Понеже аз не съм в състояние да скокна веднага и ми е нужно известно време да се разсъня, тя междувременно лази по мен от всичките ми страни и просто я чух как се сгромоляса на земята. Поплака малко, ама явно не се е ударила, понеже забрави бързо. 

Много са сладки!

говорих и с лл, тя ми каза, че може да й давам към 300гр. на хранене.
, ако има начин да започнеш от сега да я свикваш да спи отделно, защото повярвай ми, колкото по-големи стават, толкова по-трудно осъществимо е това 

Има всички шансове да не се заразиш. А и ти вече си във втория триместър, мисля че в този случай не е опасно за бебето!

Така както може да излапа цяла паница с манджа (около 300 мл) с филия хляб, така може и въобще да не близне нищо друго освен кърма. Но напоследък определено по-често си търси твърдата храна.

И всички са доволни! 
другата хватка е да я храня по-късно. сутрин закусва около 8-8,30 ч. и после огладнява към 16 ч., ама на мен сърце не ми дава да я чакам и й давам да яде към 14

Дръж ни в течение какво става с вас!

А на вид са почти слонски 
Те предпочетоха да се върнат до Сф и в Пирогов я извадиха през устата, с нещо като големи клещи. Ужас просто!

,лепенките за Т при нас имаха много добър ефект.В 3ч. имаше 38,5,след като и залепих лепенката в 3,30ч.беше 38,а в 4ч.37,6 Т,в 5ч. нямаше помен от Т.
Когато бях бременна с Влади Илия ми се разболя от скарлатина,бях може би 3-4 месец,доки ме успокои,че няма нищо страшнно дори да се заразя,но никой друг в къщи не я хвана
Въпреки това имаш стиснати палчета и от мене бързо да оздравее Калинката и с тебе и бебо всичко да е наред 
За подробности ми пиши на ЛС
Пиши после как е Нелката и какво е казал док 

Майтапа настрана,но и аз изпитвам ужас да не глътне нещо такова и все го гледам какво слага в устата,но на тях и секунда им е достатъчна да свършат белята
Дано всичко бързо да й мине и да си спокойна и ти! 
Препоръчани теми