминах с нея, а обикновената не я познавам. Някой доброзорно да ме светне, че ми люти на очите направо.

ПП Абе Милейди, откъде изрови пък тези?  HugHug Един ден мира не давате, значи Whistling

# 168
Калеш е силно алдехидна бабичка, а Деликатният не е - нежен /за мен/, нетраен аромат
първият не мога да го нося /по едно време и у дома се беше завъртял/, а от втория съм носила 10-15 мл., но не ме докосна с нещо особено

# 169
Нищо общо нямат калеш класическия и деликатния.Класическия си е алдехид, сапун доста имаше при мен когато съм го пробвала.Деликатния който всъщност аз замених  отдавна го мъчех , той има някаква зеленина която до края не изчезваше при мен, нито помен от алдехид ни кожа ни роза нищо не усетих само една свежест която на теб очевидно е допаднала Натали. Ползвала съм го на практика във всякакви атмостферни условия но за пролет си е най-добър. Може  спомените ми от класическия да са отдавна, но  все пак мога да кажа че нямат общо освен името Simple Smile
Деликатния на мен ми беше доста траен Peace

# 170
Деликатния е много хубав парфюм, но е пословично нетраен. На срещи сме го пробвали различни хора и на някои не трае дори по половин час. Аз го искам от години, но затова не го купувам, други хора също. Радваме му се от проби.
Калеш е страшилище. Mr. Green Мимси да ти разкаже прозорците и още го помнят и разказват приказки в потайни доби.

# 171
бях забравила на Мимс прозорците  hahaha

# 172
  • Germany

ПП Абе Милейди, откъде изрови пък тези?  HugHug Един ден мира не давате, значи Whistling
Намерих го случайно, четейки една дискусия редно ли е да се създават аромати за богатите арабски шейхове и руските мафиоти и техните държанки или не е редно. За мен е редно, все пак това е пазарна икономика и щом има търсене някой запълва липсите.
Днес нося Praline de Santal на Parfumerie Generale. При началното опръскване ми мирише на фурна от едно време, в която току що са извадили хляба. Миризмата е на много топъл хляб, граничещ с лека нотка на алкохол. Имаше една фурна на Дондуков и точно така миришеше, като извадят топлия хляб. Любимото ми нещо беше да отчупя крайчето и да забия нос в топлия хляб. Чуден аромат. Докато занесеш хляба до вкъщи и той свършил. Искам ли да мириша така обаче newsm78 Приликата му със Jeux de Peau Serge Lutens е осезаема, особено в началото. Но тук хлябът е прясно изпечен и много топъл, докато при Серж е препечена филия, която изстъргваш от препеченото. При Серж не ми харесва кокосовата метаморфоза, докато тук базата е мека, дървесна, прекалено мека даже за мен. Усещат се отчетливо и ядки - като запечени лешници и орехи. Дървото се смесва с фин аромат на хелиотроп. Харесва ми, но сякаш ми липсва нещо, може би някаква киселинка?

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 21:09 от kovatcheva

# 173
  • София
Натали, не се давай да те плашат с Калеш  Hug Представи си Омбре Роуз, обери му розите до последното листенце и му повдигни алдехидите на втора (трета, пета, колкото повече, няма да сбъркаш) степен и ще получиш Калеш. От Деликатния май нямам спомен.

Ели  Hug Гиза специално на твоето внимание  Peace

# 174
  • Варна
Ох да, с Калеш чистех по едно време прозорците. Срам ме беше да пусна в размените това дъртилище. После май го подарих на една дама, която,оказа се, го харесва. Ето, сега се сещам за един антикомплимент по отношение на него от страна на сестра ми - уууу, какъв е този парфюм, по-дърт от баба ти.

Натали, 30мл Алюр сенсуел едп, празен - 99гр. дали пък не беше 25мл, то май 30 няма, ама хвърлих шишето.

# 175
  • Чукарландия
днес нося по ръцете No. 16, Tokyo Milk и съм много изненадана - убива щедро напръсканата в косата Бяла Кожа на Трусарди  Shocked
много красив аромат е  Heart Eyes
От къде се сдобивате с Ex Libris No. 16, Tokyo Milk Parfumarie Curiosite и подобни такива?

# 176
Момичета здравейте Hug

Пробвах днес новото Кавали.... Rolling Eyes ами ще ме извинява г-н Кавали, но това е пълно копие на Fairy Dust на Парис Хилтън (не, че и той не е копие на Juicy Couture ) Rolling Eyes Чак след часове става по-мек и ванилов. Другото, което пробвах е дълго чаканият от мен Loverdose на Дизел. И отново копие: този път на Лолита Лемпика. Абсолютно същият аромат без дразнещият бръшлян. И след време ухае на ултра захаросан Alien.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 22:34 от Жаки°

# 177
Натали, 30мл Алюр сенсуел едп, празен - 99гр. дали пък не беше 25мл, то май 30 няма, ама хвърлих шишето.
Последно, 35 мл. Laughing

# 178
  • София
Аз харесвам Калеш, но на практика го пръскам по-често в чантите ми. Деликатният е много приятен ежедневен, по това ми заприлича на ирисовата Прада - като употреба, не като миризма.

# 179
  • Варна
Последно, 35 мл. Laughing

Бижу, Hug  Blush
Голям съм зАплес, хич ме няма  Crazy  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт