ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 423
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • До хладилника, който обичам
Kак мога да се свържа с главният администратор на БГ -мама ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187449.0

АДМИНИСТРАТОРИ

Mamma (Марина Кузманова)
Позиция:  Administrator, собственик на сайта, форумите и запазената марка BG-Mamma
Модерира:  Всички дъски
Често, предимно за административни нужди, използва и профил BG-Mamma

Tatti (Юлиан Кузманов)
Позиция:  Administrator, собственик на сайта и форумите BG-Mamma
Модерира:  Всички дъски 
От профила им - лично съобщение.

# 721
Модераторката , на форума  "90-дневната диета ""  ЗлаВещица, разпространява във форума , така наречените ""скрити" данни на потребителите, профили ,емейл , IP, etc.
е-мейла ми съдържа името ми !!!!
Не мога да приема това за чиста монета.
Предполагам имате достатъчни доказателства за твърдението, защото в противен случай би било клевета, което е наказуемо.

е-мейла ми съдържа името ми !!!!
Защо,  модераторите  Bи имат достъп до тези данни ?
Решението кой и какъв мейл да използвате е изцяло Ваше.
Да, модераторите ни имат достъп до е-мейл адресите на потребителите.
И в настройките на профила е записано, че модераторите и администраторите виждат е-мейла на потребителите.
Модераторите нямат абсолютно никакво право да изнасят информация за IP адреси, е-мейл адреси и друга информация, до която имат достъп заради ранга си.
Сигурна съм, че нито един от модераторите няма да го направи.
В допълнение - ЗлаВещица е модератор с по-нисък "чин", няма глобални права, няма права за бан, ip адреси и т.н., няма права за редакция на потребителски профили, което още повече ме кара да се съмнявам в твърденията Ви.

Отговорила съм и на мейла Ви.

ПП. Мултиакаунтингът тук е забранен. Доста често не са необходими абсолютно никакви допълнителни данни и модераторски достъп, за да се усети. Редовните потребители тук са достатъчно опитни и имат достатъчно усет, за да разберат, когато някой се клонира.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 00:25 от Mamma

# 722
Този потребител си носи в подписа реклама, не знам дали е редно  Simple Smile

# 723
  • Sofia
alexandra.kostova изпраща лични рекламни съощения за карта на Булбанк:

Visa Classic Donna
« Изпратено до: vaflichka : Пон., 09 Юли 2012, 22:47 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
Здравейте,
Искам да Ви представя уникалната по рода си кредитна карта Visa Classic Donna на UniCredit Bulbank, създадена специално за жени! С нея можете да пазарувате на ПОС при търговец или да теглите в брой на АТМ, както и да пазарувате в интернет, като се възползвате от до 45-дневен гратисен период за всички плащания на ПОС терминал. В момента Банката предлага преференциални лихвени условия (1.33% месечно) и Ви освобождава от такса обслужване за първата година.
Освен това 0.3% от сумата на покупките, платени с кредитна карта Visa Classic Donna ще се отделят за подпомагане на каузите от сайта www.save-darina.org!
Можете да се запознаете с изискания дизайн на картата, както и да получите повече информация на адрес: http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Products_Do … it_card/index.htm
При интерес, моля свържете се с мен – Александра Костова, УниКредит Булбанк, филиал Иван Вазов, София
Сл. Тел.: 02/9269582 или на e-mail: Alexandra.kostova@unicreditgroup.bg
Оставам на разположение и във форума!
Благодаря Ви за вниманието!

# 724
  • София
alexandra.kostova изпраща лични рекламни съощения за карта на Булбанк:

Visa Classic Donna
« Изпратено до: vaflichka : Пон., 09 Юли 2012, 22:47 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
Здравейте,
Искам да Ви представя уникалната по рода си кредитна карта Visa Classic Donna на UniCredit Bulbank, създадена специално за жени! С нея можете да пазарувате на ПОС при търговец или да теглите в брой на АТМ, както и да пазарувате в интернет, като се възползвате от до 45-дневен гратисен период за всички плащания на ПОС терминал. В момента Банката предлага преференциални лихвени условия (1.33% месечно) и Ви освобождава от такса обслужване за първата година.
Освен това 0.3% от сумата на покупките, платени с кредитна карта Visa Classic Donna ще се отделят за подпомагане на каузите от сайта www.save-darina.org!
Можете да се запознаете с изискания дизайн на картата, както и да получите повече информация на адрес: http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Products_Do … it_card/index.htm
При интерес, моля свържете се с мен – Александра Костова, УниКредит Булбанк, филиал Иван Вазов, София
Сл. Тел.: 02/9269582 или на e-mail: Alexandra.kostova@unicreditgroup.bg
Оставам на разположение и във форума!
Благодаря Ви за вниманието!

Влизам да споделя същото. Агресивна реклама на ЛС.

# 725
Докато прескачах между темите в четене, изведнъж ми се промени шрифта към по-малък. Не на цялата страница, само на мненията - във всяка тема. Помислих, че съм натиснала нещо, дадох zoom веднъж от toolbar-а на browser-a, но тогава стана прекалено голям. Някой може ли да ме ориентира какво се е случило? 

# 726
Ники, опитай с ctrl и +

# 727
Най-вероятно е натиснат бутон за намаляване на шрифта

Nikkie, излезте от профила си чрез изход, така ще се нулират персоналните настройки на шрифта за сайта.
Натиснете едновременно клавиша CTRL и 0 (нула) - така ще се нулират настройките на браузера.

При логване вече всичко трябва да е наред.

# 728
Mamma, благодаря Ви за съвета - дори не се наложи да излизам, видях бутона а+, натиснах го и всичко се оправи.   bouquet

Естели, control и плюс дава същото като zoom от toolbar. Благодаря и на теб все пак!   bouquet

# 729
Отварям форума през телефон, обръщам кредора на фонетика, но текстът пак си излиза на латиница.
Защо е така?

# 730
Кога потребител става неактивен ,ако не влиза дълго време във форума? Всъщност колко дълго трябва да не е влизал,че да бъде изтрит?

При смяна на модератори,пише ли се някъде кой с кой е сменен?

# 731
Кога потребител става неактивен ,ако не влиза дълго време във форума? Всъщност колко дълго трябва да не е влизал,че да бъде изтрит?

Поне 9 месеца не трябва да се е логвал. Функцията обаче не е автоматична, задава се ръчно, понякога и на по-дълъг период от време.

При смяна на модератори,пише ли се някъде кой с кой е сменен?

Не, не пише кой с кого е бил сменен.
Дали някой има модераторски права се вижда от титлата му.
Във всеки подфорум с конкретни модератори, най-горе пише кои са те.
Има описание на модераторите и в темата "Кои са модератори/админи? Какво е "Информирай модератор"? "
Може да се видят всички потребители с права (Падуани и Джедаи) и при търсене на потребител, като се зададе само "Търсене по група" и се търси Падуан или Джедай.

Отварям форума през телефон, обръщам кредора на фонетика, но текстът пак си излиза на латиница.
Защо е така?
Кредорът е външна програма, която само се "извиква" тук.
Предполагам, че може да не поддържа браузера на мобилния телефон.

# 732
Много се извинявам, пиша ви по молба на съфорумка, която без да иска вместо мнение е пуснала тема ТУК , моли да я изтриете. Благодаря!

# 733
  • До хладилника, който обичам
Много се извинявам, пиша ви по молба на съфорумка, която без да иска вместо мнение е пуснала тема ТУК , моли да я изтриете. Благодаря!
Изтрита.

# 734
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652193.0 Ето тази страница показва, че е атакуваща.

Общи условия

Активация на акаунт