Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 138
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Лу, с по-умерен обем от този ми харесва, но задължително - сешоар, преса и стилизанти. Наистина тази форма изисква ежедневна поддръжка и поне на 3 седмици подстрижка Peace

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, точно честата нужда от подкъсяване ме спира отново да си резна косата Rolling Eyes. Иначе прическата, показана от Лу, е страхотна, а пък аз самата близо 4 години се подвизавах с подобно каре:

# 137
  • Belgium
Мдам и мен ме притеснява най-вече нуждата от често посещение при фризьора.

Иначе е ясно, че ще иска едно бързо сешоарче, на мен преса не ми трябва с моята права като метла коса  Laughing

Ще я помисля още малко, благодаря ви за мненията  Hug

# 138
Всъщност, най-добре ще те посъветва фризьор, зависи от косъма, посока на растеж, чупливост, т.н

Ами крайно време е да се затопля вече, леко взе да ми писва. Тази пролет смятам да я изкарам с кожени якета. И май ми трябва нов Ливайс Rolling Eyes

# 139
За прическата..същата, но израснала ..без стилизанти и т.н.т. с лек сешоар..коса с характер..това съм аз.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2140/142087718318699896711331 … xpeQxm0qkWb0p.JPG

# 140
  • София
Лу, много ми харесва прическата. Моята приятелка се подвизаваше с такава доста време. Но наистина фризьора се посещава доста често, издухване и стилизиращи продукти също често. Иначе е много гот  Heart Eyes.

Много ми хареса тази девойка
http://www.sofiastreetstyle.com/?p=4612
И най-вече шала, жилетката и бижутата  Heart Eyes

# 141
Тази зима взе твърде много да се проточва!  Tired
Един тренч и един шал чакат нетърпеливо в гардероба ми, а пуловерите просто плачат за почивка!
Пролетта може да изглежда така.

# 142
Да, пуловерите и палтата отдавна плачат за зазимяване  Crossing Arms

# 143
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз всичко зазимих, извадих минито и съм доволна Mr. Green

# 144
Здравейте, момичета. Аз постоянно Ви чета, но сега се осмелих да слезна от балкона, защото отново се появи така коментираната чанта за Зара. Миналата година от тук я видях, и също от тук дадения сайт с реплики си я поръчах. Много е хубава. Излезна ми около 20 евро.

# 145
  • Пловдив / София

Не е съвсем така  Wink

Преса, вакса и воала  Sunglasses

Че това малко ли е? Особено за мойте две леви ръце. Аз понякога и бретона не мога да си изсуша като хората, хем имам добър сешоар и четка.

И на мен взе да ми писва от студа. Днес в Пловдив го дават слънце +13 градуса. Само че в момента е едва 2 и облачно-навъсено. Отврат.

Иначе някои хора вече са се раззимили. Още през мин. уикенд имаше мадами тръгнали без якета, само по жилетки при условие, че духаше доста студен вятър.
Мн. ми е смешно като се покаже първото що-годе топло слънчице, обаче земята е все още студена /сутрините и вечерите - също/ и хората се разхвърлят по сака, блузи с къс ръкав и пр. Малко като циганите.  Laughing

# 146
  • Lost in a fairytale ...
Е тя косата като е къса се получава  Laughing И аз съм с леви и сега, като ми расте косата е ужас. Един ден не можах да я оформя като хората. На всичкото отгоре изсъхна от сушенето и стана мазало  Laughing

Иначе като беше къса, само със сешоар се получаваше ОК. И то за 10-тина минутки  Simple Smile

Аз имам намерение да се раззимявам от утре. Вадя си коженото яке и нищо не може да ме спре. Нищо, че вчера валя сняг  Whistling

# 147
Ооо, какво раззимяване....снощи си бях с вълненото палто и даже малко ми подухваше и беше хладно...)
Иначе и аз пера и простирам пролетно-летни дрешки, ама...не смея да си ги облека. )

# 148
  • Belgium
Аз вече почнах леко раззимяване.

Вчера бях с любимия си тренч цвят пудра. Е, леко ми беше хладно, но не прекалено  Laughing

Уикенда го замислям с много цвят и по-леки дрешки .

# 149
Аз и март,понякога и април,си ходя с леки вълнени палта,тип манто или вълнено сако.
Отдолу обаче вместо дебели пуловери няколко ката,слагам ризки,елечета,по-фино поло.
Това е моето раззимяване и е удачно за климата ни.
И аз съм слагала леки якета и тениски през март,ама по други земи.
Пък колкото грип има,само едно охлаждане ми трябва да допълня отбора на кихащите.

Общи условия

Активация на акаунт