Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
reny

на Benetton хубави ли са чантите? заглеждам се в тази

http://www.javari.de/Benetton-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/r … _2%26pageCode%3Dd

Трябва ми голяма чанта - за дъщеря ми, да носи учебници. тя по принцип иска такъв тип
http://www.javari.de/Mexx%203FRE1477%20Schultertaschen%20Schwarz … Z6YBUA,B004Z6YGO6

но е малка по размерите. И не знам какво да правя Mr. Green

# 556
reny достатъчно дълги ли са им дръжките на тези чанти да се носят през рамо newsm78

Да! Първата съм получила само, предполагам втората ще е на същия принцип. Дръжката се регулира и може да стане доста дълга. Спокойно може да се носи през рамо.  Peace  Аз я нося на едното рамо с максимално скъсена дръжка.

fandango, тази шушляковата, която аз имам, е много хубава. Много качествена изработна, плата е хубав, има и някакъв лек пълнеж между подплатата и плата и не е съвсем безформена.

# 557
Ииииии reny хич не се бях загледала по чантите докато не ти видях поста. Изгонването от нас вече ми е сигурно  Laughing Laughing Laughing като накупя и чантета.

# 558
reny

Мерси  bouquet ще погледам още малко, на мен ми харесва чантата. Но нали на нас ни трябва това, което го няма. Или го има, но цената е малко по-голяма Joy
 Аз изобщо забелязвам, че ако нещо много ми харесва, значи съм улучила възможно най-висока цена и оставам с голямо харесване в очакване тя да се понамали  hahaha

# 559
Днес пристигна първата ми поръчка от javari.Tази  беше от немския.Пусната е на 24.02,вчера пристигна в София,днес сутринта с куриер на dhl във Варна. Поръчах този модел
Caprice 9-9-24406-27 Damen Halbschuhe.Съжалявам,4е не пускам линк ,защото ми излиза доста дълъг.
Мисля ,че си отговарят много точно на номера.Много добра изработка.

# 560
Мдааааа Thinking усещам как в скоро време ще ми забранят да си играя с вас, сега и чантички, после портмоненца, после стелчици...  hahaha hahaha hahaha

# 561
  • Бургас
Мдааааа Thinking усещам как в скоро време ще ми забранят да си играя с вас, сега и чантички, после портмоненца, после стелчици...  hahaha hahaha hahaha

Така си е.  hahaha

# 562
kkk_taralejka

И чорапки има, и шапчици Mr. Green Има къде да вилнеем Joy

# 563
  • По широкия бял свят
Да се отчета с получена поръчка и аз Grinning
Получих тези ботуши на Марко Тоци, номер 40
http://www.javari.de/dp/B004ZQ7UKI
Според мен си отговарят напълно. Нося 39 уж по табличката поръчах +1 номер но ми идват големи Sad. Ботушите са невероятни ако не мога да ги разменя ще взема стелки и ще си ги нося  Grinning.
Ботушките стават за широк прасец аз съм с такъв и даже горе не съм ги отпускала. Кожата и изработката им са страхотни вътре имат и топъл хастар, невероятни са много съм доволна най-после намерих моя модел ботуши. Стоят страшно красиво.

А дали е възможно да измериш и обиколката на глезена, че аз и там имам проблем?

# 564
Вчера си получих тези красоти в черно, 39. Съвсеееем леко са ми големи, но не е трагично. Иначе много добра изработка и много удобни.

И днес, въодушевена от успешната покупка, пуснах нова, само че от немското, да го преслушам и него  Laughing Тези за малката, обувките, на които се чудех от доста време и тази чанта.

# 565
ВечеПетя, за получените обувки имам въпросче. Ти точен номер ли си? Защото много са ми симпатични, но аз съм 38.5 и се чудя какъв номер ми трябва.

# 566
reny, и аз ги заглеждах тези чанти и още им се чудя. Много ли са лъскави на живо? Дали ще те затрудня, ако помоля за реална снимка?

# 567
ВечеПетя, за получените обувки имам въпросче. Ти точен номер ли си? Защото много са ми симпатични, но аз съм 38.5 и се чудя какъв номер ми трябва.

Аз съм един много интересен случай откъм обувките - имам и 38, и 39, та и аз не знам точно кой номер нося  Crazy Даже и в родните магазини, като искам да пробвам, винаги обяснявам, че ще пробвам първо единия номер, а после евентуално и другия, ако се налага. Когато поръчвам, обикновено се застраховам с 39, освен ако изрично не е упоменато, че моделът е уголемен. Все пак по-добре малко големи, отколкото да ми стискат. Май не ти помогнах много  Laughing Мога да ти измеря стелката довечера, ако ще ти е от полза  Peace

# 568
Не, няма нужда и аз за затворени боти и ботуши вземам по-големия номер.

# 569
mia_ria, лъскава е чантата, но не мисля че е прекалено. На снимката в сайта се вижда съвсем реално, особено на увеличението. Аз и да направя снимка, най-много да те объркам - едва ли ще е по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт