Козметика "Христина"

• 120 481
  • 258
  •   1
Отговори
# 120
Дамарис, мерси за отзива  bouquet Аз се отказах от тези на Христина, понеже четох, че загряващите не са подходящи за кожа като моята - уж не е особено чувствителна, обаче й излизат ситни капилярчета и е много грозно ooooh! Какво да се прави, ще си ходя целулитена като съм такъв мързел Whistling

# 121
Пух, мен не ме загрява особено. И аз имам лесно пукащи се капиляри, но съм ок след употребата Peace Обаче не си струва надеждите.

# 122
Пух, мен не ме загрява особено. И аз имам лесно пукащи се капиляри, но съм ок след употребата Peace Обаче не си струва надеждите.
Канеленото масло има слаб загряващ ефект, но абсолютно нищо къмто целулита - там трябва да има съставки с липолизно действие (кофеин например), с колагено образуващо и стягащо действие. Надали в Христина ще има подобно. Със същия ефект мога да ви препоръчам и компот от вишни.

# 123
Канеленото масло има слаб загряващ ефект, но абсолютно нищо къмто целулита - там трябва да има съставки с липолизно действие (кофеин например), с колагено образуващо и стягащо действие. Надали в Христина ще има подобно. Със същия ефект мога да ви препоръчам и компот от вишни.

Ами всъщност точно този има в състава си кофеин.  Laughing

# 124

например казах, не всеки продукт има нужния % активка, кофеина трябва да е поне 3 % (до 5), освен това има редица други важни фактори, за да е ефективен. Христина козметика е за вярващите, защото най-малкото тя е неграмотна козметологически. Ако вЯрваш си ОК. Laughing

# 125

например казах, не всеки продукт има нужния % активка, кофеина трябва да е поне 3 % (до 5), освен това има редица други важни фактори, за да е ефективен. Христина козметика е за вярващите, защото най-малкото тя е неграмотна козметологически. Ако вЯрваш си ОК. Laughing

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ ИЛИ ГОСПОЖО CI,
ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ИМАТЕ ТОЛКОВА КРИТИЧНО МНЕНИЕ ЗА КОЗМЕТИКА"ХРИСТИНА"!?!
ОСТАВАМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО,ЧЕ ПОЗНАВАТЕ ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ,ХРИСТИНА  И ДОРИ ИМАТЕ НЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ!!!
А МОЖЕ БИ СТЕ ОТ КОНКУРЕНТНА ФИРМА?
АЗ САМАТА НЕ Я ПОЗНАВАМ,НО ЗАТОВА ПЪК ОТ ЕДНА ГОДИНА И ПОВЕЧЕ ИЗПОЛЗВАМ КРЕМОВЕ ,МАСКИ И АНТИБАКТЕРИАЛНИЯ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА.ПРЕПОРЪЧАЛА СЪМ КОЗМЕТИКА"ХРИСТИНА" НА МОИ ПРИЯТЕЛКИ И ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛА ОТРИЦАТЕЛЕН ОТЗИВ!!!

ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ ТАЗИ КОЗМЕТИКА-С ПРЕКРАСЕН ЕФЕКТ И НЕ СКЪПА !!!

# 126
А какво можете да кажете за аромата на Седефените трици  на Христина. Аз имам известен проблем с това. newsm78

# 127
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ ИЛИ ГОСПОЖО CI,
ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ИМАТЕ ТОЛКОВА КРИТИЧНО МНЕНИЕ ЗА КОЗМЕТИКА"ХРИСТИНА"!?!
ОСТАВАМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО,ЧЕ ПОЗНАВАТЕ ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ,ХРИСТИНА  И ДОРИ ИМАТЕ НЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ!!!
А МОЖЕ БИ СТЕ ОТ КОНКУРЕНТНА ФИРМА?
Г-н съм, не излиза ли знака? Не съм от конкурентна фирма, не познавам въпросната Христина (ако съществува такава жена наистина) но не ми е приятно да се подвизават неграмотници на пазара, особено български. Ние сме в ЕС, и като такива не върви да се прави козметика от невежи, и да се излагаме като кифладжии. Затова.
Също толкова съм критичен и към вносния боклук.
Още по-критичен съм към подвеждането на вас, потребителите, с едни евтинки твърдения, като медицинска козметика, био, натурално и прочие.

# 128

Разбрах, че според теб всички които си купуват тази козметика са едва ли не сектанти.   Shocked
 Е, не може да се спори с квалифицирани химици. А тези, които даже са доволни от нея, явно са много вярващи.  Mr. Green  Ще пробвам, пък времето ще покаже. Току виж толкова си повярвам, че взема наистина да си подобря състоянието на кожата на лицето със силата на мисълта.  Grinning

Все пак благодаря за включването.

# 129
 ГосподинеCI,знакът ви е мъжки,но злобата Ви е женска!!!

Козметиката на"Христина" е чудесна-препоръчвам на господина да я пробва !

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:19 от поля1999

# 130

ГосподинеCI,знакът ви е мъжки,но злобата Ви е женска!!!

Госпожо, данък обществено мнение не плащам, и казвам всичко по съвест и знания! Никога не съм казал нещо, което не е истина и се подписвам под всяка моя дума! Твърде много знам, за да можете да ме засегнете. На никого не желая да се харесам.
Ако бях наистина злобен, щях да пратя РЗИ да затворят и глобят този производител, те няма да питат колко жени са доволни, а ще гледат документи, директиви и изисквания.
С това приключвам в тази тема, и без това е нонсенс.
Желая ви всичко най-добро  bouquet

# 131

Разбрах, че според теб всички които си купуват тази козметика са едва ли не сектанти.   Shocked
 Е, не може да се спори с квалифицирани химици. А тези, които даже са доволни от нея, явно са много вярващи.  Mr. Green  Ще пробвам, пък времето ще покаже. Току виж толкова си повярвам, че взема наистина да си подобря състоянието на кожата на лицето със силата на мисълта.  Grinning

Все пак благодаря за включването.

Нима не сте забелязали, че това е лаишка козметика. Не се ли питате защо няма нито един вярно - по правилата изписан състав.  Искате ли да се пътувате във влак управляван от велосипедист, а не  квалифициран машинист. Дано да не ви е късно...

# 132
  • Благоевград
Привет на всички, искам да попитам и да разбера най-сетне. Едни казват че козметиката не на ниво - ако мога така да се израза, а други че са много доволни от ефекта който постигат...

Моля ви обяснете ми вреда носи ли или не и най важното ЗАЩО Е ТАКА. Коя е причината за хубавият ефект и коя за лошият. Не съм чувала досега толкова люшкащи се мнение  newsm78

# 133
Лично аз загледах една маска против акне, не пишеше какво съдържа и реших, че за парфюмирана хума пари няма да давам  Peace

# 134
  • София
Къде в Пловдив мога да намеря продуктите на "Христина"? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт