С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 37 330
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Да, а каква е разликата и къде ги продават?

Някой с недвижими имоти да се занимава?

# 91
Люба,аз имам приятелка с агенция за недвижими имоти.Ако те интересува нещо-пиши.
Бимбим,ние водим Дара на частно при доц.Слънчева-доволна съм много.
Приятен ден!

# 92
  • София
Ейприл, можеш ли да ми дадеш координати, частен кабинет ли има?

# 93
  • София
Благодаря,Вал,Люба  bouquet

# 94
Люба, за мен няма съществена разлика. А къде се продават в София могат да ти кажат момичетата. Може да пишеш в софийската тема и там ще ти кажат.

# 95
  • sofia
Явно не се разпространяват в големите магазини. Мерси

# 96
Бимбим, много по-добре е Зори, благодаря. Hug Кашлицата вече не е толкова дълбока и влажна, да не кажа, че почти не кашля. Снощи си спахме спокойно вече, а одеве много ме изненада, понеже почти не се съпротивляваше на сиропа, а само мрънкаше. Прогрес!

Ейприл, много яко име за педиатърка - Слънчева.  Party Направо си я представих. Laughing

Мама Зая, това имах предвид и аз. Не им вярвам хич на тея данони и изобщо не ме изненадва разкритието на твоята приятелка.  Close

Джанче, в нашта детска кухня правят млякото с ориз и гриса с канела. По мъничко. Яде си, няма проблем.  Peace

Бебеш, много зъби, бе!  Grinning Аз одеве видях, че втората двойка долни резци покарали леко...

Вал, къде е обрива? Мажеш ли с нещо?

Одеве ако знаете какви танци му хвърлихме у нас. Joy  Бяхме си пуснали VH1 и се раздадохме всячески и тримата. sohappy

# 97
Ноеми Ако четеш, цяла вечер сънувах как ти карам ситроена  Joy Минах през вас, даде ми го и си го каарах къде ли не, нещо задната не щеше да влиза ама става  Laughing
Днес ми върви на жени  Flutter Минах през руския магазин да взема мръвка без Е-та и една рускиня ме подхвана и отнесох един безплатен кетчуп.
После отидох до аутлета за блузи за работа и таман влизам и гледам едната продавачка се мъчи на вратата да влезе, помогнах и. Постоянно ми се усмихваше, и после като плащах ми продаде блузката не за 12, а за 9 лева  Joy
Сладка съм  Crazy

# 98
Буби, докторката Слънчева вЕрно е слънчева. Тя е завеждаща неонатологията в МД, където гледат мъници по 600 грама. Много й отива името, а и тя е една такава усмихната.  Simple Smile

# 99
  • София
Ха здравейте  Hug

Отвисяхме си днес пред кабинета на педи, много болен народ имаше, а малката е с херпангина  Tired

Имам спомен, че някое детенце беше изкарало такова чудо, моля за съвет, изписаха антибиотик, за сега смятам да не давам, поне до утре да видя как е, ще се мъчим с Гранофорин само да мине...

Днес е на 10 лъжици кисело мляко, нищо не иска нито да пие нито да яде  Tired

Вал, с какъв антибиотик сте?

# 100
  • София
Мадлен, какво е херпангина?

# 101
  • София
Ети, гърлото й е покрито с херпеси ( или нещо подобно )  Rolling Eyes Това било херпангина, такава диагноза постави док  Peace

# 102
Мадлен, мисля, че Тервелче на Ноеми изкара такова чудо. Ох, много гадно ми звучи, горката шушка! Дано по-бързо се оправи!  Praynig

Буби, докторката Слънчева вЕрно е слънчева. Тя е завеждаща неонатологията в МД, където гледат мъници по 600 грама. Много й отива името, а и тя е една такава усмихната.  Simple Smile

Калифорния, най-обичам неонатоложки! Това е много трудна и достойна професия, те поемат грижата за най-малките човеченца.  Heart Eyes  И аз Зори я водя при завеждаща неонатология, страхотна докторка. При ЛЛ ходим само на ваксини и консултации. Много съм доволна от тази жена, много е иновативна, консултант по кърмене и определено не-фен на АБ. Миналата седмица ми разказа как едвам спасили едно бебче. Майката отишла във ВМИ с оплаквания, че бебето не е съвсем активно от 2 дни. Оттам я пратили да си ходи и да дойдела, когато имала контракции. Жената се принудила веднага да отиде в частната АГ болница - оттам секцио по спешност, бебето било се нагълтало със зелени околоплодни води, едвам го върнали. Такива неща просто ме потрисат, честно.  Shocked

# 103
  • София
Мадлен, звучи ужасно. Дано бързо се оправи малката кукла Simple Smile

# 104
  • София
madlen, и Диана изкара херпангина с 5 дни висока Т, която спадаше само за малко. Док изписа АБ на 5-ия ден, след като с друго не ставаше.
При нас гранофурина много помогна. Жалко, че късно го почнахме поради неправилна диагноза на заместващата педиатърка. Ако го бяхме почнали навреме, можеше и да ни се разминат тежките лекарства.  Ако след мазането с него ви спадне Т, според мен може да минете и без АБ.
Ти ще видиш как се чувства детето и ако се подобрява, може да я заведеш контролно да я погледнат, за да си спокойна, че се оправяте и без антибиотика.

А д-р Слънчева е голямо име, така да се каже. Даже преди време е давала консултации онлайн в БГ мама, чета си ги от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт