С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 859
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Момичета да ви се оплача от Ваислава тези дни направо е едно голямо МРЪН,вчера излизах ме два пъти и двата се прибрахме оцапани до ушите имаше кал и в ушите, но днес беше върхът пред къщата ни на улицата имаше само една малка локвичка  и познайте кой я пресуши седна два пъти в нея и накрая вече нямаше къде да сяда във вода и почна да мрънка та до сега.Вчера реших въперки снега по улуците да изляза с количката и какво стана стоя в нея точно 20мин.и после РЕВВВВВВВ имам едно предчувствие че лятото ще си бутам количката и ще си нося детето на ръце, ще полудея много е палава и не иска да стои на едно място.

# 631
  • София
Привет  Hug

От вчера започвам 4 пъти да пиша и малкото мръвче изтрива всичко, сега заспа да видим колко ще успея.

Марияп, в 90 % от случаите, когато малката се е пребивала аз съм била пред компа  Rolling Eyes Добре, че не се е наранило сериозно детенце  Hug
 А Тия от няколко дни е отново на фаза " зъби ", за 3 денонощия й се събират около 15 часа сън общо, може и толкова да няма  Tired миличкото се мъчи много, а днес от сутринта е кисела и ме преследва неотлъчно, в резултат на което, без да искам я изритах, ама как се появи зад мен в кухнята не разбрах, за втори път ми се случва да се промъкне тихо и да я ритна като се обръщам  ooooh!

Зайке, това е хубава новина  Hug

Толкова беше на д-р Мангъров тарифата миналата година, малката като беше на 1 месец с температура го викахме, 130 лв. взе човека, чела съм много противоречиви мнения за него, ММ много го харесва, а м-у другото е факт, че за 1 година ни се е случвало 5-6 пъти да му се обаждаме с разни въпроси, винаги ни е отговарял подробно  Peace

За усамотяването на мен лично започва да ми става доста проблемна тема, Тия заспива много трудно, и се буди през интервали от половин час и по-малко, и така цяла нощ, след няколко случаи на прекъсвания направо ми се отщява  Embarassed

За витамин Ц-то и  аз питах преди, така съм се запасила  с този плодовия, имаме си за 2 месеца занапред, поне ще си го пие като сокче малката  Rolling Eyes

За яденето на разни нещица ми е фобия голяма, фуржомелчицата ми не проющава на нищо, преди няколко дни се връщаме от разходка и я оставих на пътеката в коридора, за да се събуем, и по едно време чувам " ниям-ниям ", ( такправи, като яде нещо й и е вкусно ) а тя с блажена физиономия с пръстче си взима от лугата и пясъка, изсипал се от обувките  Sick  Sick  Sick

3 дни щурмуваме градинките, много беше ориятно, и хайде сга пак заваля, бррррр

Мацки хубав ден, че се олях   bouquet

# 632
Сами следобяд вдигна Т 38,9 - за първи път. Cry Дадох му Панадол, спадна до 37,8, няма хрема, нито кашлица. Утре сме на лекар, дано не вдига висока през нощта...Може ли да се дава компот от малини на децата ни като са толкова малки?

# 633
Сами следобяд вдигна Т 38,9 - за първи път. Cry Дадох му Панадол, спадна до 37,8, няма хрема, нито кашлица. Утре сме на лекар, дано не вдига висока през нощта...Може ли да се дава компот от малини на децата ни като са толкова малки?
Аз съм давала само сок от компота.Дано не е нищо сериозно  Hug

# 634
bonbolina    Hug благодаря ти за отговора!

# 635
Емили, дано бързо му мине на Сами!  Praynig Компот от малини не съм давала, но мисля, че сокчето няма проблем, както е писала Бонболина.  Peace
Иначе ние не сме се пренесли още. Лятото ще се местим - юни най-рано и тогава Зори ще си има отделна стая, засега сме сарделки всички в спалнята.  Mr. Green

Крисиа, имам една приятелка (детето й също е януарско бебе 2011), която от октомври количка не ползва, понеже няма кой да стои в нея... Щерка й не дава да я сложиш в никакъв случай... така че нищо чудно и вие да сте така...

Мадлен, много вкусна тая луга викаш.  Joy Joy 
Абе, хора, няма лошо да е добър лекар този, за който споменавате, ама 130лв ми се виждат малко множко за БГ стандартите... Айде 70 - иде-дойде, ама 130... Досега за преглед най-много са ми взимали 100лв за 4Д-то в център Марковс...

# 636
  • София
Добър вечер!

Днес децата вече са по-добре, но аз съм много изморена. Така ми се иска да се наспя поне за една нощ, 8 часа сън нон стоп без будене за кърмене  Confused

Щях да пиша още ама Ади се разрева.

До утре!

# 637
Хора, един вял поздрав и от мен. То работата не е като висенето във форума Laughing

Не мога да ви изчета, само да добавя към игрите на Елчината Дара, че моя Мартин освен, че вади всичко от всички шкафчета прибира неща където му падне. Наскоро в шкафа си с бижута намерих една шпатула за торта, а в шкафчето с бельото си намерих дистанционно, играчки и какво ли не. Вече си е цяло предизвикателство като се изгуби предмет дали ще се намери и къде

# 638
  • Сандански
Добра вечер и от мене!

Благодаря ви за подкрепата момичета. HugИмах нужда,че наистина се бях панирала ooooh!
Днес Божидар все едно нищо не е станало - весел,усмихнат и доволен от живота,но белите коси на майка му растат в геометрична прогресия  Twisted Evil Цицината я няма и най-важното - не пищи при допир,че вчера дори и шапка не търпеше.

Елч първо,трето или пето - майчиното сърце не претръпва,но нейсе Hug

буби милата Зори,да я нагушкаш Hug

Бубе Влади ми скрива шапката - маймуна малка  Heart Eyes

Всички болнички бързо да оздравяват,а от мене имате пожелания за приятна вечер и лека нощ Hug

# 639
Благодаря на всички загрижени...и много здраве на другарчетата.
Изстреляхме се на д-р, защото Рая взе че си полегна и аз разбрах, че има нещо гнило - вдигна много темп. над 39 и цяла нощ плака и се буди през половин час... е има ушна инфекция. Сега я чакам да се наспи и ще се изстрелваме за антибиотика... за сефте милото ще пие някакво лекарство. Но експерименти не си правя, че аз знам от опит какво е да те боли ухо.
На Рая пък новата страст е да пуска неща в тоалетната - играчки, кърпи, дрехи.... Изхвърлих една кърпа за лице по този повод, че не си представих как ще си обърша муцунката след това  Laughing
Поздрави и слънце на всички, исках още да пиша, но болничето идва с тъжна физиономия.

# 640
Крисиа, имам една приятелка (детето й също е януарско бебе 2011), която от октомври количка не ползва, понеже няма кой да стои в нея... Щерка й не дава да я сложиш в никакъв случай... така че нищо чудно и вие да сте така... [/quote]

Още от сега го мисля как ще е, лошото е живеем далече от центъра и около нас няма нищо и за да мога да си напазарувам или да си взема ДК трябва да спусна един две стръмни улици , а на връщане купона е по голям, и само си ме представи да бутам количка и да нося малката на ръце.Но най вече знам какво ще правя тя ще реве в количката аз ще си свиркам smile3511 smile3511 smile3511

# 641
Добро утро !  Simple Smile
Честит празник!   bouquet
Да пием кафенце

Ивчо беше болен за 2 дена - температура, повръщане и диария. На третата сутрин беше свеж като репичка , все едно нищо не е било, но преди това беше много унил и много спеше .
Пожелавам ви прекрасен ден Simple Smile Много да ви слушат и глезят  Hug

# 642
Добро утро, момичета!

Светослава, благодаря за кафенцето  Hug

Момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички ни! Да сме много обичани, глезени и влюбени!!!
[/b]

Ще си позволя да напиша две произведения, които лично аз много обичам.
Първото е за майката:

Майка ми
/Иван Вазов/

В рояка спомени свещени,
де моя дух сега се губи,
сè твоят образ въжделени
духът ми, майко, среща, люби.

Ти люлката ми си люляла
със песни жалостно-упойни,
над мен по цели нощи бдяла
през мойте нощи безпокойни.

Под твоето крило растял съм,
наяквал съм под грижи мили,
от твойта реч и взор черпал съм
и радост, и духовни сили.

Душата ми от теб научи
да мрази, да обича страстно,
от твоята душа засучи
любов към всичко, тук прекрасно.

Ти ме роди, но ти ми даде
и светлото, що в теб блещеше,
ти и човека в мен създаде -
ти два пъти ми майка беше!

А второто е за жената:

ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ

П.Яворов

Две хубави очи.Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли!
Страсти и неволи
ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях.
Булото на срам и грях -
не ще го хвърлят върху тях
страсти и неволи.
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли...
Не искат и не обещават те! -
Две хубави очи.Музика, лъчи
в две хубави очи.Душата на дете.

Весел празник, момичета!

# 643
  • София
Честит празник, мили момичета! Бъдете здрави, усмихнати и много обичани!

# 644

Честит празник момичета, бъдете обичани и уважавани. Носете с гордост названието Жена!

Общи условия

Активация на акаунт