ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 445
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • в огледалото на живота
Благодаря ви за  бързото коригиране,уж гледах,ама явно не достатъчно... Tired

# 751
Има ли възможност за вмъкване с iframe на външна страница?

Не.

Може ли да попитам за причината да бъде заключена темата "Новите думи в българския език" в Клюкарника? И ако е заради прекомерния брой страници, може ли да започнем ново издание на същата тема? Благодаря   bouquet

Не е заради прекомерния брой страници, а заради изместването на тематиката и обръщането на темата в спамо-чат. Неколкократно бе прочиствана преди да бъде заключена.

Mamma,честит празник,живо и здраво да ви е името!
  bouquet

Трогната съм. Благодаря!

# 752
Защо темата наречена "Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите" е повече от 200 стр.?
Писала съм в нея и аз не помня кога, преди повече от 1г., и сега ми излиза в непрочетени, а аз не желая да я следя повече. Мога ли да се "отпиша"?

# 753
  • Варна
Защо темата наречена "Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите" е повече от 200 стр.?
Писала съм в нея и аз не помня кога, преди повече от 1г., и сега ми излиза в непрочетени, а аз не желая да я следя повече. Мога ли да се "отпиша"?

Направи си нов профил и пусни тема: "Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите" - 2
После спри да ползваш профила.  Wink

# 754
  • София, България
Или просто влез пак в темата и помоли някой от списващите я да го направи  Wink

# 755
Това все пак не е "отчетна" тема, че да се пуска нова.

# 756
  • Варна

Aми няма дефиниция за отчетна. Вчера пуснаха втора част на тема, която не беше отчетна, уж такива били правилата.

Или просто влез пак в темата и помоли някой от списващите я да го направи  Wink

Да, така е по-добре. Peace

# 757
Мисля, че самата опозиция дискусионна-отчетна дава достатъчно ясна дефиниция коя тема каква е. Факт е, обаче, че има потребители, които разбрали-недоразбрали смятат, че всяка тема трябва да приключи на 50-та страница. Няма смисъл да се насърчава подобна грешка. Последно си спомням за темата "Защо една жена не желае да ражда", която беше подчертано дискусионна. Доста над 100-ната страница, когато темата вече затихваше, някой реши да се прави на ориентиран, отвори продължение, в него скочиха всички, които за пръв път чуваха за тази дискусия, стана меле и се заключи още в началото.

Не се наемам да определя каква е "Нещо смешно" -то, понеже не списвам редовно в нея, но мисля, че тези, които го правят, би следвало да могат да преценят каква е темата им и да действат съответно, а не да им се натриса нова, освен ако не е определено от модератор.

# 758

Aми няма дефиниция за отчетна. Вчера пуснаха втора част на тема, която не беше отчетна, уж такива били правилата.

В тази връзка и аз искам да попитам защо темата "Вярвате ли в извънземни" беше заключена след 50страница. Като автор на темата не я намирам за "отчетна" такава, а за изцяло дискусионна и затова и не направих опит да правя втора нейна част. За съжаление коректността не винаги е спътник на потребителите и един такъв ме изпревари и пусна втора част. Знам, че като цяло нямаме "сертификат" за авторство върху собствените си теми пуснати във Форума, но все си мисля, че следва автора на дадена тема да бъде уважен като такъв и ако той откаже или се е дезинтересирал от собствената си тема, тогава някой от интересуващите се потребители и желаещи темата да получи своето по нататъшно развитие да предприеме мерки в тази насока.

ПП Nickkie, изцяло съм съгласна с изразената в поста ти позиция! Peace

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 11:26 от Tumba_lumba

# 759
Тази бълва теми и линкове за Вип брадър http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=387110;sa=showPosts

# 760
А този потребител "не рекламира, а само казва": http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=388232

# 761
Въпросче: Защо не мога да коментирам в секция "Семейни отношения"? Не ми излиза бутончето "отговори"; започва от: "извести"; "маркирай непрочетено".....  Rolling Eyes

# 762
Въпросче: Защо не мога да коментирам в секция "Семейни отношения"? Не ми излиза бутончето "отговори"; започва от: "извести"; "маркирай непрочетено".....  Rolling Eyes

Трябва да имаш определен брой публикации, за да можеш да пишеш там.

БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

# 763

Трябва да имаш определен брой публикации, за да можеш да пишеш там.

БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!
Ами публикациите ми защо са винаги на 0, а съм коментирала тук там Sad ?

# 764
Ами публикациите ми защо са винаги на 0, а съм коментирала тук там Sad ?
Прочети и този пост от темата, за да не копираме големи мнения тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.msg14226649#msg14226649

Общи условия

Активация на акаунт