Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 123
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Ох, най-после хубаво време!
Днес съм с кожено яке, не искам повече да обличам палта и пухени дрехи.

# 151
  • Lost in a fairytale ...
Аз и март,понякога и април,си ходя с леки вълнени палта,тип манто или вълнено сако.
Отдолу обаче вместо дебели пуловери няколко ката,слагам ризки,елечета,по-фино поло.
Това е моето раззимяване и е удачно за климата ни.
И аз съм слагала леки якета и тениски през март,ама по други земи.
Пък колкото грип има,само едно охлаждане ми трябва да допълня отбора на кихащите.

Точно такива вълнени сака всяка година имам намерение да си купя, а все не им идва реда  Laughing

# 152
  • Кацнала на едно дърво.
Забавлява ме това, че анатемосаната комбинация "дънкено с дънки" пак е на мода от два-три сезона. Скоро и у нас.  Laughing

П.П. На мен ми харесва да нося риза от светъл деним с тъмна пола или дънки.
П.П.П. Имам си вълнено сако, вече писах за него, на Майкъл Корс сакото, най-личното.  Laughing Било в обикнат от учителките десен, рече мъжът ми.  Joy Още няколко градуса по-горе, и го обличам. Това е закана.  Mr. Green

# 153
Аз пък твърдо възнамерявам да нося дънки с дънкови обуща. Това също е закана. Само остава да реша какви (и да ги намеря, нали  Laughing)

Искам да помрънкам малко тука. Мрън, мрън, не мога да си намеря желаната дълга рокля вече втори сезон. Цветна да е, но не много; с мотиви да е, но не пеперуди и цветя; дълга да е, но да не се влачи по земята; свободна я искам, но не бременна и накрая, да не прилича на сутиен в горната си част, както и да е лишена от всякакви вързалки, финтифлюшки, кръстосани презрамки и пр.красоти. А, да... и да не струва цяло състояние, ако е възможно. Мрън, мрън. Видите ли такова чудо невиждано (да не забравяме и качествената материя все пак), непременно ме уведомете  Mr. Green

П.С. Да кажем, че искам да е нещо ей таквоз, приблизително:

# 154
crazy chick, еххх, като те слушам за изискванията за дългата рокля....) аз си намерих нещо почти подобно на твоето описание....)

Сега се чудя на едни млечно лилави дънки...)

# 155
И аз заглеждам тези цветни дънки, светло зелените в ХМ пробвах и може и да ги купя след 1-2 кила  Laughing

# 156
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък вече съм директно на вълна сандали. Искам тези, тези или тези, особено първите Heart Eyes

# 157
Джой Hug Вторите са страхотни  Heart Eyes Grinning
Извинявайте, че така нахлух в темата, но чета отдавна и много ми харесвате! Hug

# 158
Добре дошла, Соне Hug Hug Hug

# 159
red shoe, о, аз все пак забърсах онези, които исках от New Look, сега ги чакам да пристигнат. ) И тези лилавите ги платих преди малко. )
Дано само да не съм като свинче със звънче....))))

joy_r, чудесни сандали. )
Аз харесах едни страхотни на Хъш Пъпис, с оранжева кожа....но твърде им се вдигна цената и ги оставих. ((

Но пък се сдобих с чудни ботички, пак на Хъш Пъпис.
цък  и цък

# 160
Ауу, какви красиви боти, честити Hug.
"Кларкс" сега имат страхотни намаления на сандали и балерини от минали колекции, само че в Чехия 36 номер обувка е почти непосилно да се намери Tired, и аз само гледам витрината с тъга в очите.

# 161
joy_r, оооо, мерси че ми каза. ) Сега ще видя английският им сайт какво предлага. )

# 162
Извинете, че се намесвам така в темичката, но прочетох за макси-роклите! И аз имам същия дерт като Крейзи и само търся, търся и не намирам. Задоволих се  с една, която е на цветя:

Може ли да си изкажете компетентното мнение, коя чанта би си подхождала повече:

Клоня към последния модел, но искам да ви чуя и вас! Hug

# 163
  • Lost in a fairytale ...
Може би последния, наистина, въпреки че аз бих сложила и моряшкото райе  Flutter

# 164
Kölsches Mädel, харесва ми роклята ти, аз също бих заложила на последната чанта.

Момичета, споделяйте ако откриете хубави макси рокли, явно повечето сме на тази вълна.

Общи условия

Активация на акаунт