За гърдите и ареолите?

• 17 891
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Гърдите ми се утроиха по време на бременността , ареолите се оголемиха, но малко. Честно казано си ги харесвах така, жалко, че не останаха в това положение  Laughing

# 16
1ят път се утроиха Hug голям кеф ,сега пак растат,а зърната ми са страшно чувствителни!

# 17
  • София
Гърдите ми от малки станаха доста пищни, зърната и ареолите се уголемиха страшно много и потъмняха. Една година след раждането са малко по-тъмни от преди, гърдите ми спаднаха /за моя радост, големият бюст не е за мен/.

# 18
  • Бургас
Имаше минимална разлика в размера на гърдите ми по време на бременността. Ставаше ми старият размер сутиени, дори и докато кърмех. Crazy

# 19
На мен засега само са ми натежали и леко уголемени (но аз нося и без това 2Д чашка  Laughing) иначе не виждам разлика в цвета на ареолите, но са ми страшно чувствителни зърната  Mr. Green

# 20
С първата ми бременност гърдите ми порастнаха малко, не беше много голяма разликата, нито зърната нито ареолите си промениха, но по време на кърмене се промениха. Зърната ми стояха постоянно набъбнали, след като спрях да кърмя общо взето си останаха такива. Сега с втората бременност гърдите ми порастнаха доста, ареолите потъмняха, но не са се увеличили, но зърната ми стоят още по набъбнали, а за чувствителност просто нямам думи, дрехите не ми дразнят, но всякакъв други допир ме влудява. Когато мъжа ми ги докосне дори леко, поне 15 мин след това усещам неприятно усещане, а какво да говорим ако нещо по сериозно ги закача... Да видим в по-късен момент как ще е Simple Smile

# 21
аз се притеснявам че от няколко дена ми омекнаха гърдите,болят ме само ако ги натисна,при предния ми спонтанен доки точно това ме попита,омекнаха ли? Sad

# 22
  • София
еее недей така, мен също ме боляха всичко на всичко 1-2 седмици, не са си променяли твърдостта... нямах никакви проблеми с бременността, раждане, кърмене....
Не се отдавай на черни мисли   bouquet  bouquet  bouquet ако те притеснява потърси доктор, но не е непременно лош знак това.

# 23
аз се притеснявам че от няколко дена ми омекнаха гърдите,болят ме само ако ги натисна,при предния ми спонтанен доки точно това ме попита,омекнаха ли? Sad
и мен сега не ме болят и са ми омекнали, но при всеки е индивидуално, при теб тогава е било спонтанен аборт, при някой друг е просто фаза от бременността.. не си го слагай на главата, че от черни мисли се предизвикват черни ситуации, мисли положително  Hug

# 24

Недей да мислиш такива неща, не е задължително през цялата бременност да са ти твърди гърдите и да те болят, при мен беше на периоди, ту ме боляха и бяха като камък ту ми бяха меки и болка нямаше.
Отиди на лекар да видиш дали всичко е нормално и да се поуспокоиш малко.
Стискам палци всичко да е наред.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт