Ин-витро в Истанбул 5

• 81 052
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хриси,за кога е събитието да чакаме снимки Wink
За "Светлата" неделя  Wink Има време до снимките

# 241
Мими твоят вариант е бил добър. Благодаря, че сподели Hug. Аз нямам близки приятели, които в момента да преминават през това. Най-вероятно ще се засечем някои български двойки там, но не може да се ангажират непознати хора, които също са заети със своя опит. А за турския гид доколкото разбрах няма да допуснат в манипулационната човек без медицинско образование. Единствено може да присъства на първоначалния преглед зад паравана. Ще се наложи да моля Кюбра някоя от сестрите от друго отделение да присъства. Така са процедирали при едно момиче от форума, което беше така любезно да ми помогне с информация. Ще се радвам, ако някоя от вас е била в моето положение да сподели как се е справила с проблема, за което благодаря предварително. Hug Hug

# 242
Пепеляшка,на самия преглед присъстваха Кюбра,нашето момче и мъжът ми,иначе за пункцията в манипулационната пуснаха само Кюбра,друг не,а всъщност то и не ти трябва никой,преди самата манипулация задавта елементарни въпроси и аз със моя нескопосан английски се оправих.

# 243
Здравейте,
след трансфера вчера ми изписаха Прогестан 100 мг по 3 пъти на ден. Маже ли някой да ме насочи, къде мога да почета за това лекарство или да ми каже какво е влиянието му, понеже доктора ми обясняваше на английски докато правеше манипулацията и не съм сигурна дали чух всичко правилно и съответно дали разбрах правилно. Доколкото помня каза да приемам много зеленчуци, вода. Моля дайте сведения или ме насочете към съответните линкове.

# 244
Няма нужда да четеш за това лекарство. Писах на лични.Задължително трябва да го приемаш до теста че и след това.

# 245
  • София
Теди, за лекарството незнам...но зеленчуците, водата и протеиновата диета са задължителни- можеш да си купи и млечен протеин-3х1 на ден.....за да намалее опасността от хипер...

# 246
Момичета някой от вас дали е писал на Кюбра тези дни?!! Нещо от вчера чакам отговор, но тя не отговаря  newsm78

# 247
  • София
Аз получих отговор днес ( вече вчера) от Кюбра.
Момичета, ще помоля някоя от вас, която е по- добре с английския да ми помогне с имейла от Кюбра нещо не се справям сама .

# 248
Момичета някой от вас дали е писал на Кюбра тези дни?!! Нещо от вчера чакам отговор, но тя не отговаря  newsm78
Кюбра не винаги отговаря веднага. Случи ми се веднъж да я попитам за едно нещо 2 пъти и чак тогава получих отговор. Явно е много заета и понякога не успява.
Koffee01, напиши какво трябва да се преведе или тук или на лични. Ще помагаме разбира се.

# 249
  • Sofia
Аз получих отговор днес ( вече вчера) от Кюбра.
Момичета, ще помоля някоя от вас, която е по- добре с английския да ми помогне с имейла от Кюбра нещо не се справям сама .

Кофи, изпрати на лична бележка, ще ти го преведа. Тя Кюбра някой път така пише, че не е ясно какво казва.. и проблема не е в твоя английски, а в нейния Simple Smile ама дай да видим.

# 250
  • София
Здравейте,момичета.Нахлувам  Embarassed в темата ви с малко въпроси и евентуално молба.Скоро обсъждахте цени на лекарствата в Турция и това,че са доста по-ниски там....По мои спомени само за Гонал и Пурегон говорехте  newsm78.Дали някоя от вас знае цени на Меногон,Менопур,Мерионал/най-вероятно стимулацията ми ще е с някое от тях/,дали някоя от вас има ходене натам до края на март и дали ще има начин да ми ги закупи или ако имате представа за някакъв друг начин да ги получа без да пътувам до там,по куриер или знам ли... newsm78?Предстои ми опит началото на април и се опитвам ,ако мога ,от някъде на понамаля някой лев.
Благодаря предварително   bouquet

# 251
  • София
Благодаря ви момичета, една съфорумка вече ми помогна, но ако не е нахално от моя страна по натам пак ще имам нужда, че с английския съм скарана.

Иначе ние бяхме на първичен преглед на 05.03, нещата  при нас не са никак розови. Фунда ме прегледа след това професор Кахраман. Оказа се, че съм с ИЯР, мъжа ми с азооспермия и за разкош много малка матка. Шансовете много малки, Фунда беше май по обезсърчена и от мен или поне на мен така ми се струва. Андрологът искаше още изследвания на мъжа ми за справка там тестостерон тотал, фсх, лх и естрадиол са 345 лири, правих ме ги тук за 50 лева.
Изпратих ме ги и андролога препоръча Проксийд плюс и Аримидекс и тук не я разбрах Кюбра и после операция варикоцеле или ако искаме просто да се пробва.
Малко дълго стана, аз отдавна ви следя, и информацията ми беше много полезна, дано и аз помогна някого.

# 252

Някой може ли да ни упъти как се стига от Лалели до Мемориал  с градски транспорт-трамвай,бус...

# 253
  • София
Ами аз мога да те упътя , то зависи къде си де той квартала не е малък.  Значи виж на картата къде е е спирка  yenikapi  от там трябва да хванеш автобус 77 и той спира на спирка Perpa1 там слизаш и по една улица надолу заобикаляш една голяма сграда и ще видиш клиниката пише с големи букви  Мемориал. За нас това беше най-лесния маршрут и само с един превоз.

# 254
koffe01, а как точно оцениха, че си с ИЯР? И аз имам едни притеснения за себе си, та затова питам... По-скоро въпросът ми е какви изследвания ти направиха, освен ехографския преглед и брой антрални фоликули? А на теб не изписаха ли нещо за повишаване качеството на Я?

Общи условия

Активация на акаунт