Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 150
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Оставям ви и роклята и чантата , ... и тялото . За мен , подобно на капката парфюм , само цвета на косата . Heart Eyes

# 226
  • Варна
Като сте тръгнали да въздишате по рокли, аз въздишам по тази - Александър Маккуин, 2008, наумила съм си, че искам да съм с такава на абитуриентската на дъщеря ми. Остава и да намеря подобен плат + шивачка. Моля, бъдете така добри да не ми напомняте и че трябва да отслабна с 10 кг, за да наподобя модела.  Mr. Green

# 227
Еххх, и аз искам такова тяло....
Иначе....роклята лееко наподобява тази, която съм си избрала за сватбата...)

Lilibon, прекрасна е и показаната от теб.

Аз се сдобих с бледо лилави панталони, утре трябва да пристигнат. ) Надявам се наистина цвета да е достатъчно блед...)
Пристигнаха ми и тези, които преди време показвах от New Look, само че не съм уцелила модела. ((( сега ще са поредните, които ще висят в гардероба с етикети и които няма да обуя.
ето такъв е

# 228
Хехе, явно половината тема ще сме на сватби тая пролет! Аз ще се отчета на 06.05. Рокля си имам - изчистена, бяла, с панделка отпред. Имам и обувки, бели с черна дантела, но за тях се колебая, защото никак не стават за танци.....

Иначе, във всяко друго модно отношение, при мен е пълно затишие.

# 229
  • ...край Дунава
Ха, и аз съм на сватба на 10 юни Party
Търся си "страхотната рокля", но не мога да реша какъв модел да е Thinking

Ще надничам и тук, показват се страхотни неща, мога и да реша да си ушия Rolling Eyes

# 230
А пък аз на 29ти  Mr. Green И аз си търся рокля, но концепцията е мноооого мътна за сега  Laughing

# 231
Аз пък не съм канена на сватба, а искам!  Mr. Green Много обичам да нося рокли, а нямам възможност!

Само се ровя за рокли. Ето тази примерно бих облякла с най-голямо удоволствие! Тази , тази
Изобщо, тъй като повечето рокли са реплики на кейт Мидълтън,  нейният стил много ми допада! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 17:14 от Kölsches Mädel

# 232
Kölsches Mädel, втората е прекрасна. ) Само да не беше в този цвят, веднага бих я грабнала...)

# 233
  • Бургас
Рокля си имам - изчистена, бяла, с панделка отпред.
бяла рокля  на сватба е привилегия само на булката Peace

# 234
Рокля си имам - изчистена, бяла, с панделка отпред.
бяла рокля  на сватба е привилегия само на булката Peace
от бяло до бяло има голяма разлика, а и цвета на панделката, обувки, чанта правят така, че съвсем да не изглеждаш в бяло.

# 235
И аз мисля, че няма проблем някоя дама от гостите да е в бяло. )

# 236
  • Бургас
всеки има право на лош вкус  Whistling

# 237
Бяло на сватбата и за мен винаги е било най-голямата проява на лош вкус  Peace

# 238
  • ...край Дунава
Аз също мисля, че бялото не е цвят за гост на сватба.
Макар че и аз си харесах точно бяла рокля за сватбата на която ще бъда....но само си я харесах. Няма да отида в бяло.

# 239
какъв му е проблемът на бялото на сватба, черно по-добре ли е  Rolling Eyes това със засенчването на булката за мен са глупости. Булката не може да бъде засенчена. А и отдавна много булки не се омъжват в бяло  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт