ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ 

ТАНЧЕ,
не знам какво да ти кажа мила. Стискам палци тези две седмици да минат като миг

Я да я видим тази торта...

Та там видях една карамелена смес, която става за заливка на торти отгоре - 100 гр. захар се карамелизира, после се добява 100 мл. сметана и като се махне от котлона се слагат 75 гр. масло. Остава меко и може да се маже и щприцова. 
!Напълно те разбирам!И аз толкова искам да се махна,ама няма да ме огрее скоро време(поне в близките 5 години).при нас пък дразнителя е майка ми-помага много ,грижи се за нас,обаче стане ли въпрос за ядене,сметки,възпитание и отглеждане на дребния на моменти имам чувството,че аз съм му детегледачка и се отчитам пред нея.А сме говорили и сме се карали толкова пъти...Няма съвет ,който мога да ти дам,или нещо което да направиш.Стискаш зъби,късаш нерви и така.Радвай се на моментите,в които не ти се досажда и дано успееш да намериш начин да се пооправи положението,докато се изнесете.
Почерпете се за здравето и спокойствието на Ния-лошотия!
Дано се оправят някакси нещата!
Да, ама не. Сега реших, че тъй и тъй непрестанно боледува, тъй и тъй пие (и купуваме) сингуРлар (Кристинче, за теб е тва, пие го от миналия април три месеца, после почивка, после от октомври пак, та до ден днешен, това не я спаси от пневмония, но поне този път не се наложи лечение с кислород и урбазон).

Да вземеш веднага да поправиш стореното!
Ох, и аз се сетих за терзанията ти с „голямата” глава - много комично звучи тъй от разстояние.
И тя взе, че ме разбра и престана да се страхува и да проси обещания,клетви и т.н. 

Та като за начало, не ги забравяйте дребните 

Няма да те съветвам спокойно да обясняваш разни неща на свекървата (без значение дали ще е на 4 очи или чрез Ники), защото при някои индивиди това въобще не действа.
Дишай дълбоко, зареди се с търпение и... стискай зъби.
Вече не е новородено, ще става все по-лезно!