Радвам се, че малката сладурана не е пострадала сериозно.

Емили1212 и на вас тогава 

И аз така се самонаказвам, когато Анджело се удари... 
и Анджело я играе тази игра с ваденето на дрехите.
Дано да нямате повече такива преживявания! 

Видя ли ми смс-а от преди няколко дни?
. После ще пиша повече... 

И честит трети триместър
Малко остава.

за кафенцето
)и сега заспа.
Аз не ям бял хляб от 6г.в редките случаи когато съм хапвала,после имам чувството ,че съм глътнала целия хляб на веднъж.
Кис.мляко(висок %) и сиренето също притъпяват желанието за сладко.Не трябва да оставаш гладна,защото тогава най трудно се контролира човек и търси нещо въглехидратно .А когато много ми се прияде сладко(и аз Хасан)шайба изсушен ананас прави чудеса.
А за повивалника,пробвай няколко дни само да я слагаш да седи на него,като и пееш любима песен или нещо от този род.Аз се правя на маймуна докато и сменям памперса ,точно за 2сек.и го залепвам,но после подреждам това което съм и давала 5мин.А най обича да и казвам :"две петлета се скарали..."с различна интонация на гласа

мамин златен,бързо да му минава.Зайке пъпките от шарката не можеш да ги объркаш,предполагам си гледала в нета.
Сега ще пускаме 3 контроли да видим дали антибиотика е изтребил всичко. На всичкото отгоре излезли и гъбички

) да вземем бабата и може да запознаем Снежи и Сами. Нашият батко обаче е недорасъл за вашата кака... 

не мислим да ходим никъде през април. Ще се радвам много да запознаем Сами и Снежи, както и ние да се видим. Каката си пада по батковци
МъжО ли ти е от Троян?
Препоръчани теми