Отговори
# 300
  • España (Плевен)
Здравейте и от нас на бързо...
Нямам много време да седя на компютъра... правим ремонт на кухнята и едвам се заседявам на едно място. Днес реших да ви драсна няколко реда...  Peace

Иве, Честита Първа Годинка на Преско! Да ви е жив и здрав!
Честит Празник и на всички бебоци навършили 1 годинка.   cook

Вилито от снощи е с хрема и само реве. Почти не съм спала. Ще видим тази нощ как ще е...  ooooh! Praynig
Иначе днес научихме "колко голяма ще стане"  Mr. Green   Знаем също и " Браво"  Хич не ми дава да я уча на нещо. Много е инатева...  Laughing Laughing

# 301
  • España (Плевен)
Разгледах снимките, който сте показали - Страхотни са...  Hug
Мирта, Емо е голям чаровник.. а Ния е страхотна Лазарка, Мира.

За столчетата не мога да помогна... ние взехме най-обикновено /Бертони/    Peace

Ето една снимка и от нас:

# 302
Здравейте!

Embarassed  Embarassed  Embarassed Аз отново не съм прочела цялата тема, ама виждам че обсъждате столчетата.
 От днес в предаването на Гала всяка сряда ще има отново рубрика "Моето дете" с водеща кака Лара. Към края на днешната тема говориха за столчетата за кола, как да ги изберем и т.н., та ако някой като мен е изпуснал може да го гледа тук.

За нашия РД нещо ентусиазма ми изчезна, в съб на 28.04 ще празнуваме с роднините на ММ, което значи че аз целия ден ще прекарам в кухнята, за да се сблъсквам със свеки колкото се може по-малко.  Whistling За самия ден на РД все още нищо не съм измислила, дори тортата не съм си избрала, само едно е сигурно - няма да я правя аз. Онзи ден спретнах една - пълен провал. Крема (кис мляко, сметана, желатин) изобщо не ми се получи, на майсторките на торти мога само да се възхищавам.

Да дадем и отчет от последната ни консултация (във вторник): за последния месец сме + 1 см/ 74см и + 100 гр/8500, но мацката много шаваше и бъркаше из ръцете на сестрата, та според мен не е много правилно измерена. Спряха ни вит Д и каза следващата среща на 1 г и 2 м за поредната ваксина.  Sad

Честито на всички пораснали дечица! Да са живи и здрави, и много подаръци да получат!   Gift

# 303

Mama Ivy  Преско е много хубав младеж , а тортата ти ли я направи ? Страхотна е . И нашата ще е с мечо пух .
Да, Адрия, мое дело е тортата  Wink Съвсем отскоро се запалих по тортоправенето, но ми е голям кеф да си развихрям въображението  Simple Smile А и рожденикът разбира се заслужаваше усилията ми  Peace
 Кате, благодаря за пожеланията  Hug Бързо оздравяване на Вили, знам колко е неприятно- и Преско сега е хремав, вече му минава уж де  Tired
  Ние утре ще пътуваме за празниците, та ако нямам възможност да вляза, честитя предварително рождените дни на следващите априлчета и светлия празник Великден  easter

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 23:11 от Mama Ivy

# 304
  • sofia
Нашето столче за кола също е втора ръка, подарък от моя колежка, Макси кози е . Със сигурност знам, че не е претърпявало ПТП, но пък е на около 3-4г., но засега ще сме с него. Много голямо това столче, ние до сега сме имали само Чиполино и това ми се видя направо огромно. Старото на баткото го пазим, но то е на преклонната възраст 8 г.  и ще замине на боклука. Откакто е със столчето за големи Емо е много доволен и се вози с мерак в колата, че в кошницата и той ревеше.

# 305
Влизам да ви почерпя за първата годинка на моята малка кукла . Времето за нас мина наистина неусетно и ето вече и нашето мъниче порасна и е рожденниче. Пожелавам й здраве , щастие и късмет. Почерпете се за нейно здраве.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:17 от Adriya

# 306
  • sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на прекрасната Ивайла!
Да е здрава, щастлива и голяма късметлийка! Безоблачно детство!

Adriya, много да те радва!  bouquet

Поздрав от нас с Емо:

http://vbox7.com/play:22c761be&al=2&vid=906418

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 10:20 от мирта

# 307
  • España (Плевен)
Честит Рожден Ден на Ивка!
Да е здрава и много щастлива!
 Hug Hug Hug

# 308
  • España (Плевен)
Момичета вие какви подаръци направихте на вашите мъници за Първата годинка? Аз нищо не съм избрала още...  от нашата кака имаме няколко неща като за нейната възраст и не знам какво да допълним.  Thinking Mr. Green

# 309
Честит рожден ден на Ивка! Пожелавам й много здраве, щастие и безгрижни детски дни! newsm38 Gift

Момичета, боядисахте ли яйцата, а мъниците помагаха ли?
Аз преди малко свърших тази работа, докато бебка спеше, не ми се рискуваше с помощничка. Ще покажа снимки по-късно, че ММ взе фотоапарата.

Не съм мислила за подарък на малката.  Blush newsm78

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 09:41 от pepito21

# 310
  • España (Плевен)
По принцип аз съм Католичка и нашия Великден беше миналата Неделя,
но ще си покажа шарените яйчица. Малката спеше,
но каката ми помогна...  Mr. Green

# 311
Ето ни и нас с част от боядисаните ни яйчица):

Христос Воскресе!

# 312
Христос Воскресе!

Честит рожден ден на всички мъници!

Нашето столче за кола е май Бертони - подарък ни е, на Иво много му харесва, защото може да гледа навън Simple Smile
Яйца боядисвах вчера, без неоценимата помощ на малкия  Laughing Той занимаваше баща си през това време.
Аз ще ви изчета сега, че имам време - мъжете спят в другата стая и съм почивка Simple Smile

Весел празник на всички!

# 313
Христос Воскресе!

Не съм се включвала от както родих, но ви следя редовно.

Искам да честитя рождените дни на всички наши априлчета! Да са живи, здрави и все така усмихнати и жизнерадостни    bouquet

# 314
  • sofia
Весел Великден на всички!
Много са ви хубави яйчицата.
Ще ви покажа и нашите, представени от нашата "великденска" зайка:

Общи условия

Активация на акаунт