С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 861
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
бубе, обещанието е записано! Simple Smile
радвам се, че писа. някакси като е свикнал човек да чете едни определени хора и се чуди какво става като не пишат или иначе казано - мисля ви. и теб, и ноеми (на която вече няколко дни се каня да се обадя), и жоржи, и клечето, и кака рала. сигурно пропускам някой. абе липсвате!
простете за лирическото отклонение!

марияп, наистина кофти и аз бих се ошашкала много. и все си мислех, че съм ели шашката понеже ми е първо детенце, ама щом и ти се разстройваш значи не се притръпва.

буби, цунки за сладкото зори! важното е, че нищо й няма! те са нинджи!

дара пък има нова "работа", която ме побърква. ходи при комода за повиване, отваря всички чекмеджета и вади дрехите си...една по една. после взима една, прибира я пак, разхожда се и след малко пак се връща, отваря чекмеджето и се радва, че има нещо вътре, пак я вади и така до края на света. в началото си виках "нищо, нека си разхвърля", ама пусто много ме дразни. мисля, че по около 734 пъти на ден прибирам всичко и тя го вади. Crazy

# 616
Добро утро!

Буби, мерси за кафенцето  Hug  Радвам се, че малката сладурана не е пострадала сериозно.

В този ред на мисли МарияП, добре че и Божко не е тежко контузен. То е ясно, че без травми няма да се мине, но поне да са лекички и не толкова стресови. На него ще му мине като "на кученце", а ти ще го помниш цял живот.

НоемиHug

gali&presi, аз точно този немският го търся тука в Бургас и не мога да го открия. Навсякъде има само на Софарма. Но аз съм "тъпа и упорита" и продължавам да влизам във всяка аптека която видя  Mr. Green

Зайке, хубаво е че сте се разминали със шарката този път. Калинчо бързо да се оправя, за да си по-спокойна и ти.

Преобличам и сменям памперса на повивалника, по-високо е и ми е по-удобен. И Кали се върти, но гледам да я занимавам с нещо. Задължително трябва да има нещо в ръцете, защото иначе си издърпва памперса и не дава да и го сложа.

Спи отделно в кошарата си. И кака и така спеше. Никога не сме пропускали да я гушкаме, да си играем заедно и да и се радваме. Но и Кали не е особено любвеобвилна, ако я гушкаш повече от 3сек. почва да се върти и да мрънка и да иска да я пуснат. А е една такава миловидна и сладка, само за гушкане и целуване, ама е и "проклета". На кой ли се е метнала  Whistling

Хриси, честити ви ходещи крачета!

Емили, и все по-стабилен ще става сладкият Сами.

Надявам се всички болнички, малки и големи, бързо да се възстановяват.

Хубав ден и дълги разходки!

# 617
Добро утро Simple Smile
gali&presi, да се оправяте бързо. Не съм чула за витамин Ц менте?
Христиана, честито ви прохождане, да е много смела Михаела и да няма спънки  Simple Smile Емили1212 и на вас тогава  Hug
Бубето-д, като го описваш и според мен е готова малката за гърне. Силно се надявам да имам такъв успех и с Анджело.
Пепинка, може да е от зъб, ама що чакаш? Аз не смея да го оставя без да го види лекар, някак ме е страх... да не се влоши Рая... айде дано не е сериозно.
но тези дни я научих да плюе нежеланите обекти, само дето като кажа ''плюй'' и трябва да минавам 10 крачки назад  Joy
Joy Joy Joy
марияп, случват се такива неволи, не се обвинявай. Hug И аз така се самонаказвам, когато Анджело се удари...  Tired
ЕлчJoy и Анджело я играе тази игра с ваденето на дрехите.
И от мен слънчев и топъл ден, въпреки, че по прогнозата друго казват.

# 618
  • София, Лагера
Добрутро!

Зайче,  Hug

МарияП,  Hug Hug Дано да нямате повече такива преживявания! Peace

Сухарчетата сама си ги правя  Wink

сега да се появят и бубето, и жоржи, че им забравихме клавиатурата! Simple Smile
Ако дойдеш на Караба можеш и очите да им видиш  Wink Heart Eyes Видя ли ми смс-а от преди няколко дни?

Косата не ми пада, този път. С Пресиян направо оплешивях  ooooh!

Бягам - майстори  Whistling. После ще пиша повече...

# 619
Здравейте, момичета!
Има кафенце, от мен закуската Simple Smile

Зайке
, браво че се разминахте и не е нищо опасно!  Hug И честит трети триместър Simple Smile Малко остава.

Пепинка, посмях се и аз с твоите 10 крачки  Laughing

Джанче, настръхват ми косите и на мен с това лапане на всичко. Въпреки че Дани неща, които не са за ядене не ги отразява много, понякога се случва да издрънчи някой камък от пелената  Laughing

Бире, и аз нямам нищо още за февруари преведно.  Confused

За спането - Алекс спи в отделна стая някъде между втората и третата година. Преди това и при нас е спал много често. Нямаше драми. Дани сега спи в неговото легло и по нощите се присламчва към нас.

Ауу, за Мангъров говорите! "Любимец" мой!  Crazy

Калифорния, в Плевен ли сте?
Люба, вие тук ли сте още?

Емо Чолаков ни обеща слънчеви следобедни часове, да видим  Whistling

# 620
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!
Буби  Hugза кафенцето
Тази нощ мина добре,не сме дигали Т,прокашля няколко пъти,но сутринта към 7ч.вдигна Т.Закусих ме(сглобихме от две любими неща грамаж за едно Sad)и сега заспа.
За сухара,четох(сега не можах да го намеря),че е по лек и лесно смилаем за детските стумахчета,а вида на мокрия хляб ме отвращава.То не стига ,че титлав ами като го намокрим става  SickАз не ям бял хляб от 6г.в редките случаи когато съм хапвала,после имам чувството ,че съм глътнала целия хляб на веднъж.
Аз и ти нуждата от сладко притъпявам,като си облича най тесните дънки и като видя как ми излизат мръвките ми минава всякакво желание за сладко Grinning Кис.мляко(висок %) и сиренето също притъпяват желанието за сладко.Не трябва да оставаш гладна,защото тогава най трудно се контролира човек и търси нещо въглехидратно .А когато много ми се прияде сладко(и аз Хасан)шайба изсушен ананас прави чудеса.
Мариап ,надявам се ,че сте добре.Знаеш ,че не може да ги опазим.Нелката падна от повивалника,а аз бях точно до нея и успях само да протегна ръце,но не успях да я хвана.
Елч и ние минахме през този момент с дрехите,сега ги е забравила.Новата и страст е да вади чорапите от на кака и шкафа и да ги пуска в коша за пране. ooooh!А за повивалника,пробвай няколко дни само да я слагаш да седи на него,като и пееш любима песен или нещо от този род.Аз се правя на маймуна докато и сменям памперса ,точно за 2сек.и го залепвам,но после подреждам това което съм и давала 5мин.А най обича да и казвам :"две петлета се скарали..."с различна интонация на гласа
Емили,Христиана  честити ви проходили крачета! Hug

Цитат
бубе, обещанието е записано! Smile
радвам се, че писа. някакси като е свикнал човек да чете едни определени хора и се чуди какво става като не пишат или иначе казано - мисля ви. и теб, и ноеми, (на която вече няколко дни се каня да се обадя), и жоржи, и клечето, и кака рала. сигурно пропускам някой. абе липсвате!
простете за лирическото отклонение!
newsm10
Ети и на тебе ти забравихме клавиатурата
Ох като видях на Калинчо снимките Cryмамин златен,бързо да му минава.Зайке пъпките от шарката не можеш да ги объркаш,предполагам си гледала в нета.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 10:03 от tuty1

# 621
Калифорния, я кажи как и къде става записването за ДК в Плевен. То до колкото знам частна ДК още няма и остава само държавната.

Пате, не съм Калифорния, но да, тя е в Плевен.

Бенджи, ти няма ли и ти да прескочиш към Плевен през пролетната ваканция? Аз съм на 90% сигурна, че ще съм там по това време.

# 622
Пепита, април месец ще ходим към Плевен, само че не знам още кога точно, че зависи от отпуската на половинката.

При Красуна излязоха пробите на чревното носителство, имала е ешерихия коли  ooooh! Сега ще пускаме 3 контроли да видим дали антибиотика е изтребил всичко. На всичкото отгоре излезли и гъбички Outta Joint

# 623
Тути, много ти благодаря за идеите!
Всичките ми се виждат страхотни! Ще пробвам, въпреки че с моята инсулинова резистентност ooooh!

Гггъбка, много ароматна закуска!
Обаче на ме Мангъров наистина ми е любимец - и го заслужава! А, не помня дали те поздравих, че ядовете ти в работата са се разминали. Радвам се за тебе!  Hug

Дали заради проблемите с щитовидната косата ми пак не пада newsm78

Бенджи, не се стресирай излишно. Доколкото си спомням, е.коли по принцип има място в човешката храносмилателна система... Това с гъбичките е по-кофти, ама дано мине скоро...  Hug

Ние сме поканени на първия рожден ден на кръщелницата си в Плевен на 29-ти април, но ми се ще да пътуваме на 28-ми. Ще има ли някой там по това време?

А, Емили, вие ще пътувате ли някъде през април? Моите дечица са половин троянчета, та сигурно ще се отбием (много хубаво градче е  Heart Eyes) да вземем бабата и може да запознаем Снежи и Сами. Нашият батко обаче е недорасъл за вашата кака... Mr. Green

# 624
Az i ti, евентуално може би аз ще съм в Плевен.

Пепита, записването става с издадена бележка от ЛЛ, че детето няма хранителни алергиии и с акта за раждане. Центалната кухня е срещу високите блокове под болницата.

Пате, да в Плевен сме.

# 625
  • Пазарджик
Тути, много ти благодаря за идеите!
Всичките ми се виждат страхотни! Ще пробвам, въпреки че с моята инсулинова резистентност ooooh!
С хром не става ли?
http://apteka.framar.bg/30000302/%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D1%84 … D0%B0%D1%80%D0%BA

# 626
Пепита, Любомира, Тути  Hug

Аз и ТиHug не мислим да ходим никъде през април. Ще се радвам много да запознаем Сами и Снежи, както и ние да се видим. Каката си пада по батковци  Mr. Green, но ние ще му се порадваме на вашето момче!  Heart Eyes МъжО ли ти е от Троян?

Буби, вие нанесохте ли се в новия апартамент?

# 627
Здравейте, момичета! Ще провам и аз да се разпиша, докато дребвата спи Simple Smile
За вит.С - веднъж и аз взех един немски с по-тъмно стъкло и по-евтин, но последния път в аптеката ми казаха, че това било хранителна добавка и имало съвсем малко вит. С вътре и по-добре да си взема от инжекционния, който бил гаранция, че е само вит.С. Но и той си е консервант и не е много добре да се прекалява с него.
Някой спомена, че следобед ще е хубаво времето, а тук сняг вали в момента, а сутринта беше такова слънце.
Болните бързо да се оправят!

# 628
А за градините - още нищо не се знае! Има още много незаписали се деца, до май месец има много време!

# 629
  • sofia
Пате, тук сме, но свекър ми не е добре и ходим по лекари. Иначе вчера и днес до Търново.

Общи условия

Активация на акаунт