С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 858
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София, Лагера
Честит осми март, мили дами!  bouquet
По този повод.... виц  Mr. Green

Срещат се комунист и католик. Католика казал:
- Пък ние си имаме Хелоуин.
- Какво е това?
- Ми, вещици, караконджули, излизат навън и вилнеят цяла нощ.
- Аааааа 8-ми март

afwitch

# 646
  • София, Лагера
Може ли да се дава компот от малини на децата ни като са толкова малки?
Emilly, аз вече давах и малини, и ягоди, и боровинки!  Peace След годинка може да се въвеждат.

Не знам колко е добър Мангъров, но нашия педиатър е страхотен!!! и си е по ЗК. Вдига си телефона денонощно, а като не го чуе (случвало се е 2 пъти за 5 години, единия на Гергьовден - неговия имен ден - разбираемо), връща обаждането. Peace

КакоРала, на мен цяла 3-литрова тенджера ми изчезна!  Shocked Joy ... после я намерих под спалнята  Whistling Как ли я е домъкнал дотам, тя си тежи бая!

Хубав ден, мили ми момичета и весел празник!!!  Party Party

# 647
 Честит Празник и от мен мили мами!   Бъдете винаги много обичани и уважавани!   bouquet
 Приятно изкарване на всички, които ще отпразнуват днешния ден!

# 648
  • София
Честит празник момичета! И като майки и като жени са сте мноооого обичани!  bouquet

# 649
За Мангъров и аз съм чувала добри отзиви. Според мм тази цена е начин да редуцира в известна степен търсенията. Аз самата съм патила от педиатри и знам колко е трудно, да попаднеш на добър такъв, това се усеща особено много, когато детето е от често боледуващите. Аз попаднах на нашата, когато марти беше на 3год. и дълго време го водих само при нея, вече започнах да го водя и при лл, но честно казано й нямам чак такова доверие и ако има нещо което ме притеснява се обръщам към тази жена, коята както Аз и ти, се изрази е за мен и като психиатър  Simple Smileтя също винаги си вдига тел., два пъти се е случвало да не го направи, но до няколко минути по-късно е връщала обаждането.
Зън, радвам се, че сте по-добре, бързо да оздравяват всички болнички Hug
хубав ден!

# 650
Честит 8-ми март!   bouquet

# 651
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКАТА НИКОГА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ВИ!!!

# 652
                        Мама

Моя майчице добричка,
с бяла, хубава ръчичка
повдигни я и сложи я
върху моята главичка -
да ме милваш, да ми пееш
като слънце да ми грееш

Момичета, искам да ви поздравя от сърце, че ви има и сте чудесни!  Hug Hug Hug
За съжаление, така и не успях да открия автора на стихотворението, което искам да споделя с вас:

ЖЕНА

Осъзнаваш ли колко си хубава?!
И колко си истинска.Без да знаеш това!
Създадена до болка да бъдеш обичана...
Макар и понякога да си безкрайно сама.

От най-нежното цвете с най-красивите думи,
творецът във теб е любов въплътил...
И пролетна свежест с поглед чист на кошута.
Своя малка богиня чрез теб е открил.

Но си поела на съдбата си тежкото бреме,
да бъдеш любима и майка-жена!
Всички други да дирят у тебе утеха!
Да се радваш с децата си, а да тъгуваш сама...

И да страдаш обичайки - дори неразбрана,
но в живота си труден да не свеждаш глава!
Бъди просто - Вечна! Добра! Желана!
И ангелски хубава - наша свята Жена!

А по-горе ви написах най-сладкото стихотворение, което човек може да чуе от сладките устица на детето си. Пожелавам ви го от сърце!

# 653
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Ох, като си спомня като малка що картички съм нарисувала за 8ми март... Става ми много мило и нямам търпение да почна да получавам и аз живот и здраве. Такива разкривенки, шаренки и много мили.  Heart Eyes

Ноеми,  afwitch!  Joy Joy Joy  Як виц! Добре, че се върна да зареждаш малко с вицове и хумор!  Hug

Пепита, прекрасни са тези стихотворения! Много ги обичам и аз.  Hug

Светослава, радвам се, че на Ивчо му е минало бързо.

Пепинка, горката малка тъжна физиономийка!  Sad  Айде, дано бързо се оправят ушенцата и да се върне пак в нормалното си весело, разрушително състояние!  Hug

Другите болнички как сте? Рал, Мрм, Зая? Имаше още някой?

Аз и ти
, много хубави!

# 654
Хайде, честит 8-ми март, мили караконджулки..., пардон дами!   bouquet Wink

# 655

Вечна пролет във душите ви желая! 

Az i ti  Heart Eyes

# 656
Момичета, поревах си, но още не ми е минало... Та не мога да не споделя.
Докато търсех нещо, с което да поздравя моята майчица, попаднах първо на песента на Емил Димитров (много е хубава), но се отказах, краят ми се стори тъжен...
После попаднах на нещо, което... не знам как да се изразя... сълзите още се търкалят...
http://www.youtube.com/watch?v=KK3npJ0XzGk&feature=related

# 657
Честит празник,мили мои!
Бъдете много обичани и уважавани!

# 658
  • София
Честит празник, мили дами!

Буби, и аз нямам търпение да започна да получавам такива картички Simple Smile. От вчера агитирам дъщеря ми да ми нарисува, но тя каза че я мързи Mr. Green. Дано Боянчето излезне по-голям ентусиаст след година-две.
За подреждането вкъщи и ние в кюпа - има 3 любими скривалища - дупката на една колона, зад дивана и чекмеджето под фурната...ама докато ги разбера колко време търсих едни маратонки...
Пепинка, бързо да минават ушетата!
На всички болничета - да оздравяват бързо!
Боян пак е с 39.5 от вчера, кисел и нещастен.

# 659
  • Варна

Честит празник момичета!
Ноеми як виц Joy
Аз и ти както винаги страхотни поздрави!Много си лоша, ММ е до мен и не можах да си поцивря Laughing
Пепинка бързо да оздравявате и леко пиене на АБ-то fingerscrossed
Гуш и скоростно оздравяване и на другите болнички Hug
Ние май се разминахме,сополите почти ги пресушихме с Коларгола,а Вит Ц-то и Осцилококцинумът явно си свършиха своето Praynig
И Викончето много обича да джурка разни неща-дрехи,торбички,тенджурки и т.н.В следствие на тези забави,от шест биберона не мога да намеря ни един Crazy Три-четири са безследно изчезнали,а другите изкачат от тук и от там.
Хайде приятно прекарване на празника,на който ще го отпразнува  bouquetЗа мое голямо "щастие" днес от 11 часа е пълнолуние и познайте кой,ще вие на луната пак  Twisted Evil Embarassed

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:59 от gali&presi

Общи условия

Активация на акаунт