Отговори
# 240
Благодаря на всички за топлото посрещане.Малката се казва Виктория и е родена на 22.4 /термина ми беше 18.05,ама тя си бърза Simple Smile )

KATI как се сети ,че е на 22.04?  newsm78

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 19:45 от lizi_beti

# 241
Добър вечер!
Много ви благодарим за честитките и пожеланията  Hug Hug Hug

Утре ще ставаме  bishop христианче и ще отпразнуваме рождения ден в тесен семеен кръг!

Лека вечер!

# 242
  • España (Плевен)
KATI как се сети ,че е на 22.04?  newsm78
  Ние се родихме точно преди Великден - Четвъртък/21.04.2011/... аххх спомените са още пресни, пресни  Heart Eyes Grinning Grinning  Та логично е, вие да сте на 22.04 - Разпети Петък...  Peace

p.atanassova, весел празник утре!

# 243
Здравейте мамчета. Ние използвахме максимално хубавото време , направихме си и една малка ваканцийка.Изпуснала съм да честитя на много празнуващи бебчета , така че честито на патерици на всички сладурчета , пожелавам им щастливо детство. pepito21 честито и на теб. мирта честито племениче , да ви е живо и здраво.
Добре дошли при нас на новите мами и бебчета.
Кати много са сладки твоите госпожици.
Ето малко снимки и от нас http://vikyik.snimka.bg/children/baby.634816.26759841

# 244
KATI как се сети ,че е на 22.04?  newsm78
  Ние се родихме точно преди Великден - Четвъртък/21.04.2011/... аххх спомените са още пресни, пресни  Heart Eyes Grinning Grinning  Та логично е, вие да сте на 22.04 - Разпети Петък...  Peace

p.atanassova, весел празник утре!

Да по-късно и аз включих ,че писах че е родена на разпети петък и оттам си се сетила  Grinning

# 245
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден!

Максим, Андрей, Преслав и Ивайло

Добро утро, момичета...
Като дойде Събота и Неделя започва да ме обхваща един мързел и нищо не ми се прави.
Ама въшката не е на това мнение...   Mr. Green Mr. Green 
Адрия и вие сте големи красавици..  Wink Heart Eyes Hug
lizi_beti,   Peace Hug

# 246
Здравейте на всички!

Да са живи и здрави малките рожденици! Да растат весели и засмени и много да радват мама и тате!

И ние отпразнувахме първата годинка на Иво Simple Smile Беше голям купон с децата от градинката, а днес ще продължаваме и с нашите приятели.

Весело празнуване от нас!

# 247
Честито на всички вече пораснали 'бебета' Simple Smile

# 248
Ето и малко снимки от рождения ден Simple Smile

https://plus.google.com/photos/108709344629404094779/albums/5725 … 25966029979985794
С гордата мама  Wink

https://plus.google.com/photos/108709344629404094779/albums/5725 … 25966195505061458
С тате и тортата

Не става иначе Simple Smile

# 249
  • España (Плевен)
yancheva, страхотни сте.   Peace
lizi_beti, гледам си се справила с подписа...   Wink Mr. Green

# 250
yancheva, страхотни сте.   Peace
lizi_beti, гледам си се справила с подписа...   Wink Mr. Green

Mr. Green  добре че тук помогнаха

# 251
Момичета, страхотни са ви дечицата!
Честит рожден ден на днешните годиначета!
Тази сутрин мен ме сюрпризира болно гърло.След като цяла зима доки ме крепи с хомеопатия и за първи път, от както се помня, цели 4 месеца нямах гърлобол-днес ме подхвана. Дано е нещо временно.

# 252
Благодаря от името на Преслав:)

# 253
yancheva, много сте хубави  Grinning

Кръщането мина с мнооооооооооооооооооооого рев, ама много, не знам другите как са???

Честит рожден ден на априлчетата, избързали да се родят мартенчета, да са живи и здрави, много успех в живота за напред  Hug

# 254
ЧРД на всички избързали априлчета bouquet
Янчева, много щастливи сте, нека да е все така! И все така хубави!
Адрия, страхотни са ти дечицата!
p.atanassova, честито ви християнче! Май на тази възраст реват доста!
Слава, на теб може и да ти е полезен моя опит с хипоалергичната торта  Simple Smile

Не изчаках напълно да изстине блата и го разрязах - грешка. Направих 2 видя крем. №1 извара със захар на вкус и малко масло, като цяло, доста по-малко от рецептата - вкусно. №2 оризово мляко (прехвалено е  Rolling Eyes) с разбит банан и захар и нишесте - гадост.

Общи условия

Активация на акаунт