Математически турнири - 14

• 83 594
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Нали за една и съща задача говорим? Не се сещам за точното условие в момента, но някакъв брой спортисти бяха насядали по определен брой табуретки ( столчета)?
Тъй като грешката беше открита още в деня на състезанието, останах с впечатлението, че навсякъде са коригирали резултатите. Поне в Габрово това се случи още същия ден.

# 466
Друг въпрос колко информативни и полезни са постовете ти.
Предходният ми пост е полезен, не информативен. Идеята ми относно създаване на нова тема не е лоша. Хем ще се обсъди надълго и нашироко въпросната задача, хем тази тема няма да се разводнява.
Иначе ти споменах ник-а, понеже знам, че си ентусиаст и ти дадох идея за нова тема, но ако съм те засегнала, то моментално ще се извиня.  bouquet  bouquet/двойни дози/
Интересно, как при едни ситуации се дразниш когато ти се споменава ник-а, а пък при други се ласкаеш. Laughing

# 467
Уф, няма ли кой да пусне задачките да видим какво са направили дечицата... Хайде, мамчета, помогнете! Ще ви черпя едно виртуално мартини! И истинско ще ви черпя!

# 468
Миналата година на Черноризец Храбър ако се не лъжа едната задача също беше грешна но не зачетоха при това май беше 7 точки или 5 не помня и какво като детето ми я беше решило вярно. Тогава пара не се вдигаше, а мисля че това състезание е по-сериозно от Кенгуруто. Мисля че вече стана безинтересно А или D Да смятат 23 задачи по 5 точки и толкова.

Специално във Варна тогава направиха  веднага корекция на класирането

# 469
  • София
...

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 14:19 от Краката му стърчат навън

# 470
  • ride my bike...
резултатите 4-ти клас Варна
http://www.mgberon.com/html/index.php

# 471
Излезе класирането на четвъртокласниците в МГ-Варна-има доста добри резултати!

# 472
Знае ли се вече кога ще излязат резултатите за Пловдив? В сайта на ОМГ няма още информация.

# 473
Нали за една и съща задача говорим? Не се сещам за точното условие в момента, но някакъв брой спортисти бяха насядали по определен брой табуретки ( столчета)?
Тъй като грешката беше открита още в деня на състезанието, останах с впечатлението, че навсякъде са коригирали резултатите. Поне в Габрово това се случи още същия ден.
ДА

# 474
  • София
...

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 14:26 от Краката му стърчат навън

# 475
Излезе класирането на четвъртокласниците в МГ-Варна-има доста добри резултати!

За Варна като верен отговор на зад. 13 е приет А

# 476
За Пловдив вчера г-жа Сомова (Зам.Дир.ОМГ) каза, че ще излязат след 14 дни

# 477
  • Варна
добри резултати за Варна - 4-ти клас
а някой да знае за трети клас кога трябва до излязат - сякаш имам спомен, че и миналата година първо публикуваха на 4-ти клас , и след ден-два и на останалите класове  newsm78

# 478
Моля ако някой има задачите за 3-4 кл. да ми ги прати на:  zvezda02@abv.bg, че до 14 април не мога да чакам. Поне по официални данни чак тогава ще ги има свободно.
Предварително благодаря!

# 479
А на мен ми трябват 11-12кл....

Общи условия

Активация на акаунт