Отговори
# 615
# 616
  • София
здравейте,

Кали, страхотно е Simple Smile

НИе днес ходихме на зоопарка и Гоги рева срещу лъва, после ръмжа на мечките, казваше беее на овците Simple Smile голяма забава беше Simple Smile. Следобед ходихме на разходка в бизнес парка и моето дете с бясна скорост искаше да влиза в езерото - той си мисли че това е басейна. И голямо тичане падна, аз и татко му покривахме периметъра Simple Smile. Вследствие на това и двамата сме с тен Simple Smile

# 617
Мили момичета, благодаря ви много за отговорите! Калина З, и аз се сетих за това, което беше казала Илианамос за паданията и сънливостта, но не е падал. Ние днес имахме на гости едни приятели и тъкмо се оплаквахме как не яде, и той почти 3 часа нон стоп яде, докато те бяха тук Shocked. Чак му се изду корема... Simple Smile. Наистина може би сега ще сика да си навакса както казва Мадам З....но при нас още не е пробил кътника...за всеки случай ще отскоча до педи тази седмица, така и така съм в къщи...Лека нощ от нас. Утре ще ходим на пикник покрай Дунава с приятели и сега като си погледнах очите в огледалото-направо са вампирясали от безсъние... Tired

# 618
Здравейте момичета,

Еви, дано да се оправят бързо двамата юнаци. За твое успокоение го заведи малкия на лекар, но и аз мисля ,че му са се събрали доста неща, като зъби, болести и т.н. и затова така отказва ядането и поспива повечко. Дано всичко да е наред. Иначе за зъбите нашия педи поддържа теорията ,че от тях може да се получи хрема, която в повечето пъти да се стича към гърлото и може и да кашля дори. Затова ми каза да капя капки и да давам Калций за подсилване ... абе тия зъби им разказват играта ,въпреки че засега горе-долу при нас е търпимо ( с баткото беше много по-зле)...

Баткото вече е добре, все едно не се е разболявал... много странно за 1 ден всичко му мина, днес дори и гърлото не го боли и не е червено. Дано Алекс да задържи този път  и да не се разболее и  той.

Ние вчера за да не загубим тренинг от снега отидохме на Алеко да попързаляме децата с шейните  Mr. Green Много хубаво беше,много сняг, но пък и топличко, беше много забавно, а и нямаше много хора, дали заради неработещите лифтове или защото им е дошло до гуша от снега незнам, но беше перфектно. Дори и тен имаме и ние  Mr. GreenДнес май ще си се мотаем някъде около къщи. А идната седмица и аз съм решила да отидем до зоологическата. Нещо събота и неделя не ме влекат такива масово посещавани места, много лудница става. Ако някой има мерак за зоо-то нека да се обади, може да ходим заедно  Mr. Green Само да не се развали времето ,защото ще е много гадно, колко е хубаво наистина да може по цял ден да се мотаеш навън ...

Мерси на всички за отговорите за номера на обувките. Аз си мислех ,че Алекс има голям крак, но като гледам явно си върви нормално Simple Smile

Кали, ще видя и аз да хвърля един поглед на тези Чико. Наистина много ми харесаха тези, които имахме. Аз в Премаман не влизам, че нещо цените не са ми по джоба,но сега специално за това ще надникна Wink и без това Алекс има доста събрани парички от РД-то си , трябва да ги похарча за нещо  Mr. Green

Другото , което се сещам, е че някой беше питал за гъбите. Аз правя супа вече от 3 месеца и давам на Алекс. Отделях му гъбите, но последните 2-3 пъти му дадох да опита 1-2 и му харесаха.

За спането бяхте писали - ние си лягаме около 21ч и след 10-15 мин борба се предава и заспива. За сметка на това пък става рано - към 6:30-7ч. Аз също знам ,че най-добрия и ползотворен сън е м/у 22-24ч и че децата трябва да спят м/у  8 и 10 часа нощно време  Mr. Green През деня още поне 2ч ,ама 1/2 от денонощието им трябва е сън ... айде хубав ден от нас

# 619
Поздрав  Joy

# 620
Малеее, какво затишие в темата ... хубавото време изгони на вън всички май. Аз да се оплача - имам хрема, боли ме гърлото и от едната страна болката тръгна към ухото. Втриса ме и ми е лошо. Малкия снощи спа много неспокойно, а днес трябваше да сложим МПР. Моя мъж ме направи на нищо, че ще отложа пак ваксината  Cry Чувствам се много тъпо ... аз ли греша някъде или ако съм болна не бива да си ваксинирам детето!?!? И все пак ще се опитам да изведа за малко детето, защото в това хубаво време направо е тъпо да го държа вкъщи, нищо, че не съм много добре.
Приятен ден на всички и се надявам болните вече да са здрави и да се радват на слънцето!  Hug

# 621
Здравейте,

да се разпишем и ние преди да сме излезли на слънце Simple Smile

Ние живеем до зоопарка и всеки ден сме там. Тзвети, браво на Гоги, Криси всеки ден ги вижда тези животни и не мога да го накарам да им говори така Wink.

