Вашите обеци 2

• 35 865
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
Ето ги моите най-любими, като от последния ми е останала само едната Sad Дано някой да я е намерил, защото наистина не си струва да лежи някъде в калта Sad Макар, че кой би носил една обица :

Скрит текст:

# 167
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Ето ги моите най-любими, като от последния ми е останала само едната Sad Дано някой да я е намерил, защото наистина не си струва да лежи някъде в калта Sad Макар, че кой би носил една обица :

Скрит текст:

# 168
Малко за забавление :

Скрит текст:

Ужас и потрес,дано дъщеря ми никога не сложи подобни - особено с мишките. Аз със сигурност няма.

# 169
Искам да попитам някои не знае ли каде във Варна продават Лунен Камък     ако може в ЛС
     bouquet

# 170
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да се включа с някои от последните си радости Party
Едни перца
Скрит текст:
Тези са ми скъп подарък
Скрит текст:
Тези са особено сполучлива антикварна покупка Heart Eyes
Скрит текст:
А тези си ги правих сама- първи опит, затова скромно и семпло Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 171
Запис. Много обичам обички Heart Eyes, но доста трудно си избирам. Понеже имам дълъг врат и гледам все да са висящи. Имам много, най-вече тенекийки, но нося само 4-5 чифта редовно. По-късно може да покажа снимка.

# 172
  • Ст Загора
Мацки искам да ви питам един въпрос , бихте ли носили чужди обици ? Дадоха ми обици който са ползвани сигурно , то не че и в магазините не ги  пробват . Мисля да им мина местата който влизат в ухото с пламък и после с безцветен лак , че са тенекиики , а аз имах преди време алергия . Разбира се чудя се все още

# 173
  • Sofia
   Ей, страхотна темичка, гледам, че не е особено посещавана, обаче.  Simple Smile

# 174
  • Mediterraneo
. Мисля да им мина местата който влизат в ухото с пламък и после с безцветен лак ,

Така правя с всички обеци, които си купувам. Не пробвам обеци в магазините.

# 175
  • Ст Загора
. Мисля да им мина местата който влизат в ухото с пламък и после с безцветен лак ,

Така правя с всички обеци, които си купувам. Не пробвам обеци в магазините.
то и аз не ги пробвам , но преди години ми предложиха в един магазин да ги пробвам и да се видя .

# 176
  • Sofia
   Ето и някои интересни предложения за поставка / органайзър за обички:  Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

Някои са по-семпли и практични, други по-естетически издържани. Предполагам, повечето поставчици са достъпни на пазара, а по-сръчните от вас (аз не съм такава) могат да си измайсторят и сами нещо подобно.  Flutter Във всеки случай, аз имам крещяща нужда от нещо такова asap, за да въведа ред в моя малък бижутериен хаос.  Laughing

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 02:44 от Black Cat 13

# 177
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък никога не бих си оставила обеците да събират прахоляк по подобни поставки. Моите са в кутии.

Коте,
Скрит текст:
каква марка са очилата в подписа ти, много ми харесват? Simple Smile

# 178
  • Sofia
   O, Joy, далеч съм от мисълта, че мога да наредя обичките си на такава поставка и да я оставя "на открито"... Имам двама луди котаци, които отскубнаха даже и връвчиците на ключа на лампите вкъщи, камо ли, ако видят нещо такова.  Shocked Идеята ми беше, поставката да се съхранява на рафта в някой шкаф - така хем няма да се праши, хем ще е прегледно, хем ще е защитена от външни влияния, като инцидентно катурване, например.  Simple Smile

А, относно очилата, ти си поредната, и вероятно не и последната, която ме пита; само, първо да уточня, че не са мои и не знам, дали някога ще бъдат.  Rolling Eyes Марката е Chrome Hearts - ръчна изработка, имаше ги преди известно време, точно в същия цвят, в Оптикласа, но мисля, че вече са изчерпани. Цената обаче е...  ooooh! Ако те интересува закупуването на реплика, мога да ти пиша на лични, от къде да се сдобиеш с такава. Аз лично ще си въздишам и линея по оригинала.  Crazy

# 179
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт