С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 906
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
хора молете се за мен  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Малкия е с някаква шарка, не знаем каква утре ще се установи...аз не съм карала нито една...аз си бях в пряк контакт с него  Confused Confused Confused Confused
Бог да пази бебенцето...

# 541
Малкия е с някаква шарка, не знаем каква утре ще се установи...аз не съм карала нито една...аз си бях в пряк контакт с него  Confused Confused Confused Confused
Бог да пази бебенцето...

Praynig Hug Praynig Hug

# 542
Да не се е изринал Калинчо, като странична реакция след ММР ваксината?

Hug

# 543
  • София
Заек, стискам палци! И аз щях да предположа, че може да е от ваксината, ако сте я били наскоро. Искрено се моля за вас!

Аз вече съм на работа и нямам много време дори да чета.

# 544
Маме Зае  Hug Praynig Praynig Praynig

Емата яде по едно ядене от 220 гр, ама не го изяжда винаги цялото, а сутрин сме още на два сухара примерно... а десерти, чат пат ги яде следобед, ама предпочита плодове.

Нещо много рехав форума, какво става?

Някой нещо да е чувал за Тея????

# 545
Мама Зайка  Praynig Praynig Praynig стискаме палци да е реакция от ваксината

Нещо много рехав форума, какво става?

Слънчицето пекна и народа нападна градинките.  Sunglasses Тези, които почнаха работа, трябва сега да имат повече свободно време  Wink Аз поне ще съм така, но не мисля скоро да почвам де  Laughing

Дано Тея да е добре  Praynig

# 546
Здравейте мами,реших и аз да си направя една регистрацийка тук ,реших да съм не само  наблюдател,а да взимам от време на време участие и аз:))) Надявам се да сме си полезни взаймо! Wink

# 547
Бог да пази бебенцето...

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

П.С. Дано да е реакция от ваксината Praynig Освен това когато моята братовчедка беше с варицела,синът й който тогава беше на 10 г. и не е боледувал от нито една шарка не се зарази - в една къща живеят,по цял ден са били заедно Peace

# 548
Зайче-майче,стискам силно палци за вас! HugВярвам,че всичко ще е наред с бебчо!

# 549
Зая, стискам палци и се моля да се разминете с лоши варианти! Дано наистина Калинката е направил някакъв обрив! Пък и шарка след ларингит ей така внезапно? Дано няма такъв вариант! Прегръщам ви и чакам добри новини!  Praynig Praynig Praynig Hug

Калина, здравей!  wavey

Инка, наистина много оредяхме тези дни и много малко се пише. Бая мами избягаха, дано по обективни причини, а не да им е неприятно нещо...  Rolling Eyes

Емили, дано намерите подходящи обувчици! То лошото е, че без мерене не става, иначе в нета има много, но с тези разностранни номерации меренето си е най-добрия начин. Айде, скоро да се похвалите с нови чепички!  Hug

Пепинка, и ти си имаш "попче хайверлия", щом му е щръкнало пъпчето.  Mr. Green

Днес нашите досурнаха вкъщи едно куче играчка с батерии, което лае и се търкаля. Зори го сочеше с пръстче и се смееше, но нервакът просто пощръкля! Откачи, като го видя как се търкаля и се принудих да го скрия, за да не му види сметката веднага...

# 550
  • София
Добър вечер девойки  Hug Laughing

С това бачкане време за форум нещо напоследък нъцки  Embarassed

Адис, Рал  Hug  Hug  Hug

Тия нали се оплаках, че е с обрив, наистина се оказа шарка, в четвъртък се появи, в неделя нямаше никаква следа, много леко мина  Simple Smile

Мамо Зайке  Praynig Praynig Praynig какви са симптомите, да не кара Калинката нашето чудо, вдигал ли е Т. преди това? Ох, дано всичко да е наред  Praynig

Какче, аз не мога да преценя какво количество яде малката, почти никога не изяжда цялото бурканче, но после си дояжда от нашата храна, общо взето яде по около 5-6 пъти на ден, но по-малко  Peace
Елч, миналата година за една сватба се бях пощурила от обикаляне за дълга рокля, ако искаш резервен вариант може да метнеш едно око в МОЛ Сердика, май беше Боте магазина, ако не се лъжа, от там си взех, имаше мнооогоо модели на дълги рокли  Peace

Ние пък вчера залепихме леглото на Тия до спалнята, тъй като тя вече 2 месеца спи само при нас, и последните няколко нощи и аз  и Крум изпадахме по няколко пъти от там  Crazy сега обаче за да си легна, трябва да правя акробатични номера за да я прескоча  ooooh! Как ги оставяте ващите дребчовци самички в детски стаи, хич не ми е ясно  newsm78 Ама това да ни е проблема де  Flutter

Отплеснах се, лека нощ от мен  Hug

# 551
  • София
Зайке, стискам палци  Praynig

# 552
  • София
Зайке, силно се моля да не е шарка и бебо да е добре!   PraynigPraynig Hug  Вярвам, че ще е така! Peace Дръж ни в течение!

Kalifornia, моята свекърва сега е пенсионерка, но много години е работила в детска градина и каза, че в яслата даже давали и трите яденета на обяд! Shocked То аз ако ги изям и ще преритам, а тия мъници как го изяждат не знам. Но явно растат като гъбки и им трябва мноооого енергия.

Пепинка, браво на Райчето че започна да си хапва. Няма нищо по-хубаво от добре хранещо се дете! Mr. Green

# 553
Моят змей, ако му дам супата и манджата без хляб ще ги изпука като нищо. Порциите тук от държавната ДК мисля са по 160 мл.

# 554
Не не сме слагали никаква ваксина, понеже беше постоянно болен  Cry Като чета из нета най вероятно е морбили...обрива е на червени петана,пъпки без връх, от тази сутрин има по лицето, зад ушите и врата. Няма само по ходилата и дланите.

Милият Томов след вчерашният преглед казал на мъж ми нищо му няма....е кво да кажа сега!!????

Общи условия

Активация на акаунт