През хубаво време събота и неделя избягваме зоото защото е лудница, а и на улицата става пълно с коли, не може да се мине, но този уикенд  майка ми беше с малкия и са прекарали целите дни в зоото. п'ак е било лудница, но пък  бяха много доволни.

Нали ви писах че блъснаха едно детенце на нашата улица. В събота майките от квартала са се съирали и са затворили улицата за да искат да ни сложат легнали полицаи. и ТВ е имало, ето репопртаж ако искате да го видите:

http://tv7.bg/news/bulgaria/6995042.html

# 622
Здравейте мацки!Аз се поизгубих малко!Вече съм на линия.Напоследък съм дала бойкот на нета и затова влизам рядко.
Стискам палци на сладката Тея. Hug
Надявам се, че всички мъници са добре. Hug
Целувки и много настроение през тази хубава, слънчева седмица!

# 623
Здравейте!!!

Верно с тези разходки форума съвсем осиротя, но така ще е, не можем да му се наситим на това време!

Пак има болнички - дано се оправят бързо!!!  Hug

Lady N - относно ваксината абсолютно те подкрепям. Аз бих постъпила по същия начин.

За гъбите - не съм давала все още, но мисля и да поизчакам.
За спането - вечер лягаме към 22.00 - 22.30 часа и ставаме между 07.00 и 08.00 часа. На обяд спи от 14.00 - 16.00 часа.

Приятни разходки на всички, много усмивки и игри на малките слънца!!!

# 624
Ех че време:)Но нали и ние вече спим веднъж като големите от малко след 14 докъм 16.30-17.00 Joy...Та сега е момента да ви видя...Simple SmileНо наистина много пусто...

Ние се оказа,че нямаме дрехи за такава рязка смяна и вчера след като завря със зимното яке,набързо я снабдихме с 2 по-тънички:)Едното е съвсем лятно,другото става за сега.Та това й беше първото ходене в мола:)Нямаше как да я оставя и заедно отидохме.За 10 минути си свършихме работата,но тя милата гледаше точно като невиждала JoyКато се юрна из Бенетон,половинката не може да я озапти:)При това си беше гепила въпросното 1 якенце и не го пуска:)Явно й хареса Joy

Мари Hug

Лейди,дано бързо се оправяш и да си е настинка,а малчо да е здравичък! HugИзлишно е да казвам,че ваксината не них я и помислила поне седмица след като съм ОК.Ама аз съм си страхливка...Но мисля,че постъпваш абсолютно правилно Hug

Хайде хубав слънчев ден на всички:)Следобед ще направим първа разходка...забележете ПЪРВА в Южния парк JoyПо обясними пРичини не стигахме до там;)Но една приятелка си дойде от Лондон наскоро и там й е удобно,че нейното е по-малко и така...Дано не е лудница голяма!Все пак е понеделник Joy

# 625
Здравейте момичета  Hug
Кали, много от рано започна мадамата сама да си избира дрехите , браво на нея Grinning Heart Eyes
Бързо да се оправят всички, които са болнички... ooooh!
Аз вчера се престраших за първи път.... излязох с моя близка приятелка с която цяло лято обикаляхме морската градина с бебешоците....много трудно ми беше, мислех че няма да издържа, когато видя малкия, но не...много му се зарадвам (все пак детенцето не е виновно за моята съдба...  Cry ) и като че ли малко ми се отпусна тази буца, която я имах в корема, като видех майка да бута количка с бебче  Confused Embarassed още е рано, но пък и сега и след 1 година да бяхме излезли с малкия болката ми винаги ще е една и съща за моята рожбичка, все някога трябваше да се престраша...
Имам един въпрос към вас, до колкото се сещам  newsm78 някой от вас имаха Stokke, моя близка приятелка иска такава количка и се чуди дали си залужават парите и удобна ли е? таа... се сетих за вас  Hug
Лек ден и приятни разходки от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 626
Николета-гуш,гуш,гуш и пак гуш-браво на теб,милата,смел човек си ти Hug Hug Hug

# 627
Благодаря ви за подкрепата, момичета!    bouquet Ходих на лекар, не е нещо страшно, ще мине. Лекаря поиска да заведа малкия, за да го прегледа и претегли /след алергиите, бацилите и т.н. не сме го водили/, каза, че с или без ваксината не е лошо да го види. Много е внимателен.
Кали, Ая ще налага модата вкъщи, така ми се струва!  Laughing
Николета,   bouquet!

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 16:13 от *** Lady N ***

# 628
Ники браво на теб Hug
И аз съм с хрема и болки в гърлото и ми е много уморено,малката като спа втория си сън уж легнах за малко и съм заспала и не можах да заведа баткото на футбол,но после си направихме голяма разходка и малката много се кефи,ама сега нещо киселее.

# 629
Здравейте мами аз се включвам с въпрос към мама  Ива ,защото имам спомен,че тя си беше взела триколка Smart trike candy,пък и други,които имат колелета с много шумящи гуми.Намерили ли си някакво решение за шума от гумите.Аз се чудя дали могат да се лепнат някакви гумички,но ако имате други предложения освен тапи за уши дайте идейки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт