Във Велинград в басейните минералната вода с препарати ли е?
Мъка ... хрема, кашлица... мисля ,че е от един кътник , който случано напипах. Много е кисел и се сърди за всичко. Добре ,че през нощта спа спокойно... сега ще видим , но като се наспи излизаме на разходка и ще му купя Еуфорбиум. Дано да не е настинал нещо, а и че вчера не сме седяли на вятъра и студа ...
Едвам го вдигнах и онова пак налетя, не мога да го изгоня. Майката като грамофон напяваше "недей мама, че е малко", но не извади ръце от джобовете да се намеси. Тръгнаха си, дойде друго, то пък с мерак да го гушка, но пак го събаря. Помолих майката да го махне, че беше като ваденка и гошко падна поне 5 пъти назад .... айде долетя трето
Това пък реши, че е страшно забавно да го гони с колело и да го плаши докато го събори (биеше гуми в краката му). Така пак няколко пъти. И тази майка се провикна колкото да не е без хич, но не се намеси!!! Ей, опасен народ значи! Накарах му се на това последното, казах му, че не е кукла да се забавлява с него
-дано на Гошето му няма нищо 
, майката му се скара ама не беше при нас като стана това-та си имам едно на ум за всички деца -не знаят какво правят
обаче мен хич не ме влече -колкото и кратко да стоя в такъв басейн винаги след това съм като парцал,представям си малкия Йо как ще се чувства .....не си падам по басейните ,предпочитам естествените водоизточници-лятото на река,море ,езеро -тва с басейните е ужас за мен ,или ше се изтровиш от химикалите или пък ще хванеш гъбички и такива гъби
не съм фен ,но пък на железница с мъжо една година се къпахме направо в минералната река

: Трите деца се изредиха за няма 5-10 мин, все едно нас са чакали
Не аз, Гошко ги привлича. Всички се тълпят отгоре му и деца и тинейджъри. Особено учениците като го набарат започва едно вдигане на ръце, мятане, самолетчета. На тях нищо не казвам, бебо се радва. Сърдя се само на малките, които без да искат го нараняват. А това с колелото беше много злобно, само как му искреше погледа
Не се получава да ги приемам, като миродавни. Просто защото ми се губи самата идея за лековитата сила на минералната вода, нищо повече. Каква ще е тази минерална вода, като ще е нахакана с хлорна вар, според теб? Иначе, за времето на престоя съм чувала, а и на място или те предупреждават, или си има табелка.
Те, лапетата, не че ме чуват или обръщат някакво внимание, ама аз си мърморя
Когато тръгнат да й се радват по-големи деца им казвам директно да не я пипат,защото е бебе и си лапа ръце и тн.А малките дори не си помислям да ги пусна на по-малко от 2 метра.Правя го и за свое спокойствие,точно защото ако някое й направи нещо...просто се познавам и знам,че няма да си сдържа нервите.Като видя,че се насочва някое директно я гушкам и я премествам.Онзи ден едно момченце стои на няколко метра и се опитва да я доближи...със свити юмручета и се прави,че се боксира
Майката-нищо...Аз му обяснявах спокойно,че тя е бебе и не може да се бие с него...Накрая му казах,че е бебе и той,и че ако е голям ще отиде при големите момчета на пързалката...и подейства:)Но не винаги имам това търпение и не знам...
В смисъл на "ВижтИ мЪ колкУ съм фьешън, газя и мачкам наред и не можете да ме спрете и чавето ми също"
как бихте обяснили на едно малко дете,че трябва първо да намерим тоалетна?
ами ако не намерим??

или всичко оставяте така
и че се учат едно от друго