Аз май се поуплаших от този житен режим
нещо неможах да схвана много от това което прочетох,мислех че е варено а то трябва да покълне

За сега ще заложа на спорта и ограничаването в храната

нещо неможах да схвана много от това което прочетох,мислех че е варено а то трябва да покълне

*** Lady N *** Да си здрава, обичана и позитивна. Весел празник!!!
Докторите, с малки изключения се превърнаха в ходещите банкомати само дето вместо да дават отношение и компетентност, само те гледат в ръцете. Така че не ни остана много избор, освен сами да се образоваме. 
Другото, което сега се сещам че Нина в редки случаи си язяждаше всичко, докато малката обпатно, рядко не го изяжда, но кака и беше такава бузана, просто малката е голям живак, не се спира за миг, поне аз на това го отдавам. Пък и наистина си има различен метаболизъм. Да не досаждам повече

пече ли,пече!!!Само където сега е една такава кишааааа ,а мен нещо ме докопа хремата.Вчера нищо ми нямаше ,а сутринта се събудих с течащ нос и болки в гърлото
.
Ето на нас ни изби кучешки горен ,а предкътници имаме само отдолу ,горните сега излизат . 

За щастие понася леко никненето, има по няколко нервни нощи, но общо взето е весела и няма проблеми
Пипаше всичко.Изказа си целия репертоар,че даже и целувки й даваше.Жената каза,че детето било супер лъчезарно и не вярва да мрънка толкова
Предложих й да дойде с нас в колата
Общо взето пак не спря да се сърди и в столчето,и в мен:)Иначе пак 80 см я измерихме и 12 килца.Одобри ми 4-те хранения и за АМ на заспиване каза,че мога да си й давам пък тя когато иска да пие и колкото иска.Аз правя 100 г.За гърнето каза да продължаваме така щом си показва сама.А ако не ще някой път,в никакъв случай да не я насилвам.За ваксината МПР да слагам вече като си е здрава.А за Синфлорикса 4-ия - не.И за приспиването...да си я гушкам...що да я разревавам и да я мъча сама в леглото
Пълни ми душата тази жена:)
Нали имам баба ми тия дни...днес ми е денят!Отивам сега като стане да се видя с няколко бивши колежки от първата ми работа,сегашни приятелки 
Не се показахме навън днес, много студена мъгла имаше през целия ден.
много бързо огладява и пие много вода м/у храненията; храня го на 3,5 4 часа.