Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 218
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Кодовете вие ли си ги налучквате?

# 61
Дали ще има кодче от немскотооооооо. Напълних дисагите ..... newsm78 newsm78 newsm78

# 62
  • На черешатааа
Благодаря мацки   bouquet

# 63
yoshko, скъпа Hug ти и Rocport не намираш за уголемени, а за мен са гигантски уголемени... Rolling Eyes
За мен 8 на Skechers е между 42 и 43! 7 е между 41 и 42... За Rocport мнението ми е същото!

Eee, Бижу, недей така. Ще ме изкараш с егати плавниците.  Hug   Joy

Не че не са по принцип, но не нося 43, нито пък 42. Виж заради ширината на крака ми (може би и на ширина имаме разлика с теб и предполагам към номер и половина може да ни идва разликата в номера като цяло) може да си сложа една половинка отгоре, от мен да мине, да кажем че съм 41 1/2, ама 42 и 43 не съм. А за Рокпрот гледам и за малките номера се коментираше в темата, че си отговарят точно, та не знам, за мене UK 8 си е UK 8, като марката събира и широк крак, но не бих я определила като специално за широк крака марка (каквато мисля е Groundhog например). Tова за Рокпорт. За Skechers ще видя като ми дойдат и маратонките.   
Не знам какво да кажа! Rolling Eyes Повечето ми обувки, които са купувани от тук,  са №41, а чужбинските са 7, 7 1/2 и 8, и не ми хлапчат, за да речем, че са ми дълги на дължина за сметка на ширината... А ти сама видя на снимката колко ми бяха големи червените сандали. Може би ти предпочиташ по свободни обувки или де да знам. Стъпалата ми са 25,8 см. броя го за 26. В най-широката си част, при табана, ширината ми е 10-10,5 см., което си е доста широчко и за капак съм с висок свод!
Всъщност, единствените обуща, които са №8 са тези и тези. Други осмици нямам.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 13:10 от Бижy

# 64
Кодовете вие ли си ги налучквате?

Да да беше. Не, пращат ги по мейлите или ги слагат на първа страница в сайтовете.

Бижуне, мери си см на крака, от палеца до петата. Ние с Йошкото сме с по-дълги и широки краченца от твоите явно. Но пак казвам, всичко зависи от модела на марката.

Видях, че си писала.  Heart Eyes

# 65
Такааа ето тези бонбончета дойдоха на вратата днес сутринта http://www.javari.co.uk/dp/B004FPIQQQ?ie=UTF8&ie=UTF8  ук4,37,абсолютно точни са ми,даже прекалено,ako бяха затворени щяха леко да убиват, много са удобни иначе,леки,зелени са мойте.

# 66
Днес получих тези в синьо за една приятелка, сладурски са много. Аз исках да си поръчам и за мен за домашни пантофи  Embarassed, но моя номер беше само бронзово и не ми хареса.

# 67
Yosko,а как да задам всички ширини?Нещо не виждам,само цена и размер мога да дефинирам.

# 68
Dzuls   bouquet
И аз тук в очакване на код от немското - крайно време е вече  Praynig

# 69
Вчера получих тези за мъжа ми- супер са много е доволен, в кафявия цвят Peace http://www.javari.de/dp/B004OO7QFU
Може ли размер на стелка или отзив за номерацията? Благодаря!
Харесала съм тези на марката. Някой ако ги има и ги коментира, ще е супер!  Grinning

Мога да ти меря 10ка/44 от тези- 30см извадена стелката.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 14:14 от anitsa

# 70
  • Бургас
Вчера получих тези за мъжа ми- супер са много е доволен, в кафявия цвят Peace http://www.javari.de/dp/B004OO7QFU
Може ли размер на стелка или отзив за номерацията? Благодаря!
Харесала съм тези на марката. Някой ако ги има и ги коментира, ще е супер!  Grinning
42 номер взех, точно са му, каза че отпред има може би половин един пръст пред пръстите но като ги мери беше с тънки чорапи. Довечера мога да измеря точно като см., но определено си отговаря номера  Peace

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 14:31 от madlena

# 71
silvanapei, не мисля, че има противоречие. На снимката се вижда като да е изкуствена кожа, това Nylon в описанието трябва да е нещо такова (PVC). Плат не виждам аз поне никъде да пише.

dora7511, в английското ли ги гледаше ти? Сега видях, там няма ширини. Но пробвай да намериш модела в немското, ако го има. Там под таблицата за избор на номер има:

Weite(n) auswählen:
Schmal (тесен)
Normal (нормален)
Weit (широк)

Разцъкай ги, за да видиш на коя ширина ще се появи този модел. Ако изобщо го има в немското.

Бижу, не знам, определено ми е странно това с нашите крака с тебе. Е за не знам кой път се мерих, изкарах ги и двата крака 27 см, като единия е 10.5 ширина, а другия - 11. Аз винаги 41 съм носила от тук обувки, като съм си купувала винаги само български, турски или македонски (поне в Благоевград само такива има като за мене номера). Имала съм само 2 чифта по изключение 40 в целия си живот, 42 само македонско съм виждала, което си ми хлапа отвсякъде. Това говоря преди моловете с чуждестранни марки и преди онлайн шопинга. Когато обикалях по 3 града, за да намеря чифт обувки, в които да се завра.  Confused  Не че обичам да ми хлапат обувките, не обичам да ме стягат и опират никъде, т.е. да са си нормални.

Иначе като сравнявам мерките ни, ми горе-долу 1 - 1 1/2 номер разлика си имаме, не зная защо чак с цял номер ти хлапат 7 на скечърса, на мен 8 ми лепва просто, както и на Рокпорта 8-ци (имам 4 чифта техни, все са различни модели, на различни подметки, и всички са ми точни отвсякъде). По принцип си се събирам успешно в 8, стига да не е тесен модел, там нямам шанс просто. Немските ми 42 не ги броя, там мисля има момента при повечето марки УК 8 да го броят за 42, т.е. има при доста производители изместване в горната част на номерацията с един номер.  

# 72
И аз да споделя. Получих тези: http://www.javari.de/Remonte-Dorndorf-Shanice-R1072-21-Stiefel/d … 0NBY%2CB004OC6EV4

много ми харесаха - топли са, не се пързалят, леко са умалени според мен

за ежедневна обувка са просто страхотни!

и това: http://www.javari.co.uk/Toddler-Xiver-White-672-Child/dp/B0051LC … JF82%2CB0051LCMFE

харесват ми, но съм ги поръчала с перспектива за догодина Simple Smile

# 73
  • София
Момичета, ще помоля за малко помощ  Praynig
На някой да му се намират сандалки Umi - искам да ми помогнете да избера м/у 7 и 8 за дъщеря ми  Peace
Ето това е модела:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043EVWTW/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
Предварително ви благодаря  Hug

Сега ще питам и в Амазонската тема  Peace

# 74
Някой да знае какъв е цветът Grau / Fumo? Става дума  тези ботуши. Изобщо не ми изглеждат сиви  Thinking Някой да има мнение за тях?

Общи условия

Активация на акаунт