С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 915
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
буби, аз я знам, че е стабилна, но се притеснявам, че й превърнах държенето за пръстче в навик.
иначе с прилъгване не става, чуди се, чуди се и долазва Simple Smile или се тръшва на земята в неудържим рев Simple Smile

бубе, имаш ли добър зъболекар?
моят е много готин и го препоръчвам с чиста съвест.

адис, браво за майка ти!

мила, стискай зъби и бъди над нещата!
майките винаги с хубаво казват нещата.

тути, ако ви остане време дръннете като идвате.
аз само четвъртък и петък бачкам, другите дни съм на линия.
тази седмица съм и по-свободна, че иначе уча безспир, ама сега ще правят контролно и аз съм айляк Wink

# 466
  • София
Клече, много сладка малка зъболекарка! Честито! И питата е много яка!   bouquet

Hug

Клече,честита ти зъболекарка,много е сладка Heart Eyes

Hug

Клече, липсваше напоследък! Hug
Много сладко Николче си имаш! Heart Eyes

И вие ми липсвате  Hug

Честит 3-ти март на всички  bg

# 467
  • Пазарджик
Елч с най голямо удоволствие,но още не знам подробности EmbarassedЕдинственото за което съм сигурна ,че денят ще е събота.
клече  Hug

# 468
Честит празник на всички!
Клече, честита ти зболекарка, много е сладка!

Виброцилът НЕ съдържа антибиотик!

# 469
  • бургас
чЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИ
http://vbox7.com/play:6200c7dc

# 470
  • sofia
Виброцил и Назик спрей отпушват 100%
Честит празник!

# 471
ееее, тути, събота е идеално! ще се радвам, ако успеете да дръннем по едно кафе Simple Smile

# 472
Честит празник, момичета  bg

Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Елч, кога празнувате имен ден на Дара? Четох, че може и на Тодоров ден да е, щото било производно на ТоДар. Аз виках на ММ да празнуваме на Дария на Тодоровден, че винаги е в събота  Wink, ама в крайна сметка решихме да е на 19 март - Хрисант и Дария.

Клече, що да е сърдита зъболекарката? Много дяволито гледа сладуранката.

Днес е типичен мартенски ден - валя, гря слънце, сега духа силен вятър. Вие избирате ли си ден от месеца, да видите каква ще ви е годината? Аз все си избирам дата в началото на март, пък после забравям да видя какъв е деня  Mr. Green

Днес питах в две книжарници и нямаха хартиени знаменца. Детето не разбра, че е празник  Laughing

# 473
  • Сливен
Честит празник!!! Аз доста съм изпуснала, 2 седмици без комп, оказа се че харда е отишъл и сега сме поръчали nov. Ще се връщам да чета...
Иначе за анкетата заспива сама след като си е изпила млякото, но  "наната"(възглавничка) задължитено трябва да е гушната, днес реших да я изпера и сега не ще да заспива без нея и си я търси Sad

# 474
дейзи, и аз съм й избрала 19-ти, макар че мъжът ми не е много "за", защото не била дария Wink
ама тодоровден ми е малко...твърде масов като че ли.

# 475
  • София
Момичета честит празник
Честит Тодоров ден на всички празнуващи! Да са им живи и здрави именцата!!!

Бубе много гадно при теб съчувствам ти от все сърце тъй като съм го изживяла и е много кофти особенно като даваш навсякъде пари а и болката си е гадна Sad(((((((((
За сополите аз бих те посъветвала за "Бейбивак" струва 20лв но върши работа по добре отколкото капкида слагаш и то на своя глава.Пиши как е малката днес дано да сте по добре

Междудругото и ние сме с прегракнал глас дано да не е пак ларингит педи каза че имало пак сега вирус с ларингит така че се пазете че ужас аз такова чудо незнам да е било като сме били малки егати вирусите и болестите #2gunfire

Клече честита ти зъболекарка ще я чакаме май нея за да ни оправи зъбите  Laughing

Джанче не се ядосвай някой добре ти го беше казал по добре отколкото свекърва че поне на майка ти можеш да и кажеш ако има нещо поне аз съм така
Адис   Hug много се радвам за вас

# 476
Бейбивака, наистина изсмуква много нещо и облекчава, аз също го имам. Обаче наскоро педиатъра при който ходим на частно каза, че не било хубаво да го ползваме, защото колкото повече смучем, толкова повече сополи се произвеждат. Говори за някакъв принцип на вендузите и как набъбват лигавиците.

# 477
Мацки не съм чела, Честит ви празник! Ние сме с ларингит, вечерта посетихме всички спешни центрове наоколо  Laughing Да се застраховам. Най-яките лекари се оказаха в детската белодробна педиатрия, много бързо ни оправиха положението  Peace
Расте ни 9 зъб  Flutter
Цунки!

# 478
Честит празник, момичета! bg Да се радваме, че са ни освободили руснаците, че сега кой знае какви щяхме да бъдем!  ooooh!  Жена в ислямска страна да се родиш си е живо проклятие...
Ние днес от сутринта сме по кафета и гостита, та естествено не сколасах.
Бяхме на гости на братовчедка на ММ и нейната щерка, която е на 3г и понеже вече не си играела с плюшени играчки ни напълниха с разни мечки и мишоци, които сега разнасяме и гушим из цялата къща...

Елч, не си я научила бе, човек! Някои дечица по-късно се престрашават. Дара си ходи много добре, скоро ще е, ще видиш!  Hug  Искам и аз кафе с вас!  Mr. Green

Мама Зая, къде го набарахте този ларингит?! Добре, че сте го хванали за ушите навреме. Оздравявайте бързо! Ти как си? Как е малкото зайче, слушка ли ?  Heart Eyes

Бебеш, как е Тея? Ще те проверя и във фейса.

Днес времето при нас беше много топло, 13 градуса, но духаше такова ветрище, че щеше да ни издуха. Погонихме малко котките в градинката пред нас и се прибрахме.  Wink

# 479
Добра вечер бре,

днес беше един луд и забързан ден и се радвам, че вече е нощ и след малко лягам до Емата да се гушим  baby_neutral
Сутринта направихме един як пазар за пролетта и съм супер доволна, във Фокс Кидс има страхотни намаления и най-сетне и купихме маратонки на бубулята, само калта да изчезне най-накрая..
Елч чак сега смогнах да разгледах снимките от Талин  newsm10
Бебеш как сте?????
Маме Зае а ти как си, расте ли тумбака?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт