ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 513
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
И аз не виждам какво лошо има в темите за аватарите и кого дразнят. Двете теми са различни, едната тема е за приятен/досаден аватар/подпис, а другата за търсене и предлагане на такива. Не виждам смисъл да се местят в потребителските групи. Всъщност идвам с въпрос точно във връзка с една от темите, а именно: Търся/предлагам аватар/подпис - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645849.0
Въпроса ми е: Предвид правилата на Форума и това, че темите се заключват след 50-та страница, трябва ли да направя нова тема с пореден номер или е възможно досега съществуващата тема да си продължи. Моля, дайте ми насока, за да мога да направя каквото е необходимо. Ще чакам Вашия отговор.

ПП Списващите в темата споделяме мнението, че досегашната тема е най добре да съществува в тоя си вид и да не се прави нова тема с пореден номер, да не товарим Форума и да не пълним Клюкарника с теми.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 16:23 от Tumba_lumba

# 181
Първата страница на Клюкарника в момента е пълна с теми тип Отчетни- Кого видях, Звездни компромати, двете Аватарни, Правописната, Покажи ми красота, Смешки от форума....и сигурно пропускам някоя.
Не знам дали има и три позиции свободни за каквито и да е други теми.
Според мен лично, е прекалено и неудобно за всички, освен списващите въпросните теми, които са относително постоянен кръг.

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А какви теми следва да има в Клюкарника? Понеже не виждам къде във форума, освен там, е мястото на "Кого видях" и "Звездни компромати" например. Това са си точно клюкарски теми, които следва да са в "Клюкарник" Peace.

# 183
И аз смятам, че мястото им е там на тези теми.
За аватарите - също считам, че двете теми, макар отнасящи се за аватари и подписи, са с различна цел.
За темата "Търся/предлагам аватар/подпис" не е нужно заключване на 50-та страница.

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря  bouquet.

# 185
Мамма, сърдечно Благодаря!!!  bouquet

# 186
Много често напоследък ми се случва следното:
Ползвам вградения Кредор но при натискане на квадратчето отказва да се смени..т.е стои си синьо Thinking

Каква може да е причината?

# 187
Сигурно ползваш ИЕ. Mr. Green
Опитай да превключиш с комбинацията Shift+клавиш Windows .

# 188
Извинявам се че не поясних ...с Гугъл хром съм...но  опитах и с дадената комбинация и не се променяше нищо newsm78
С рефреш понякога се оправя..но не винаги Thinking

# 189
Кредор е външна функция/програма и не можем да и влияем. Тук само е вграден кодът и.
Пробвайте да се качите най-горе в страницата и тогава да промените езика за писане.

# 190
Преди около половин час пуснах тема в Клюкарника за събитие на което бях поканена, което мисля, че ще е полезно за другите настоящи мами. Темата се казваше "Бебето и домашните любимци" - не мога да я намеря, предполагам е изтрита. Може ли да разбера какви са били мотивите?

Благодаря.

# 191
Това е платено събитие и си е 100% реклама.
Приема се като реклама и от потребителите, не е само модераторска преценка.

# 192
Не беше това целта на темата определено, има ли възможност да ми подскажете какви правила да спазя, за да пусна коректна информативна тема, без да се сметне за реклама?

Благодаря.

# 193
За въпросното събитие няма как да пуснете "информативна" тема, тъй като то е платено и няма как да бъде допусната подобна реклама, тъй като е в противоречие с Правилата.

# 194
  • Czech Republic
Добър ден, моля ви да отключите "Тортената библиотека" във форум "Готварски рецепти", налага ми се да променя нещо там! Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт