С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 857
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Честит празник мили момичета  Hug
Да сте много здрави, щастливи и обичани МАйки и Жени!
Весел празник!
Аз ще ходя в яслата на празник на мама  Laughing

Стаско има някакъв обрив зад ушите - дали и от ваксината за шарки, която сложиш ме преди седмица, и от това , че само си дърпа ушите и се дере  newsm78

# 661
Буби Hug благодаря! Ходихме на лекар, няма зачервено гърло, нищо не се чува на слушалки...сега няма температура. Ще давам Панадол и утре пак ще отидем. Ама как реве Сами, като влезем при лекарката...беше пълен ужас, едвам го преслуша.

Ноеми Hug благодаря, знам че компота от малини помага при температура, ще му дам малко да пробва. Вицовете ти винаги ме кефят много! Laughing

Честит празник, мили мами! Бъдете здрави, обичани и обичащи!  Heart Eyes

Всички сте написали толкова мили неща!  bouquet

Болните деца да оздравяват бързо! Praynig

Рал
, как сте, пиши че ви мисля и вас!

Целувки и прегръдки на всички!  Hug

# 662
Честит празник, дами!   bouquet

# 663
Честит празник,мами Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ние ходихме на доктор.Каката е без температура,но доки каза че чува хрипове и изписа АБ Cry
Малката е с температура,изчакваме до утре и ако вдига пак - АБ и за нея Cry

Та,честно казано днес хич не ми е до празнуване Confused
Оплаках се Confused

Hug

# 664
  • София
Честит празник дами  Hug  bouquet Heart Eyes

# 665
# 666
  • София
Честит празник мили момичета бъдете живи и здрави, усмивката да не слиза от лицата ви, а щастието и любовта нека вървят ръка за ръка до вас!!!!!!!!!!НАЗДРАВЕ!

# 667
  • ул. "Мечтание"
Честит празник, мили дами!
Да сте много обичани и тачени!  Hug  bouquet

Нощни, хубаво е, че имате и друга стая (не, че ние нямаме, обаче там спи баткото, така че ни остават коридора и банята...ама нещо много твърдо на плочките Mr. Green)

Ами да ти кажа, ние друга стая имаме от края на август 2011 година!  Wink Иначе сме живели в гарсониера, която е буквално една стая, коридор и баня и в апартамента на бабата на мъжа ми, пак в една стая. Wink Та усамотението ни е било - "децата спят, значи сме сами".  Mr. Green Crazy

За друго нямам време сега, прочетох набързо само какво сте писали. Бягам да стягам багаж. Искрен цял ден е непоносим и едва сега успях да се откопча от него.  ooooh!

# 668
Нощни искам да те видя, но в момента съм такова биологично оръжие че... Tired Освен да дойда с маска  newsm78

# 669
  • София
Лейдис, честит празник на всички! Бъдете здрави и обичани!

рал
, бързо да оздравявате!

Малката току-що получи от тати подарък жабче-пъзел за 8-ми март, но не го удостои с внимание, а грабна шишето с верото Laughing

# 670
Честит празник дами-мами! Hug

# 671
Прекрасен празник, мамита.
Страхотни цветя и затъжващи стихчета. Аз и ти - прекрасно е. Много ми липсват пролетните цветя - кокичета, лалета, нарциси, зюмбюли и най вече аромата им на пролет. И най-вече ми липсва мама, че е така далече. Сега още повече и аз като съм мама.
Бебенце е по-добре - започна да вилнее тази сутрин. Гълта антибиотика и иска още. Но съм приятно изненадана, че го направиха с приятен плодов вкус (то такъв и аз ще го пия) И сама си носи помпата да смучем сополите. И дава ушето да мерим температурата.
Гуш и за Сами и за Боян - оздравявайте малки човечета. Бубе - как е Влади?
Рал - и твоите слънчица да се оправят.
Много здраве за всички.

# 672
Бебенце е по-добре - започна да вилнее тази сутрин. Гълта антибиотика и иска още. Но съм приятно изненадана, че го направиха с приятен плодов вкус (то такъв и аз ще го пия) И сама си носи помпата да смучем сополите. И дава ушето да мерим температурата.
Joy Joy Ох, ще ме довърши малкото терминаторче. Радвам се, че е по-добре, ПепинкаHug

Емили, и при нас ситуацията с посещенията при док е същата. Още на влизане в чакалнята се почва с рев...  Tired Пиши пак след утрешното ходене и дано се размине.

Мелона, детето е направило логичния избор - НЕиграчка. Винаги на почит е НЕиграчката пред играчката.  Mr. Green Особено, ако е опасна или лесно чуплива НЕиграчка е още по-интересна. Закон.  Peace

# 673

Честит Рожден Ден, Биронке!  Heart Eyes

# 674
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Днес съм и с двете моми в къщи.Таня вчера паднала от високо и си е набила петата,сега не може да си стъпва на крака,няма подуто или синьо,но казва ,че много я боли/според мене повече е страх/Мога ли да и дам Арника или вече е късно.
Нелката е добре,вече трети ден не е вдигала Т,но продължава да си кашля и и тече нослето.Давам и Коризалия/вече си я смуча сама/и Мукоплан.
Бире ,Честит рожден ден ,много здраве и късмет ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт