Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Тези само аз ли ги виждам сиви? Пък пише кафяво/кафе  Rolling Eyes Много им се чудя, но определено търся кафяво, а не сиво, та не знам на описанието ли да вярвам или на снимката...

# 362
Ми не са сиви Laughing Млечно кафяви са за мен. Цвят "мляко с кафе". Peace

# 363
Да, има нещо сякаш като "мляко с кафе", ама с някакъв сивкав оттенък май Laughing Голям цвят измислих - нещо като "небесно кафяво"  Joy

# 364
Fly London намалени на 28 от 85 паунда:
http://www.javari.co.uk/Fly-London-shoes-handbags-accessories/s/ … _5%26pageCode%3Dd
http://www.javari.co.uk/Fly-London-Womens-Joss-Platforms/dp/B004 … mp;rnid=213376031
http://www.javari.co.uk/Fly-London-Womens-Terry-Sandal/dp/B00365 … mp;rnid=213376031
Запомнила съм, че не стават за широк крак, защото са много тесни отпред. Нали така?

# 365
МОЛЯ, Господа  и госпожи немци, пуснете код! Praynig

# 366
Fly London намалени на 28 от 85 паунда:
....................
Запомнила съм, че не стават за широк крак, защото са много тесни отпред. Нали така?
Те пък намалили най-грозните модели! Confused
Не за всички Fly London се отнася това, че са за тесен крак, само тези с външните шевове, мисля, като вторите, показани от теб.

# 367
  • София
МОЛЯ, Господа  и госпожи немци, пуснете код! Praynig
И аз така  Peace

# 368
На Fly London имам  тези , тези и тези. Не бих казала, че са за тесен крак, вторите са си направо за широк.

Мимита, Веси, благодаря за отговорите   bouquetbouquet но този път издържах   bowuu Ще чакам и аз код  Wink

# 369
  • Бургас
Момичета, здравейте!
Начислява ли се ддс върху детските обувки в джавари?
Благодаря Ви!

# 370
Момичета, здравейте!
Благодаря Ви!

Да Peace

Лъвче,добре,че уточни,забравих да напиша ,че само в английския е така.

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 16:56 от sparkling eyes

# 371
Момичета, здравейте!
Благодаря Ви!

Само от английския сайт  Peace

# 372
На Fly London имам  тези , тези и тези. Не бих казала, че са за тесен крак, вторите са си направо за широк.

Мимита, Веси, благодаря за отговорите   bouquetbouquet но този път издържах   bowuu Ще чакам и аз код  Wink
            Здравейте! Ще съм ви много благодарна ако ме ориентирате по-подробно за номерацията на Fly London.Никога не съм имала обувки на тази фирма. Аз нося 38-38,5.Харесала съм си тези http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Lucy/dp/B005AXXHDE/ref=cm_cr_pr_pb_t   , но не знам на 5UK или 6UK да се спра. Предварителни благодарности!

# 373
Нали, ако се изпратят до английски адрес, детските обувки от английския сайт са без ДДС?

# 374
На Джавари вярвайте на описанията, не на снимките. Когато има разминаване между двете, вярното е описанието. Това важи и за Амазон. Имам предвид относно цветове и тип обувка, не вид кожа примерно.

Кодове още ли чакате от немското, аз не мисля, че ще има. Е, дано се окажа в грешка, но изобщо не чакам нов код преди лятото от тях.

Skechers бързоходките ги получих аз в петък, но не съм имала време да се отчета. Май наистина идват уголемени на дължина. Като че ли има около 1 см място отпред, но в същото време на усещане не ги усещам да са ми големи, просто мога да си мърдам пръстите. Не съм мерила стелката колко е, но в 7 не знам дали щях да зе завра, или ако успея, най-вероятно да са ми прекалено точни или пък да ми опира пръстът. Със сигурност 8 е моя номер за затворени техни чепици. Иначе са много хубави като качество и са доста удобни. Не мисля, че ще ми трябва време да им свиквам. Не зная другите неща от описанието дали ги правят, но това за стойката може и вярно да се окаже. Не че се прегърбвам по принцип или имам неправилна стойка, но като съм на тях си усещам гърба странно изправен.

Бижy, да, не се начислява ДДС до УК.

Общи условия

Активация на акаунт