Ин-витро в Истанбул 5

• 80 293
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Нелчо, за добро или за лошо твоят случай изобщо не е толкова екзотичен, колкото на Оле. Такива неща стават много често, особено след 40 (любимият ми довод).

Ужасно ме изплашихте с тази хиперстимулация. Аз си знам, че това е животозастрашаващо състояние, но чак пък толкова да е масово....

Моят задържан фоликул се държи здраво, въпреки че намалява. Днес на 2-ри ден е 1,9 см. Миналия цикъл на 2-ри ден беше 2,8 см. Вече ми дойде до гуша всичко!

# 706
Ужасно ме изплашихте с тази хиперстимулация. Аз си знам, че това е животозастрашаващо състояние, но чак пък толкова да е масово....
Да за съжаление е често стещано, особено при хамалска и неправилна стимулация, аз за това алармирах оня ден, но нямаше разбиране, сега поне след тези прогнозни зверски резултати дано ОЛЕ се вслуша за да намали последствията. Много жалко......., дано да не съм права, но при тази бройка Декапептил я помогне, я не, отложения ЕТ също......
Тежката хиперстимулация е животозастрашаващо състояние и изисква много внимание и компетентност.
 Аз съм имала хиперстимулация при 12 извадени Я , колко са останали не зная. И не съм имала хипер при 17 извадени Я, в друга клиника.

# 707
Надали случея ми е "екзотичен" , но подозирам, че "екзотично" ще ме боли. След два дена. За не-знам-колко-дни.
Иначе си записвам - белтъчна диета, много,много вода и Биогейм по три пъти на ден.Много айрян. Лежане.

Така или иначе ще ви държа в течение.

# 708
# 709
Оле, наистина е хубаво да вземеш мерки! И добре, че ще си с отложен трансфер! Дано по-голямата част от Я станат перфектни ембриони и този опит да ти е успешен!  Hug

Vi_ga, още малко търпение, намалява гадта, така че при следващия цикъл ще си ОК! Пък току виж се засечем в Истамбул!  Hug

# 710
При моята стимулация имах 29 фоликула на ехограф. На пункцията имаше доста кухи, така че бяха останали 18 яйцеклетки някъде, от тях 13 годни за оплождане. Естрадиолът ми по едно време беше към 9000. Обаче ми вляха доста системи калций и се чувствах много добре. Още на трансфера се видя, че имам течност в корема макар не много и след трансфера при преглед видях още доста фоликули по яйчниците. Почнах терапия с фраксипарин и достинекс. Спазвах си предимно белтъчна диета. Коремът ми беше доста поподут по едно време, но нямах никакви ама абсолютно никакви болки - така че явно е много индивидуално. Не се влоших, защото нямаше бременност явно, но и при Оле няма да има, така че дано се размине.

# 711
Оле, стискам палци твоята сага да има щастлив край  newsm32 newsm32 family!  Praynig Сърдечно ти го желая!  Hug

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 11:48 от Uporita

# 712
Здравейте момичета, искам да ви попитам някой от вас плащал ли е в Мемориал в долари? Интересува ме по какъв курс ги смятат към лирата?

Стискам палци на всички, които имат нужда от това. Hug Hug Hug

# 713
Не,аз ви попитах за мнение,защото съм на 37год.(не,че са малко),с редовен цикъл и не искам да приема,че от два зрели фуликула с естрадиол 1203.0 няма и 1яйцеклетка.        OLE успешно възтановяване и дано няма тежки последствия Praynig    Аз също направих хипер стимулация,но за мой късмет без тежки последствия-но всеки ден ходя да тичам,или съм във фитнеса по 1ч-1.30ч.Много успех на всички и весели празници!

# 714
  • София
нелчо,на мен ми е странно  newsm78. Единственото обяснение би било,да са изпуснали фоликулите и те да са се спукали,затова и няма яйцеклетки

# 715
Благодаря,ти Христина,и мен това ме успокоява,защото док.(Ставрев-АГ Селена) ми каза,че е мил много пъти фул.но нямало нищо,затова ми предлага трансфер с донорска яйцекл.Аз естествено изпаднах в шок и ще търся спасение в Турция.

# 716
Нелчо, ама задължително второ мнение Peace Пусни го тоя Ставрев да пасе... Crossing Arms

# 717
  • София
нелчо ,забелязвам,че последната година това предложение е много модерно,не само в Селена-било за яйцеклетка,било при мъжкия фактор  Close Пожелавам ти много късмет в Истанбул,защото,аз лично,бих прибягнала до донорски /при нас е мъжкият фактор/,само,ако имат безспорни доказателства за това, а на този етап всичко ми звучи прекалено неубедително.

# 718
Нелчо, аз бях на 42 г., когато правих и двата си стимулирани опита. И двата пъти имах 4 фоликула, Е2=1200, 1 зряла яйцеклетка, която не се оплоди.

# 719
Ами то как няма да е модерно,като от такива като нас си замразяват качествен материал и после си го продават за 7000лв.поне на мен такава цифра ми обяви и деректно ми даде 70%за успех.  Много бързо след това открих Д-р Петрова от Мед Лайн в Пловдив.Тя нейното инвитро си го е правила при проф.Леми и д-р Дженк-успешно от първи път,а тук в БГ са и казали"Забрави да имаш деца от мъжа ти" Е за какво говорим.Та сега тя ме следи и в края на месеца ще ходя на преглед в Истанбул.Ще пиша и ще споделя мнението си веднага.

Общи условия

Активация на акаунт