Монодиета - част 6

• 34 344
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
sun-moon за лютичко ли питаш ами да ти кажа правя си едни люти чушлета със фикса на доктор Йоткер. Вчера и оня ден опатках едно бурканче без хляб с малко оризче  Joy Joy Joy Joy и днеска пак ми се яде лютичко. Умирам си за люти чушлета или мама прави сос доматен лютивичък ух малееееееееееее верно ще върви с ребърцата  Joy Joy Joy Joy за разядка щото ние тука все събрани без апетит.

# 301
От 3,22 сутринта до 3.22 сутринта на 02.03 нали
до 3,52 на 02,03.

# 302
 Аз ви предлагам,да грабвате ребърцата,бирите,тофифито,и всички мазни торти и при мен.
Ще ви заведа в гората с дивия чесън,ще напалим огън,ще метнем ребрата на жарата....Правила съм го през април,на Узнана до чешмичката и поляната покрита с килим от лилави минзухари...
Ще изровя снимки и ще ви ги покажа.Ей това е при мен и за нищо не го сменям.
 Анитка,вчера се бях затъжила за теб Hug Hug Hug Hug.
 Мимс,и аз обичам люти чушки и имам 2-3 вида в мазето. Grinning

# 303
# 304
Мецанче, предложението ти е неустоимо, дори и за необичащи толкова мазно! Аз ще съм на софрата на sofy, така че ще си има компания! Hug Само може би една пица ще добавя, че мнооогооо ги обичам! Grinning
Тук съм, иначе....Чета всичко, но вече ми е смешно да пиша за моите драматични изживявания със супата...Нали, като супер изпълнителна и самодисциплинирана, три дена я ядох и спазвах стриктно диетата и какво си мислите...даааа...1кг нагоре! Така че утре, когато беше моето предизвикателство за изпълнение, ще поставя своеобразен рекорд и ще съм по-тежка от започването му. Поне обиколките не са нараснали, но и не намаляват. Днес съм особено хаотично хранеща са...Нещо като протеинов ден заформих, но нямам никаква идея утре и занапред как да продължа.
Та така при мен...Поне вчера успях да си купя една рокля, в която си прикрих телесата и ще има какво да облека вдругиден.
Надявам се, че вече всички сте приключили с храненето и сега сте наоколо и мислите за минзухарите на Мецанка! Wink

# 305
О,аз ще хапана и от твоята пица,Марини,любимата ми е със сирената.
Надъхвам ви аз ,още снимки ще ви кача,тъкмо навреме заговорихме,защото минзухарие цъфтят през април,тогава е и чесъна-та ако решите да се организираме.Там и хотели има и хижи и е географския център на България.
Мислете,намира се на 18 км от Габрово.
 Айде,от едни мазни ребра до къде стигнахме,а?Пък и не се знае до къде ще стигнем....

# 306
marini,и аз не съм по мазното и по месото.но за различни сиренца и кашкавали ,изпекани във фолио..тъкмо на огъня на мецанка.
МЕЦАНКА 2610,в беритбата на чесъна,от сега ме зачисли..той е невероятен илач..
момичета,забравете кантара до пълнолудието.сега не се отслабва,задържат се течности и все гадни килограмови неволи..
след пълнолуние до новолуние-имаме 2 прекрасни седмици за много минуси! Peace

# 307
sun-moon,аз най сериозно ви говоря ,че може там да се срещнем.Прочетете в нета за "узана".Чесъна и минзухарите са по едно и също време,Понеже моята дъщеря е с име на цвете,там сме ходили за именния и ден.Нещо другите снимки не мога да ги кача ,но ще успея..някой ден.
Кашкавали,сиренца във фолио,някой картоф в жарта за разкош....абе кой каквото му се иска.Чешмичка в гората за студената бира Grinning.......Айде помечтайте....и сънувайте лилави минзухари.
 Сетих се,че може и мъжете да вземем ,да поддържат огъня,хи хи хи...що ние да се блъскаме,кат може да си пием бирата.

# 308
Леле Мецанке ми то убаво било по вашия край. Аз идвам но организатора е Диди тя да каже тежката дума  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 309
Тук съм, изчетох ви.
С диетата се излагам, но на оперативката ще дойда. Ще уважа всички менюта без тортите, че не обичам. Пия ракийка със салатка, може и туршийка, имайте ме предвид.  Grinning
Софи, като нищо може да пийнем по едно кафенце на слънце, ще се разберем.
Мецанке, супер изглежда полянката, колко му е да се изсипем дружно... и при Мими... и при Диди... някой друг ще се включи ли с екзотично- кулинарна покана за забързване на метаболизма?
И ако ме почерпите с по едно бурканче люти чушлета- няма да откажа. И чесънче обичам, изобщо- много съм добричка, да знаете  Laughing
Мецанке, скорпионче съм- черно.

Оперираха свекърва ми и днес я изписаха, всичко е ок.

# 310

Честита Баба Марта
Да сте бели и червени, здрави и засмени

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 13:04 от Уки

# 311
за вас-с малко думи и с много обич!
червено-за радост,любов и за страст
до бялото-чистото слагам.
нека с усмивка да грее лицето
и с много любов да пламти сърцето!
честита баба марта на всички ви и от мен! Hug

# 312

Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени,румени,засмени!

# 313
Честита Баба Марта момичета
да сте ми все така засмени, бели и червени
от Мецанка - ребърцата
за борбата със килцата
Мими чушчици да спретне,
и в чинията да метне
С Кет коктейли ще вътрим,
бузките да зачервим,
а на Уки торта - не  Naughty
но пък е добро дете
ще ни уважи софрата
защото всичко ще е за душата
Инчето се губи нещо
но пък вече става спешно
среща форумна се очертава
а без нея - нееее не става
и със всичките момичета
като пролетни кокичета
луд купон ще си направим
само за ребрата да не забравим  hahaha hahaha hahaha

# 314
 Дидка, Hug Hugнапрво ме разби с това стихотворение.Браво бе,ти кви заложби още имаш,а ?Сттрахотнооооооо начало на деня и на новия месец.

Общи условия

Активация на акаунт