Раждане вкъщи 19

• 40 743
  • 798
  •   1
Отговори
# 435
Аха, сигурно тук всички сте минимум Мастърс в добър университет.  Laughing

Ами...как да ти кажа...с повече от това сме  Wink

# 436
Аха, сигурно тук всички сте минимум Мастърс в добър университет.  Laughing

Ами...как да ти кажа...с повече от това сме  Wink

Ами..... как да ти кажа, не си единствен/а, но човек, който твърди, че клинично проучване с ко-фаундинг факторс е боклук никога не се е занимавал с клинични проучвания. Няма да коментирам повече, зашото няма смисъл.
Особено когато не става дума за RCTs.

# 437
А, време за лични обиди и четене на старите публикации? Върна се в Архангелската си кожа, май.

Ето едно от многобройните доказателства, че домашното раждане в самата си същност е опасно:

http://www.bmj.com/content/341/bmj.c5639.full

В Холандия, тази Мека на домашното раждане, която се дава за пример за България постоянно:

"We found that delivery related perinatal death was significantly higher among low risk pregnancies in midwife supervised primary care than among high risk pregnancies in obstetrician supervised secondary care."

Ще потърся и въпросното "бъртхплейс стъди" по-късно.
Научните изследвания определено не са за всеки.

Кристиян, отдавна ме гложди един въпрос - разбрах, че работите като лекар в Австрия или Германия. Колегите ви знаят ли за Вашия дълбок интерес към нетрадиционните методи за лечение или те са запазена марка за този форум?

# 438
...
Кристиян, отдавна ме гложди един въпрос - разбрах, че работите като лекар в Австрия или Германия. Колегите ви знаят ли за Вашия дълбок интерес към нетрадиционните методи за лечение или те са запазена марка за този форум?

те ако разберат, особено шефът му (ако  е истина и не си измисля и не пързаля всички тук с това) - много бързо ще го шитнат
все пак гуруту му е подсъдим там и май е още с висяща присъда
а техен служител раздава неговите съвети тук наляво и надясно
а и не само неговите, както се вижда и от тази тема

и една статия по темата
http://www.otizvora.com/2012/04/4250/

# 439
Дьржавни сили ли ви накараха да ми задавате такива вьпроси?
Или може би се опитвате да ме заплашвате?
В тази тема администраторите много дьржат да няма спам и офф.

# 440

И какво ако знаят.. или не знаят, човек няма право на личен живот, така ли?  Rolling Eyes

# 441
  • Пловдив
Разбира се, че има право на личен живот. Много по-лесно е да кажеш, личния ми живот си е моя лична работа, а не ваша, отколкото цитираното по-долу:

Не е необходимо навсякъде да се търсят компромати и конспирации, че и заплахи.... ooooh! това пък къде го видя.  Thinking Естествено, че тук като си анонимен няма как немските/австрийските ти работодатели да разберат кой си. Ако пък свободно можеш да си изповядваш философията на д-р Хамер в Германия/Австрия и да работиш като лекар, изобщо пък не виждам основания да мислиш, че някой те заплашва.  Peace Виж ако пък нямаш това право, вече новлизаме в други води. Това опира до личното ти самосъзнание да не лъжеш и заблуждаваш работодателите си, като криеш пристрастността си.

Ако пък е опит за чувство за хумор, сложи един емотикон, за да знаем къде да се засмеем. Все говоря и говоря, да не се правите на жертви, ама кой да слуша. Пък Кристиян и ти плашиш с модератор.  Laughing  Laughing

# 442
Разбира се, че има право на личен живот. Много по-лесно е да кажеш, личния ми живот си е моя лична работа, а не ваша, отколкото цитираното по-долу:

Не е необходимо навсякъде да се търсят компромати и конспирации, че и заплахи.... ooooh! това пък къде го видя.  Thinking Естествено, че тук като си анонимен няма как немските/австрийските ти работодатели да разберат кой си. Ако пък свободно можеш да си изповядваш философията на д-р Хамер в Германия/Австрия и да работиш като лекар, изобщо пък не виждам основания да мислиш, че някой те заплашва.  Peace Виж ако пък нямаш това право, вече новлизаме в други води. Това опира до личното ти самосъзнание да не лъжеш и заблуждаваш работодателите си, като криеш пристрастността си.

Ако пък е опит за чувство за хумор, сложи един емотикон, за да знаем къде да се засмеем. Все говоря и говоря, да не се правите на жертви, ама кой да слуша. Пък Кристиян и ти плашиш с модератор.  Laughing  Laughing
Написах го защото имам доказателства,че терорьт,който се води срещу мен откакто пиша в този форум е и в личния ми живот.
Знам кои са хората и защо го правят.
Ако си мислиш,че знаеш нещо за мен и живота ми (по постинга,който си написала по горе) то е базирано само на ограничените представи за смисленото ни сьществуване на тази планета.

Цитат
Това опира до личното ти самосъзнание да не лъжеш и заблуждаваш работодателите си, като криеш пристрастността си
Сьчувствам ти на това,което те очаква в живота. Peace

# 443
  • Пловдив
Амин  bishop

# 444

И какво ако знаят.. или не знаят, човек няма право на личен живот, така ли?  Rolling Eyes

Аз също имам личен живот, лични убеждения, но ги пазя за себе си. Това не е въпрос на личен живот, а въпрос на прекрачване на всякакви етични принципи и норми, към които би трябвало да се придържа един лекар. Ако убежденията, които К. изказва във форума са тайна от работодателите му, това е огромен проблем както за него, така и за форума. Означава, че убежденията му не са толкова дълбоки, иначе щеше да ги следва в реалния живот. Или че е лицемер, който проповядва едно, а върши друго.

# 445

Ами..... как да ти кажа, не си единствен/а, но човек, който твърди, че клинично проучване с ко-фаундинг факторс е боклук никога не се е занимавал с клинични проучвания. Няма да коментирам повече, зашото няма смисъл.

Човек, който твърди, че научно изследване с конфаундери има и капка стойност заслужава да чуе следния виц:

При един доктор дошъл един човек болен от рак. Докторът му казал да яде боб чорба. Човекът послушал и ял боб чорба и оздравял. Докторът написал научна статия със заглавие "Боб чорбата лекува рак в 100% от случаите". Дошъл при него и втори пациент с рак. Докторът му казал да яде боб чорба. Пациентът ял, но умрял. Докторът написал втора статия: "Боб чорбата лекува рак в 50% от случаите".

Толкоз за конфаундерите и изводите от научни изследвания които имат конфаундери в дизаина. А кой какво е правил си личи от познанието по темата.

# 446

Аз също имам личен живот, лични убеждения, но ги пазя за себе си. Това не е въпрос на личен живот, а въпрос на прекрачване на всякакви етични принципи и норми, към които би трябвало да се придържа един лекар. Ако убежденията, които К. изказва във форума са тайна от работодателите му, това е огромен проблем както за него, така и за форума. Означава, че убежденията му не са толкова дълбоки, иначе щеше да ги следва в реалния живот. Или че е лицемер, който проповядва едно, а върши друго.

Ахаааа...значи един лекар спазва етичните норми, ако подкрепя измамите на фарма мафията и пробутва неизпитани лекарства и методи за лечение срещу дребни или по-едри облаги? А ако има друго мнение за здравето и лечението,създадено на база образованието и медицинската си практика, мнение, което не подкрепя лъжите на лобито то той е неетичен и трябва да бъде следен в личния си живот, преследван по форуми, очернян и заплашван? Понякога не те ли е страх, че живота може да се завърти така, че да се окаже, че имаш нужда от помощта на такива лекари като Кристиян в един хубав момент? Неочаквано нещо е живота и Бог има чувство за хумор, което леко смъди....Чувствай се предупреден. Wink

# 447

Не знаех,че знаеш какво точно следвам в реалния живот.
Тайни,проблеми,етични принципи,норми,работодатели,лицемерие... ooooh!
Искам да отбележа за модераторите и администраторите как чрез мен се започва спаменето на темата от други потребители.

# 448
Това не е въпрос на личен живот, а въпрос на прекрачване на всякакви етични принципи и норми, към които би трябвало да се придържа един лекар. Ако убежденията, които К. изказва във форума са тайна от работодателите му, това е огромен проблем както за него, така и за форума. Означава, че убежденията му не са толкова дълбоки, иначе щеше да ги следва в реалния живот. Или че е лицемер, който проповядва едно, а върши друго.

Къде виждаш противоречие - лекар, който е за минимална лекарска намеса, при това иде реч за здрави родилки..? newsm78

# 449

Човек, който твърди, че научно изследване с конфаундери има и капка стойност заслужава да чуе следния виц:

При един доктор дошъл един човек болен от рак. Докторът му казал да яде боб чорба. Човекът послушал и ял боб чорба и оздравял. Докторът написал научна статия със заглавие "Боб чорбата лекува рак в 100% от случаите". Дошъл при него и втори пациент с рак. Докторът му казал да яде боб чорба. Пациентът ял, но умрял. Докторът написал втора статия: "Боб чорбата лекува рак в 50% от случаите".

Толкоз за конфаундерите и изводите от научни изследвания които имат конфаундери в дизаина. А кой какво е правил си личи от познанието по темата.

Уффф, това е много наивно. Нима не сте чувал/а за рандомизиране, стратифициране и т. н., статистически анализи.  Има начини да се контролират ко-фаундерите. Не може да има изследване без такива. Иначе ще ги подредите само роботи, всички  с един пол, една възраст, едно и също бми, идентични придружаващи заболявания, и т.н. О, да и всички пациенти се обслужват в един център едновременно от един и същ изследовател.

Общи условия

Активация на акаунт